Još ovaj Venturijev crtež, čak mi se čini da je precrtao iste scene u šumi iz onog team-upa Zagora i Dragonero, tj. nije se ubio od dizajniranja scenografije.
Pa ovo je tako umobolna ideja, koju ama baš ništa ne može popraviti, da moram reći - što gore, to bolje. Još da je crtao Zograf, bilo bi u rangu filmova Robot Monster ili Plan 9 from Outer Space!!!!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Vid, vid Brada...No, zbog njega ovo kupujem sigurno. Nisam ni cuo za ovaj 'team up'. U SBE su stvarno odlucili sve baciti na gomilu...hm, koliko je ovo suludo, mozda i bude dobro...
Zar kolor nije trebala biti edicija vezana uz sporedne likove iz Zagorova svijeta? Nakon što sam propustio team up s Dragonerom, ovo bi mogao biti 2. bojkotirani Zagor. Kakav crni Brad Barron
Jebiga, ružno će izgledati rupa između 7 i 9, ali bolje i to nego rupa u mozgu prilikom čitanja ove umotvorine.
ma kupiš ali okreneš naopako, da se podsjetiš pa da ga kojim slučajem ne uzmeš u ruke. Ovo več viče na daleko koliko če to biti glupa priča!!!! Kada se ovako zajebavaju što nisu napravili priču Zagor i Miki Maus, ili Homer Simpson, ili Profesor Baltazar, ili Snoopy,....ma ima materiala koliko hočete
Kupio u BOP od VČ , pročitao i iako sam strastveni zagorovac ovom se stripu nikada više vratiti neću. Kako neki filmovi nisu za gledatelje ispod 16 god. tako i ovaj strip nije za čitatelje iznad 7-8 godina.Valjda su autori igrali na kartu tipa stavimo njih dva u isti strip i znatiželja fanova će odraditi svoje.Ajde ovo je bar za pristojnih 30 kn. ja sam bacio 60 kn za obojeni program
Zar kolor nije trebala biti edicija vezana uz sporedne likove iz Zagorova svijeta?
Tako je, kad je ovo Solar najavio u temi "Novi Zagor u Italiji.." i mene je začudilo otkud sad ovaj lik. Dobro pa je Gambit u sljedećem broju 9.
Originally posted by Dwayne_Looney
Nakon što sam propustio team up s Dragonerom, ovo bi mogao biti 2. bojkotirani Zagor. Kakav crni Brad Barron
Ovo je još donekle ok pošto mislim da taj specijal pripada Dragonero serijalu. Dok je ovaj kolorac team-up posve možda nepotrebno. Ne mogu nažalost ništa još komentirat, dok ne pročitam :)
Ali meni svakako drago da ova edicija ide i da ne zaostajemo puno za Talijanima. Mislim da recimo 2017. nismo bili objavili niti jedan kolorac.
brad b mi je bas dobar mini serijal...18 brojeva + 6 specijala od 240 str. ( vc treba da izda jos zadnja dva specijala)...tako da me bas zanima kako ce ovo izgledati...valjda iduce godine u ovoj ediciji izlazi novi team up, ovaj put dragonero vraca zagoru za njegovo gostovanje u dragonero specijalu...