forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 SRETAN BADNJAK / BOŽIĆ I NOVA GODINA 2016!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
WOLF-HUNTER Posted - 24/12/2014 : 17:11:54
https://secure.static.tumblr.com/901e373451ce628a12e33ce06ad4ab48/p8xbaqx/FkTms9ox7/tumblr_static_decorated-christmas-tree.jpg " border="0">

Ovim b trenutkom želio da čestitam svima koji slave Badnjak i Božić, ali vam i želim svima da čestitam Novu Godinu: želim vam svima sve najbolje u životu, da vam se svi ciljevi uskoro ostvare, da neki napokon ostvare svoje najveće snove ali i ljubavi, i naravno da imaju mnogo stripova u svojoj kolekciji!!!

SRETNI BLAGDANI DRAGI FORUMAŠI!!!

[imghttp://www.happynewyear2015x.com/wp-content/uploads/2014/11/new-year-2015-greeting-cards.jpg]
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Johnny Difool Posted - 10/01/2016 : 20:11:01
I tako ste vas dvojica jedan pozitivan i lijep topic pretvorili u poligon za međusobno provociranje i podhebavanje.

tinton Posted - 10/01/2016 : 19:56:13
Pa nisi upravu ako sam prošle godine čestitao ovdje, a rekao si da nisam.
Zagor-te-nay Posted - 10/01/2016 : 19:34:39
Nema isprike. Mi stariji se ne ispricavamo mladjima. Ovo je balkan. Osim toga, ako cemo gledat samo ovi topic, sta sam i navea, ja san u pravu. Htio sam te raskrinkat ko vampira.
tinton Posted - 10/01/2016 : 17:23:14
Eh, očekivao sam bar ispriku za ovo što si previdio.
Zagor-te-nay Posted - 10/01/2016 : 16:03:57
Moras. Jel kao sta sam i sam uvidio, ti nisi fejk liberal nego oni obicni, naivni liberal i vise si nego pristojan. Nastavi tako sine, tata je ponosan.
tinton Posted - 10/01/2016 : 14:51:13
Upravo na ovom topicu, na njegovoj prvoj stranici sam 25. prosinca 2014 godine u 9 sati, 20 minuta i 6 sekundi čestitao božić. Pa ti vidi...

25. 12. 2015. sam Božić čestitao na drugom božićnom topicu (prvi link koji sam ti nalijepio) jer je tad bio aktivan taj. Ne moram baš na svakom topicu čestitati svaki Božić?
Zagor-te-nay Posted - 10/01/2016 : 14:41:15
Nema greske, pa necu ja sve topice pregledavat di si cestita sta. Gledam ovi topic o bozic star dvi godine di vidim cestitke za jedan, ne i za drugi dan dvi godine zaredom. To mi je dovoljno. A i nasmija sam malo.sebe i druge.
tinton Posted - 10/01/2016 : 11:18:48
Čekaj, ne kužim, jesi pogledao linkove koje sam ti stavio?
A ti i dalje po svom. Očekivao sam bar jedan kršćanski Mea culpa.
Zagor-te-nay Posted - 10/01/2016 : 03:15:58
Uistinu se rodi, ne bitno po julijanskom ili gregorijanskom, svi smo krscani, tko zeli biti, datum je i tako simbolican, neki kazu da je Isus (simbolicno) rodjen u znaku ribe u ozujku. Al smisno mi je ovo bilo, moran malo te zezat tintone, nas kako je s vama liberalima...a i fali ti uz dokaze bozic katolicki godista 2015.
Moras i sam priznat poantu novog vala. Bitno je cool i trendi...manjine dok ne postanu vecine...i obrnuto...smisan svijet ukratko.
King Warrior Posted - 10/01/2016 : 02:29:19
Hristos se rodi!
nagor Posted - 10/01/2016 : 00:06:05
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Uh, da ima MaFesta objasnija bi ti uživo.
Evo zašto si pseudo liberal.
Mala pričica, za edukaciju, specijalizirano za tebe, mladi i veliki tintone, guštam baš.
Tinton živi u protunu (ulazu) u Zagrebu u ulici, trgu... Iblerov, Masarykova bla bla, nešto...zgradica ima 6 katova i liftić.
dio 1. Božić je. katolički. Al tinton se misli, neću ga čestitati...tih konzverva katolika mi je na vrh glave...uostalom...to je sve i tako imaginarno, ta njihova stvar...
dio 2. BOžić je...pravoslavni. Ah, kažu da je danas pravoslavni božić, eh baš ću to čestitati Nikoliću na 3-čem katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...
dio 3. Bajram je...kažu...čestitati ću Mulameroviću na 6tom katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...ja sam liberalan, to je cool...kako ono piše...bajram neki šerif burarem nešto olsun...norveški?..cool...
dio 4...7dmi je dan anglističke crkve 25tog dana...onaj preko puta Čolić je mislim to...čestitati ću mu...to je cool...
dio 5...Hanuka je...coool...židovi su zakon...coolll...maus ej buraz...za istač...
dio 6...uskrs je...super, nema škole...al neću nikome čestitati, čekam vaskrs da mogu reći hristos ovo ono ili manituovu škrinju ...to je cool...ja sam...liberalan...

