forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Hvala!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Kowalsky Posted - 28/05/2004 : 16:50:51
Počele su pristizati donacije za djecu....

Gospodin Zoran Lozinski, na aukcijama poznat pod nickom oko priložio je stvarno lijepu i veliku gomilu stripova!

Hvala Zorane!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Kowalsky Posted - 13/07/2004 : 18:13:18
Jutros sam ranom zorom, u potrazi za nemom sav krmeljav bauljao po donjem dijelu Savske ceste u Zagrebu. Akademski slikar i ugledni član www.stripovi.com staffa Igor Stiskalov (koji se krije pod gornjim nickom) čekao me je kod Neca, birtije u kojoj se noću okupljaju mladi štovaoci Cece, Brene itd, (k)rasne ljepotice i zagrebačko podzemlje (i sve to na 10-ak kvadrata!!!). Dakle na tom kultnom mjestu zagrebačke kulturne ponude svečano mi je uručio svoje duplikate!

Hvala Igore!!!

Sve sam pare spisko kod Djoku u disko...
Kowalsky Posted - 13/07/2004 : 18:04:23
Taman doteglim kutiju s donacijama gore spomenute dvojice, a pred zgradom me čeka parkirana zelena Buba. U njoj sjedi moj prijatelj, jedan od najvećih kolekcionara u Hrvata, koji je zbog svojih obaveza prezauzet da bi učestvovao u diskusijama na ovoj stranici. Ali je radovito posjećuje i gleda što ima novo. U pitanju je naš budući premijer gospodin Petar Bezjak, (nažalost) političar, humanist i hajdukovac ! Dao je Pero pozamašno... I pitao treba li još....

Hvala Pero!

Kowalsky Posted - 13/07/2004 : 17:57:26
U istom društvu je bio i BO, čovjek kojega vjerojatno najviše pamtite po tome što svako malo na aukcije izbaci neke vrlo raritetne i fiiiine stvari, po dosta razumnim cijenama (dobro, uvijek bi moglo i jeftinije ). E pa dao je i on finu donaciju!

Hvala Borise (unatoč tome što si smrt za moj bankovni račun)!

Kowalsky Posted - 13/07/2004 : 17:53:08
Sreo sam se u nedjelju s Hannibalom, momkom s Trešnjevke. Nismo imali puno vremena za civilno druženje, ali dovoljno da inkasiram još jednu donaciju!

Hvala Dino!

Kowalsky Posted - 10/07/2004 : 20:05:58
Najugledniji među svim forumašima, a pritom i skroman (inzistira na tome da bude anoniman) čovjek iz Zagreba s iznimno rafiniranim ukusom po pitanju stripa (mada skuplja sve živo), pridonijeo je danas također akciji. Nadam se da ćete ga provalit, jer on to zaslužuje!

Hvala prijatelju!

Kowalsky Posted - 10/07/2004 : 19:59:28
Degman, čovjek koji izgleda voli kopovat smeće donira sve samo ne to!

Hvala prika!

Kowalsky Posted - 06/07/2004 : 21:11:17
Imamo još jednog ponavljača! Dolazi iz Europske unije, točnije iz Maribora.

Hvala Žiga!!!!

Kowalsky Posted - 06/07/2004 : 21:09:19
Svaka mi je donacija draga, ali uvijek postoji najdraža, a mislim da se nitko od vas neće ljutiti.... Ma nek se ljuti 'ko oće!

Malo je djevojaka u ovoj našoj branši, pa kad jedna takva ima i veliko zlatno srce, čovjek odmah zaboravi na izgubljeni mobitel i činjenicu da sve to treba teglit natrag u Zagreb.

Puno ti hvala ana max, na stripovima ali i na svemu ostalom! Nadam se da ću uskoro imat priliku za revanš!

Kowalsky Posted - 06/07/2004 : 21:03:53
Galantni novosadski gospodin Miodrag Kitanović, poznatiji kao dd fan takodjer je dao svoj obol ovoj svrsi. Stvarno mi nije jasno zašto ne želi priznati da je Hrvat . Ja sam ga odmah provalio .

Hvala Miki!

Kowalsky Posted - 28/06/2004 : 19:20:42
Đetić po imenu Dražen Baletić, crnogorac po krvi a hrvat po imenu , nikšićanin i titogradski, pardon - podgorički student, partizanovac koji uvijek kad treba navija za Hajduka , iznašao je kombinaciju kako da donira stripove, a izbjegne plaćanje skupe poštarine. Snalažljiv čo'ek!

Hvala DrB!

