T O P I C R E V I E W |
Risar_69 |
Posted - 03/03/2015 : 01:17:16 Mislim, da to zasluži svoj topic. A odluka je sasvim u vama.
|
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Risar_69 |
Posted - 03/12/2015 : 09:16:49 Odlično se snašao papa. I realno pokazano, ljudi nemaju više vremena jedan za druge, na žalost. Tako nas je(par frendova iz ludih mladijih godina) jučer iznenadio i došao po jedno g i drugog, ajde ukrcajte se, idemo...(?) Išli smo za nosom, lepo sunčano vreme, Velika planina. Bilo je fantastično. Uspon sa malo manje kondicije i priroda. Palo je po koje pivo, najeli se domače jote,a razgled na dolinu, da ne pričam. Bio je izvanredan dan. I tu sam se sjetio jedne riječi, koje mi je ispričala baka od drugarice, pre nego što je umrla. Smisao života je iči sa društvom u prirodu. Pamtim sve gdje smo išli. I drugi me ponekad pitaju, kad čemo tamo, ovamo... Nema veze, ima sad "Veseli decembar", pa imate dovoljno vremena, da se sretnete sa svojim familijama, prijateljima,...koje več dugo niste vidjeli |
Poli |
Posted - 03/12/2015 : 08:36:49 samo da iskoristim naslov topica
http://klip.si/video-po-ogledu-te-cudovite-bozicne-reklame-si-boste-znova-zeleli-obiskati-svoje-starse-12861
|
Risar_69 |
Posted - 14/03/2015 : 23:09:59 https://vimeo.com/115601382 |
sergej773 |
Posted - 08/03/2015 : 21:41:20 quote: Originally posted by Zlotvor
Ma ti cajtgejevi su u kurcu. Naglodjali se MDMA pa briju na neki utopijski svit. Zapravo se radi o hrpi kronicnih neradnika i jebivjetara koji nije realnost pravo siknila u glavu jer da jest ne bi svirali kurcu i snimali gluposti.
Ja dok sam valjao MDMA ovaj forum nije ni postojao. |
lwood |
Posted - 08/03/2015 : 20:39:06 quote: Originally posted by Risar_69
quote: Originally posted by Zlotvor
Cak ima i dobru ocjenu
Risar, jel to opet Cajtgajste gledas, a?
pa naravno, više bi volio ovakav svijet, nego ovakav sada. Izbor je u čovijeku samom, a tu se samo može netko probudit iz kako se kaže košmara. Stari dobro razmišlja, osim ovi gradovi što ih pravi, mi smo još u kamenoj dobi po tome, šta češ.
da bi se uopče razmišljalo o ovome cili svit bi triba bit na istom stupnju. ili bar približno sličnom al realnost je debelo drukčija. nismo ni svi šta živimo u npr jedoj državi na istom stupnju. |
Risar_69 |
Posted - 08/03/2015 : 14:57:34 quote: Originally posted by Zlotvor
Ma ti cajtgejevi su u kurcu. Naglodjali se MDMA pa briju na neki utopijski svit. Zapravo se radi o hrpi kronicnih neradnika i jebivjetara koji nije realnost pravo siknila u glavu jer da jest ne bi svirali kurcu i snimali gluposti.
Ja sam u tom gibanju ili kako god kažeš od 2007, ništa nisam još učinio ali sam promenio mišljenje na taj svijet. Naši rade na tom, da bar radu i popravljaju računare i daju onim koji nemaju para, invalidima i neprofitnim ustanovama, no imaš medju njima i kojeg što popuši koju travicu ali su ok ljudi, nisu baš zli. A i svaki dan po celom svijetu ljudi pristupaju u to. Nema straha, da je to kakva teroristička organizacija |
Risar_69 |
Posted - 08/03/2015 : 14:55:22 quote: Originally posted by Zlotvor
Cak ima i dobru ocjenu
Risar, jel to opet Cajtgajste gledas, a?
pa naravno, više bi volio ovakav svijet, nego ovakav sada. Izbor je u čovijeku samom, a tu se samo može netko probudit iz kako se kaže košmara. Stari dobro razmišlja, osim ovi gradovi što ih pravi, mi smo još u kamenoj dobi po tome, šta češ. |
lwood |
Posted - 08/03/2015 : 12:38:26 da,meni se isto čini da ta prezasičenost s MDMA polako prelazi u lagana iskrivljavanja realnosti približavači se blagim naznakama halucinativnim djelovanjima psilosibina s lošim efektima LSD-a. |
Zlotvor |
Posted - 08/03/2015 : 12:34:37 Ma ti cajtgejevi su u kurcu. Naglodjali se MDMA pa briju na neki utopijski svit. Zapravo se radi o hrpi kronicnih neradnika i jebivjetara koji nije realnost pravo siknila u glavu jer da jest ne bi svirali kurcu i snimali gluposti. |
lwood |
Posted - 08/03/2015 : 12:28:30 odličan je ovaj mex film. i više govori nego ovi cajtgast šitevi |
Zlotvor |
Posted - 08/03/2015 : 12:24:07 Cak ima i dobru ocjenu
Risar, jel to opet Cajtgajste gledas, a? |
lwood |
Posted - 08/03/2015 : 12:21:03 http://www.imdb.com/title/tt1039652/?ref_=fn_al_tt_2 |