forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Beograd - Januar 2016!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
acestroke Posted - 08/12/2015 : 19:50:40
poz svima,

Sledeceg mjeseca dolazim u Beograd, bicu tamo jedanaest dana, od Januara 11og do 21og. Zadnji put kad sam bio u Srbiji je bilo daleke 1991 godine, krajnje je vrijeme da ponovo malo vidim okolinu, pogotovo jer sam prije 4 godine bio u Sarajevu i Zagrebu, a za posjetu u Beograd tad nisam imao vremena.

Ako ima forumasa koji tamo zive, ili koji su u blizini i koji misle da ce biti u Beogradu u to vrijeme, javite se ovdje, volio bih da vidim sto vise ljudi. Mozemo popit pivo negdje, raspravljat malo o stripovima, ili sta god.

Zivi bili, i sretni vam praznici svima.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
acestroke Posted - 18/01/2016 : 16:41:33
U Beograd (ponovo) stizem veceras, bice kasno, ali zato cu tamo da budem cijeli Utorak i Srijedu, tako da ako je iko slobodan, javite se pa da se nadjemo i popijemo nesto.
acestroke Posted - 09/01/2016 : 21:17:27
quote:
Originally posted by thekide

quote:
Originally posted by acestroke

Zna li iko koliko kosta taxi sa aerodroma do centra Beograda? Otprilike negdje blizu autobuske stanice...?

Šta će ti taxi? Ne znam kolko je, al deru u svakom slučaju.
Imaš mini-bus koji ide na svakih 15-20 minuta. Kreće direktno od izlaza sa aerodroma i vozi te do Slavije, a staje i kod železničke stanice (predzadnja stanica).

EDIT: Zaboravih najbitnije - cena je 300 dinara.

Ok, odlicno. Hvala.
thekide Posted - 09/01/2016 : 21:02:12
quote:

Zna li iko koliko kosta taxi sa aerodroma do centra Beograda? Otprilike negdje blizu autobuske stanice...?

Šta će ti taxi? Ne znam kolko je, al deru u svakom slučaju.
Imaš mini-bus koji ide na svakih 15-20 minuta. Kreće direktno od izlaza sa aerodroma i vozi te do Slavije, a staje i kod železničke stanice (predzadnja stanica).

EDIT: Zaboravih najbitnije - cena je 300 dinara.
acestroke Posted - 09/01/2016 : 19:56:51
quote:
Originally posted by Jasko

Pazi se divljih taksista.

Hmm... u redu, ali sto se tice mog pitanja...?
Jasko Posted - 09/01/2016 : 19:42:13
Pazi se divljih taksista.
acestroke Posted - 09/01/2016 : 18:39:36
acestroke Posted - 08/01/2016 : 19:33:53
Ima li Beogradjana koji ce biti slobodni u Ponedeljak navece (oko 9, otprilike) da se nadju negdje za pice ili sta vec?
acestroke Posted - 02/01/2016 : 16:45:59
Za one koji hoce da se nadjemo u Beogradu kad budem tamo bio:

Planovi su mi se malkice promjenili. Razgovarao sam sa jednim skolskim drugom, covjek se bavi muzikom, tako da cemo ja i on da se malo vozamo po bivsoj Jugi od 12og do 17 Januara. On mora neke ljude da vidi u Zagrebu, Tuzli i Brckom, tako da cu u Beogradu biti tek od 17 (vjerovatno navece), pa do jutra 21og Januara, kad se vracam nazad. Znaci tri i po dana u Beogradu.

Ipak se nadam da cu vidjeti one koji ce imati slobodnog vremena za pivo i slicno. Javite se ovdje ili mi posaljite mail preko PMa. :)
Jasko Posted - 22/12/2015 : 17:04:09
Preko airbnb imaš prazne stanove.
acestroke Posted - 22/12/2015 : 16:34:05
Pitanje za Beogradjane:

Znate li za neki smjestaj koji bi mogao da unajmim od 11 do 21 Januara? Trenutno razmisljam da ostanem u Hostelu nekom, ima ih raznih, ali ako je moguce za istu cijenu dobit negdje nekakvu sobicu, radije bi onda to uzeo.

Ako imate ikakve informacije u vezi ovog, molim vas javite. Hvala unaprijed.

:)
acestroke Posted - 12/12/2015 : 22:22:42
quote:
Originally posted by Risar_69

Ace, pocukaj nekog stripardžiju u Bg, lepo čete se imati, sretno i tebi. Nemoj da se trudiš sa "gdje ču iči", pokazače ti stripadžije, odlični ljudi su dole-ozbiljno. Pozdrav!