Kowalsky Posted - 28/06/2004 : 01:26:32
Gospodin Zdenko Voloder iz BiH, as known as Verfalk2003 je takodjer pristupio armiji plemenitih.

Hvala jarane!

Kowalsky Posted - 26/06/2004 : 20:09:03
Naš vrijedni moderator Dado, čovjek koji pazi da ne skrenemo s puta , europljanin, intelektualac i hajdukovac, našao je načina da doprinese ovoj akciji!

Hvala ti na prekrasnim glancerima Dado!

Kowalsky Posted - 26/06/2004 : 20:01:53
Gospodin Ivan Vekić iz Metkovića je plemenita osoba. Njegov nick je njegov program. On je nesmiljeni borac za pravdu, za sve potlačene, za one koje život nije mazio ili im nije pružio šansu... On je Willer.

Hvala ti na tome prika!

Kowalsky Posted - 26/06/2004 : 19:55:36
Emir Pašanović iz grada Sarajeva poslao je također paket.

Hvala Emire!

Kowalsky Posted - 26/06/2004 : 00:33:11
Još je jedan veliki paket (kojeg nisam morao tegliti iz pošte ) došao čak iz Virovitice, praktički na moja vrata. Napunio ga je svim i svačim jgoran5, čovjek koji se inače rijetko muva po svaštari. Osim stripova priložio je i knjiga, što je osobito pohvalno!

E pa hvala Gorane majstore!

Kowalsky Posted - 26/06/2004 : 00:24:12
Nakon jednog bezuspješnog pokušaja, Ciciban je danas uspio doći do mene s kutijom biranih stripova. Nije ga omelo ni loše vrijeme, ni moj komplicirani dnevni raspored!

Hvala Zlatko!

Kowalsky Posted - 23/06/2004 : 21:44:31
Iz malog mjesta po imenu Pit of Zombies stigao je paket sa stripovima za djecu. Poslao ga je Kornboy, gospodar svih zombija.

Hvala Nebojša!

Kowalsky Posted - 22/06/2004 : 17:55:46
Columbo, čovjek kojeg uglavnom poznajete po tomu što ste od njega nešto kupili, uručio mi je lijep, velik i primjeren paket za ovu svrhu.

Hvala Dalibore!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 19/06/2004 : 01:49:01
Dobri stari stric leo, koji se još uvijek drži postojano na svoja 3 posta, odlučio je još (ne tako) malo doprinijet našoj akciji.

arigato gozaimasu leo!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 18/06/2004 : 19:20:10
Još jedan cijenjeni hrvatski autor se odazvao našoj akciji. Čast mi je objaviti kako je gospodin Dušan Gačić donirao vrlo poučnu i vrijednu strip literaturu u ovu svrhu.

Veliko hvala!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 18/06/2004 : 19:17:17
Gosn risbozg (v. gore) je pronašao još par lijepih naslova za donaciju!

Hvala Borise!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 18/06/2004 : 19:16:13
Čovjek kojemu su tri pive premalo, a za četvrtu nema vremena, uvaženi profa iz povijesti u osnovnoj školi pedesetak metara udaljenoj od mog brloga, također je danas dao biranih i lijepih stripova za našu stvar.

Hvala Marko!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 15/06/2004 : 19:57:20
Jurica (iz Karlovca, grada gdje sam prije 14 godina služio armiju) me je strpljivo čekao večeras u 19:30 pred osnovkom na Cvjetnom Naselju, dok sam ja - po svom dobrom starom običaju - kasnio.

Hvala na strpljenju Jurice... i na krasnim stripovima koje si donio!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 14/06/2004 : 20:40:47
Iz (nekad i Slavonske, a danas samo) Požege stigao je pažljivo zapakovan paket sa zaista lijepim stripovima. E pa gospodine Igore Njegovanoviću, najljepše vam hvala na tome! Nadam se da će nam se putevi jednom ukrstiti, da vam se nekim pivom pokušam revanširati za učestvovanje u našoj akciji.

Valter je obranio Sarajevo....

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...
Kowalsky Posted - 14/06/2004 : 20:34:56
Mislim da su stripovi koje netko pročita u ranoj mladosti važni, jer rafiniraju ukus, izoštravaju senzibilitet prema devetoj umjetnosti i definitivno utječu na kasniji izbor literature. Svakako nije loše o tome malo razmisliti prije nego što se nekom u tim osjetljivim godinama preporuči bilo kakvo štivo. Darko Macan je itekako razmislio o svemu tome, a i još o koječemu....

Hvala Darko!!

Crna krava, belo mleko!
Oj Moravo ladna reko!
Oj pevaljka lepa seko,
šta me gledaš popreko...

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000