T O P I C R E V I E W |
ned_lynx |
Posted - 20/10/2015 : 20:50:30 Možda je ovome radije mesto u Internet temi, no da probam i ovde, neću omašiti previše.
UbiSoft, naime, obaveštava o skorijem gašenju ove igre na fejsu; a želeo bih da imam sliku kompletne mape.
Ne zbog nekih svojih preteranih igračkih ili dizajnerskih dometa, nego jednostavno zato što su to štrumpfovi;) želim da napravim poster svog unikatnog štrumpfovskog seoceta, pre negoli surovi belosvecki dušmanin u svoj svojoj raspomamljenoj razularenosti bespovratno stavi tačku na moj štrumpf!
Printscreen naravno radi, ali ako se tako bude radilo sa svakim delom mape, čitava operacija preti da potraje!
Ima li iko ideju kako to uraditi na jednostavniji/brži način?
Nadam se da sam dobro objasnio za kojim rezultatom tragam.
Fala unapred!
↑ je deo mape (e ne bi li se steko dojam o čem ja to trabunjam)
P.S. Možda je neko to već i pito, možda sam to čak bio i ja, ali mi ne polazi za štrumpfom da to iščeprkam:( |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ned_lynx |
Posted - 21/10/2015 : 00:45:32 Oni koji to JESU igrali kažu da je sasvim slično. Što se mene tiče, nemam takvih iskustava. Ali, to nije ni bilo upitno, već nešto sasvim deseto, kako rekoh gore: oću poster od mape, ako neko znade kako, fala, kad već moram da se ponavljam. |
raic1922 |
Posted - 20/10/2015 : 21:11:54 Jel to Farmville? |
|
|