Hvala na prijedlogu.
Risar_69 Posted - 12/12/2015 : 00:10:45
Ace, pocukaj nekog stripardžiju u Bg, lepo čete se imati, sretno i tebi. Nemoj da se trudiš sa "gdje ču iči", pokazače ti stripadžije, odlični ljudi su dole-ozbiljno. Pozdrav!
legaz Posted - 11/12/2015 : 10:26:48
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by DzekDenijels

Dobrodošao u ludnicu.
Nadam se da ćeš videti samo lepe stvari u ovoj jadnoj zemlji.

ima puno lepih stvari koje hodaju na dve noge, da nije tako ne bi masa slovenaca išla svake godine da slavi novu godinu, a uz to imate super klopu, kuču cviječa, splavove, Mileta Kitića,....Beograd je totalna ludnica (a nisam ni još bio tamo....) tako su mi rekli.
Ali sam bio u Novom Sadu, Bečeju, Fruška Gora, Čačak,...

idado Posted - 11/12/2015 : 08:01:09
quote:

poz svima,

Sledeceg mjeseca dolazim u Beograd, bicu tamo jedanaest dana, od Januara 11og do 21og. Zadnji put kad sam bio u Srbiji je bilo daleke 1991 godine, krajnje je vrijeme da ponovo malo vidim okolinu, pogotovo jer sam prije 4 godine bio u Sarajevu i Zagrebu, a za posjetu u Beograd tad nisam imao vremena.

Ako ima forumasa koji tamo zive, ili koji su u blizini i koji misle da ce biti u Beogradu u to vrijeme, javite se ovdje, volio bih da vidim sto vise ljudi. Mozemo popit pivo negdje, raspravljat malo o stripovima, ili sta god.

Zivi bili, i sretni vam praznici svima.

Nećeš ga poznat, od tada se jako promijenio. Za turistu ili poslovnog čovjeka koji dođe nakratko i koji će da gleda samo ono što je atrakcija, onda postoje svi preduslovi da ti bude sjajno. Ljudi su opušteni i stvoreni za zezanje (mada mislim, ovo je lično, da nekad previše kukaju na ekonomsko stanje). U zavisnosti od toga šta ti je zanimljivo, može se lako napraviti spisak must-see mjesta.
DeeCay Posted - 11/12/2015 : 00:55:04
Ace, moraš si nabaviti brojeve veselog četvrtka koji ti fale?

Bome si se naputovao svijeta u zadnje vrijeme, a ti i dalje, bez stajanja.
acestroke Posted - 09/12/2015 : 19:03:29
quote:
Originally posted by emirem

Ace, u NS je onaj chiko sto crta specijalce Zagora. :-)

Aha, cuo sam za njega... nije los crtac!
emirem Posted - 09/12/2015 : 17:43:31
Ace, u NS je onaj chiko sto crta specijalce Zagora. :-)
acestroke Posted - 09/12/2015 : 14:40:00
Ovo nije topic o individualnim misljenjima Beograda, tako da ... molim bez spama.

Hvala.
manhunter Posted - 09/12/2015 : 12:55:29
quote:
Originally posted by KRAS

Beograd je hemeroid na supku sveta

Ti ono beše imaš upozorenje?
KRAS Posted - 09/12/2015 : 11:39:18
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

Dobrodošao u ludnicu.

ima puno lepih stvari koje hodaju na dve noge, da nije tako ne bi masa slovenaca išla svake godine da slavi novu godinu, a uz to imate super klopu, kuču cviječa, splavove, Mileta Kitića,....Beograd je totalna ludnica (a nisam ni još bio tamo....) tako su mi rekli.

Beograd je hemeroid na supku sveta
1Euro Posted - 09/12/2015 : 08:48:41
https://www.youtube.com/watch?v=gv_dE9oDMYw
1Euro Posted - 09/12/2015 : 08:46:19
quote:

Dobrodošao u ludnicu.

DzekDenijels Posted - 08/12/2015 : 23:58:19
Dobrodošao u ludnicu.
acestroke Posted - 08/12/2015 : 23:25:54
Znaci za sada going going, kojot i legaz

Super!

@fingolfin, jos uvijek ne znam hocu li doci u Novi Sad, javim ti kad budem siguran. Hvala na ponudi.
:)
legaz Posted - 08/12/2015 : 22:31:10
quote:
Originally posted by Kojot

quote:

quote:
Originally posted by going going

Ja cu biti tu acestroke pa se slobodno javi kad budes bio stigao!

Obavezno ti se javim, pa se vidimo.

Najverovatnije sam i ja u Beogradu od 10 do 17 januara,mogao bih i ja popiti pivo sa vama.

Odlično. Računajte i mene.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000