forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Door test

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Koresh Posted - 09/01/2016 : 20:46:41
Radi se o sceni iz filma "Priča iz Bronxa" (De Niro) u kojoj mafijaš objašnjava jednom momku kako da zna prepoznati "onu pravu". tu je link za situaciju iako vjerovatno većina zna tu scenu napamet:

mene živo interesira vaše mipljenje o tome... dali ako djevojka/žena ne otvori zaključana vrata, dali ju treba automatski nogirati istog trenutka? je li to istina, ili jednostavno od nervoze se ne sjeti to napraviti svom dečku? ili ako ne otključa je stvarno sebična kuja i to je samo "vrh sante" cijelog njenog lošeg karaktera kako kaže mafijaš u klipu? vaše mišljenje...

dali je po vama ovaj test istina ili mit? najvažnije od svega, jeste li ga probali i kako je završilo?

stvar je u tome što ja jesam probao u 2 slučaja i uspio je 2/2, 100%. nisu važni detalji ali test pali po mom mišljenju

mene više zanima vaše mišljenje o ovoj pretpostavci? u videu je sve objašnjeno.

iskustva ne fali, pogotovo starim iskusnjarama sa foruma. dali se slažete da je test "za pravo" ili obična izmišljotina koja nema veze s vezom i ništa ne govori o curi?

20   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
izivko Posted - 10/01/2016 : 13:09:05
Ili traktor pa da uzore ili pokosi travu
igor 12 Posted - 10/01/2016 : 12:06:04
taj test ne prolazi u ruralnim sredinama.tamo ak oš ženu testirat,daš joj sikiru,panj i drva i štopaš joj vrijeme.kakva vrata

lwood Posted - 10/01/2016 : 11:48:29
ne znan šta sad pametuješ. ispa si smišan i to je to .
Koresh Posted - 10/01/2016 : 11:47:14
quote:
Originally posted by lwood

pa ti si spomenija razvode

ima "Mariov test", u tom istom filmu, taj bi ti sigurno bolje odgovarao
lwood Posted - 10/01/2016 : 11:40:45
pa ti si spomenija razvode
Koresh Posted - 10/01/2016 : 11:29:32
quote:

pa ako češ tako, i mnoge da se ne udaju za kretene koji ih mlate ne bi bilo razvoda,skloništa,ubojstava i manje opterečenje za zdravstveni sistem.
logika

nema veze s temom
lwood Posted - 10/01/2016 : 11:09:45
pa ako češ tako, i mnoge da se ne udaju za kretene koji ih mlate ne bi bilo razvoda,skloništa,ubojstava i manje opterečenje za zdravstveni sistem.
logika
Koresh Posted - 10/01/2016 : 11:06:32
quote:

ma da,bilo bi manje razvoda.

mnogi da se ne ožene za djevojke koje treeba otkantati, ne bi bilo ni toliko razvoda. logika

igor 12 Posted - 10/01/2016 : 10:25:45
priča se po selu da je upavo taj test razlog rastave thompsona i danijele.

lwood Posted - 10/01/2016 : 10:05:47
ma da,bilo bi manje razvoda.
Koresh Posted - 10/01/2016 : 09:47:06
možda da se svi pridržavaju ovog pravila možda ne bi bilo ovoliko rastava, sranja itd. iskušaš test ako ne upali, kanta i gotovo. stvari izmiču kontroli u današnje vrijeme, umjesto da se stvar sasječe u korijenu nakon ovoga testa. sve više zaboravljau ovakva pravila i testovi. moderni svijet ne prašta, ovakvi sitni testovi uvijek ogole karakter

najlakše je reći da je ovo glupost, ali što ako je istina? što ako to stavrno pokazuje da je djevojka sebična i neotvaranje samo "vrh sante"

dečku u fimu je uspjelo, znači da ženske nisu toliko blesave da zaborave otvoriti vrata. možda u sebi misle "koji k ću ja njemu otključavati vrata, neka si sam otključa, ja sam predobra za to". zato ovaj u filmu kaže da takve treba brzo otkantati
xilrion Posted - 10/01/2016 : 05:19:58
Just_Charlie Posted - 10/01/2016 : 02:24:17
Ma što tu s tim prapovijesnim bedastoćama.
današnja, ona "prava", ne samo da otvara vrata već drži i motor upaljenim.
IGMAN2 Posted - 10/01/2016 : 00:43:03
Misliš da one nisu gledale taj film i da ne bi prepoznale scenu/test?
Kako i sam kažeš- svi znamo tu scenu
A možda bi smatrala da igraš ulogu Gentlemana, kad si se već tako postavio, što bi značilo da su i druga vrata tvoj posao.
Johnny Difool Posted - 10/01/2016 : 00:20:34
Rubbish.
Moguće da i nju tada pere trema, da razmišlja kako joj stoji suknja ili je li joj šminka razmazana, jer i ona hoće ostaviti što bolji dojam, pa joj to mogu li ja otvoriti vrata uopće ne pada na pamet.
I što bih tada trebao zaključiti?

acestroke Posted - 09/01/2016 : 21:20:35
glupost
Koresh Posted - 09/01/2016 : 21:11:14
quote:
Originally posted by Windwalker

Ako si probao dva puta i obje su ti otvorile, onda test ne pali, jer ona prva svejedno nije bila za tebe, čim si morao tražiti drugu.
Ili si dvaput s istom?

nisam rekao da su obje otvorile, prva nije i ispalo je ovo tpčno što kaže tip u videu
1Euro Posted - 09/01/2016 : 21:06:52
"moderna" kola imaju centralno zaključanje pa se sve odjednom otvori ili zatvori pa se ovaj test ne može napraviti.....znači djevojke to znaju i vjerovatno ni ne razmišljaju da otvore vrata nekome, jer misle da su se vrata ionako otvorila zbog centralnog zakljepa,....a onaj koji nema kola na centralno zaključanje ionako neče dobiti djevojku jer vozi neki stari krš....
Windwalker Posted - 09/01/2016 : 21:02:41
Ako si probao dva puta i obje su ti otvorile, onda test ne pali, jer ona prva svejedno nije bila za tebe, čim si morao tražiti drugu.
Ili si dvaput s istom?
lwood Posted - 09/01/2016 : 20:57:32
glupost

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000