T O P I C R E V I E W |
sergej773 |
Posted - 09/04/2015 : 11:52:19 Mladjo je rekao da u svaštaru pređemo. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
kostard |
Posted - 11/05/2023 : 20:42:30 Trebali biste biti zahvalni što je umetnik uopšte tu i što vas čašćava svojim prisustvom, u neredovnim, nepredvidivim ciklusima. Hajmo barem mrvicu poštovanja prema tuđem radu da unesemo u diskusiju.
I pored svih opstukcija, show se nastavlja iz sezone u sezonu! Traje već preko 10 godina, duže od mnogih života na ovome svetu...
Ali svakako, hvala vam svima na svim komentarima svih ovih godina, vi, publika ste oni koji ovaj show čine živim! Hvala! |
Giuda Ballerino |
Posted - 10/05/2023 : 16:50:11 quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by Poli
Sve mi se nesto cini da je kostard novi stari clan foruma... uvjerite me u suprotno! :P
Čovjek se sada svađa sam sa sobom od prije osam godina.
Sad se primirio, pa ce opet dignuti 15 tema kad se ne bude nitko nadao. Najdraze su mu one otprije pet-sest godina gdje kao mrtvo ozbiljno odgovara na ili ili upit. |
RAKOSI4 |
Posted - 10/05/2023 : 00:35:03 quote: Originally posted by kostard
Uskrs od uskrsnuće, nepravedno stigmatizirana srpska reč, samo iz bolesne mržnje prema bratskom na narodu.
https://youtu.be/-Dj0EuxFguI
|
tinton |
Posted - 09/05/2023 : 22:23:46 quote: Originally posted by Poli
Sve mi se nesto cini da je kostard novi stari clan foruma... uvjerite me u suprotno! :P
Čovjek se sada svađa sam sa sobom od prije osam godina.
|
DzekDenijels |
Posted - 09/05/2023 : 22:05:49 quote: Originally posted by Hercule Poirot
Čovjek je napravio više povrataka, nego što je povrataka likova napravio Burattini u Zagoru.
|
Hercule Poirot |
Posted - 09/05/2023 : 21:54:04 Čovjek je napravio više povrataka, nego što je povrataka likova napravio Burattini u Zagoru. |
manhunter |
Posted - 09/05/2023 : 20:35:55 Misliš? Ma neeeee... |
Poli |
Posted - 09/05/2023 : 20:26:01 Sve mi se nesto cini da je kostard novi stari clan foruma... uvjerite me u suprotno! :P
|
kostard |
Posted - 09/05/2023 : 17:27:02 Uskrs od uskrsnuće, nepravedno stigmatizirana srpska reč, samo iz bolesne mržnje prema bratskom na narodu. |
Kruger |
Posted - 17/04/2015 : 12:52:19 Sretan Uskrs!
... s malim zakašnjenjem ... |
Amos |
Posted - 13/04/2015 : 09:12:08 Kako ga god zvali, svim pravoslavcima želim Sretan Uskrs!
Hristos voskrese! Vaistinu voskrese! |
emirem |
Posted - 13/04/2015 : 00:24:04 Svako dobro! |
velka031 |
Posted - 12/04/2015 : 22:02:32 Sretan Uskrs! |
bjelolasica |
Posted - 12/04/2015 : 20:58:42 Dragi suradnici,
Hristos Vaskrsnu! |
globinjo |
Posted - 12/04/2015 : 18:47:21 quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by mladjo
S obzirom koliko se Globinjo uznemirio, očito je da smo otkrili njegovu tajnu, odnosno da je Srbin
Prestiže me mladjo,a baš sam hteo da napišem isto.
Kako se Globinjo uzbudio pri ovoj sitnoj,bezazlenoj te nehajnoj pošalici,stvarno da čovek pomisli da u njemu kulja i srbijanska krv. Plus što navija za Hajduk.
Što se tiče imena,tu sam omašio fudbal (a i kako da ne omašim kad mi se ceo dan oko nogu vrzma barem petoro (često i više) male dece) - mislio sam na imena Nemanja i Nebojša,koja se ,koliko znam ne koriste kod Hrvata (ili grešim?),a naš Globinjo je Nenad.
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda.
Ja se samo uzbudim kada ja dobro žensko vidim Samo sam objasnio Ako ćemo pravo,prije da sam Bosanac Po franjevačkim knjigama Za Hajduka si u pravu Treći klub u Srbiji je bio hajduk za kojeg se navijalo
|
senokute |
Posted - 12/04/2015 : 18:22:10 Moderatori su zasluzili po nogu u guzicu(sa zaletom)za trolanje Inace, sretan uskrs(vaskrs) svima koji ga slave. |
mladjo |
Posted - 12/04/2015 : 17:18:09 quote: Originally posted by sergej773
Globinjo četnik
48 sati. |
sergej773 |
Posted - 12/04/2015 : 16:49:04 quote: Originally posted by mamlaz
quote: Originally posted by anto
S obzirom koliko se Globinjo uznemirio, očito je da smo otkrili njegovu tajnu, odnosno da je Srbin
Kako se Globinjo uzbudio pri ovoj sitnoj,bezazlenoj te nehajnoj pošalici,stvarno da čovek pomisli da u njemu kulja i srbijanska krv. Plus što navija za Hajduk.
Što se tiče imena,tu sam omašio fudbal (a i kako da ne omašim kad mi se ceo dan oko nogu vrzma barem petoro (često i više) male dece) - mislio sam na imena Nemanja i Nebojša,koja se ,koliko znam ne koriste kod Hrvata (ili grešim?),a naš Globinjo je Nenad.
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda.
globinjo srbin? a jbt i vi svasta imate u svojoj naciji:( sucut:)
|
mamlaz |
Posted - 12/04/2015 : 16:46:51 quote: Originally posted by anto
globinjo srbin? a jbt i vi svasta imate u svojoj naciji:( sucut:) |
sergej773 |
Posted - 12/04/2015 : 16:14:10 quote: Originally posted by anto
Jaznam jednog što je navijao za Dinamo Zagreb a čistokrvi je srbin. |
sergej773 |
Posted - 12/04/2015 : 16:12:50 Globinjo četnik |
Obi-wan |
Posted - 12/04/2015 : 14:31:11 Iako je izrazito multietnička sredina, i za jedan i za drugi se kaže uskrs. Jedino se za ovaj današnji nekada naglasi pravoslavni. |
anto |
Posted - 12/04/2015 : 11:21:53 quote: Originally posted by mladjo
Nego,kad se već dodirnuh hajduka,evo jedne zanimljivosti - u nekadašnjoj Jugi,cela Srbija se delila na navijače Partizana ili Crvene Zvezde.Jedini tim za koga su ljudi navijali,a da to nije neki od ova dva Beogradska kluba,je Splitski Hajduk.Lično sam poznavao trojicu ljudi koji su u to vreme bili strastveni navijači tima sa Poljuda. |
lwood |
Posted - 12/04/2015 : 11:03:42 quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by anto
zar nije Nenad isključivo ime koje koriste Srbi?
prvi put čujen da Srbi koriste Nenada
Nenad Zečić Nemanja Zečić Nebojša Zečić
Isti qrac
ante paro antimonije parohije antiša parević je,isti racku...
znači obojica ste Srbi? |
Tornadomaster |
Posted - 12/04/2015 : 09:57:21 https://pbs.twimg.com/tweet_video/CCXlG_wWAAAsTrt.mp4 |
|
|