Ma, ima takvih dosta. Nisu loši, ali malo fejk jesu.
tinton Posted - 09/01/2016 : 23:33:14
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=44736#1930521

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46249#1817380
Zagor-te-nay Posted - 09/01/2016 : 23:31:36
ode nisi...zadnjih godina....
tinton Posted - 09/01/2016 : 22:45:44
quote:

Mala pričica, za edukaciju, specijalizirano za tebe, mladi i veliki tintone, guštam baš.
Tinton živi u protunu (ulazu) u Zagrebu u ulici, trgu... Iblerov, Masarykova bla bla, nešto...zgradica ima 6 katova i liftić.
dio 1. Božić je. katolički. Al tinton se misli, neću ga čestitati...tih konzverva katolika mi je na vrh glave...uostalom...to je sve i tako imaginarno, ta njihova stvar...
dio 2. BOžić je...pravoslavni. Ah, kažu da je danas pravoslavni božić, eh baš ću to čestitati Nikoliću na 3-čem katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...
dio 3. Bajram je...kažu...čestitati ću Mulameroviću na 6tom katu, sigurno mu niko nije čestitao od ovih konzervi...uljepšat ću mu dan...makar je i to...imaginarno...ja sam liberalan, to je cool...kako ono piše...bajram neki šerif burarem nešto olsun...norveški?..cool...
dio 4...7dmi je dan anglističke crkve 25tog dana...onaj preko puta Čolić je mislim to...čestitati ću mu...to je cool...
dio 5...Hanuka je...coool...židovi su zakon...coolll...maus ej buraz...za istač...
dio 6...uskrs je...super, nema škole...al neću nikome čestitati, čekam vaskrs da mogu reći hristos ovo ono ili manituovu škrinju ...to je cool...ja sam...liberalan...

Dobar scenarij.
Ali čestitao sam obadva Božića.
lwood Posted - 09/01/2016 : 20:11:42
quote:

legendo!
Zagor-te-nay Posted - 09/01/2016 : 19:56:13
tinton Posted - 09/01/2016 : 17:18:01
quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dragi tin tone. Jesi li ti pravoslavac ili pseudo liberal? Nesto od toga moras biti.

Zašto pseudo?

Zato jer jesi. Nisi vise tako mlad da se na to izvlacis..

Što jesam?
Ne znam, ali ili ti nerazumljivo pišeš ili moja glava ne radi dobro.
Zagor-te-nay Posted - 09/01/2016 : 15:10:23
quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dragi tin tone. Jesi li ti pravoslavac ili pseudo liberal? Nesto od toga moras biti.

Zašto pseudo?

Zato jer jesi. Nisi vise tako mlad da se na to izvlacis..
tinton Posted - 09/01/2016 : 08:36:09
quote:

Zašto pseudo?
Zagor-te-nay Posted - 09/01/2016 : 00:37:06
manhunter Posted - 07/01/2016 : 21:40:17
Vaistinu se rodi. Mir Božji, srećan Božić!
Zlotvor Posted - 07/01/2016 : 18:44:18
Sretan Božić svim forumašima koji danas slave. Hristos se rodi!
King Warrior Posted - 07/01/2016 : 18:33:54
Hristos se rodi!
Willer Posted - 07/01/2016 : 14:16:31
Čestitke svima koji danas slave, Hristos se rodi!
velka031 Posted - 07/01/2016 : 00:20:01
Sretan Božić, Hristos se rodi!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000