T O P I C R E V I E W |
adriano |
Posted - 14/01/2016 : 09:46:28 Ujutro popijte toplu limunadu ili još bolje crveni grejp i limun zajedno i smršavit ćete u najkraćem roku. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
xilrion |
Posted - 15/01/2016 : 23:54:12 quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by fikus
Sad kad je mlađo probio led i ja odlučih smršaviti i pritom početi trčati. Čitam po netu da treba više unositi ugljikohidrata, ima li tko kakav savjet što se tiče prehrane i trčanja
više puta dnevno jedi manje porcije i to raznovrsno. izbjegavaj slatko, žitarice i mliječne proizvode. jedi povrće, voće i meso. (ne mesne prerađevine).
drugim riječima, trči puno, jedi malo i smršavit ćeš. pritom moraš voditi računa o dovoljnom unosu proteina, da nahraniš mišiće. za to ti je dobro meso, jaja i riba.
p.s. ne moraš trčati maraton da bi smršavio. možeš trčati i kraće ali brže. tri puta tjedno trči po 30min i drži se raznovrsne laganije prehrane i za mjesec dana ćeš već vidjeti velike promjene. govorim iz iskustva.
Ideš na kakve utrke ili onako rekreativno?
ma, jok. rekreativno, a i to nisam već neko vrijeme.
Šteta Malo te zezam za savjete nemoj se ljutiti Inače, 28.2. sam u Splitu na polumaratonu, 4. mjesec Rijeka polumaraton, Brijuni maraton, 5. mjesec Zadar...
onda prestani lagat ovaj napaćeni narod. |
Risar_69 |
Posted - 15/01/2016 : 23:12:09 quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by senokute
quote: Originally posted by DODSFERD
Koliko bi to trebalo biti dovoljno, 5 kg kruha dnevno ili više? Možda ima nešto u genetici i činjenici da nikada nisam koristio nikakve tablete.
Ako zaista jedes za troicu a ostajes mrsav onda imas probleme sa stitnjacom(ovako se valjda zove, 21 god sam Van domovine pa nisam siguran), i ako nista ne poduzmes vjerovatno ces vrlo rano otegnuti papke.
slikovito
ili prdnuti u šišu
inače odlična tema |
senokute |
Posted - 15/01/2016 : 22:28:19 quote: Originally posted by xilrion
Sad kad je mlađo probio led i ja odlučih smršaviti i pritom početi trčati. Čitam po netu da treba više unositi ugljikohidrata, ima li tko kakav savjet što se tiče prehrane i trčanja
više puta dnevno jedi manje porcije i to raznovrsno. izbjegavaj slatko, žitarice i mliječne proizvode. jedi povrće, voće i meso. (ne mesne prerađevine).
drugim riječima, trči puno, jedi malo i smršavit ćeš. pritom moraš voditi računa o dovoljnom unosu proteina, da nahraniš mišiće. za to ti je dobro meso, jaja i riba.
p.s. ne moraš trčati maraton da bi smršavio. možeš trčati i kraće ali brže. tri puta tjedno trči po 30min i drži se raznovrsne laganije prehrane i za mjesec dana ćeš već vidjeti velike promjene. govorim iz iskustva.
Ovako bi u normalnom slucaju cak i povisio kilazu preko misicne mase. |
fikus |
Posted - 15/01/2016 : 22:19:29 quote: Originally posted by xilrion
Šteta Malo te zezam za savjete nemoj se ljutiti Inače, 28.2. sam u Splitu na polumaratonu, 4. mjesec Rijeka polumaraton, Brijuni maraton, 5. mjesec Zadar...
|
DODSFERD |
Posted - 15/01/2016 : 22:18:54 Znam čovjeka koji je u mladosti dugo imao oko 70 kg ali kada je kasnije počeo koristiti razne tablete (i one za živce) brzo je kilaža otišla do stotke i više nikako ne pada. |
lwood |
Posted - 15/01/2016 : 22:12:14 quote: Originally posted by supermark
Kakve tablete? Kruh nema puno kalorija. To je sve lagano.
antipsihotike i sedative. al ih ti više ne koristiš? |
xilrion |
Posted - 15/01/2016 : 22:08:48 quote: Originally posted by fikus
ma, jok. rekreativno, a i to nisam već neko vrijeme. |
supermark |
Posted - 15/01/2016 : 22:03:14 quote: Originally posted by senokute
Koliko bi to trebalo biti dovoljno, 5 kg kruha dnevno ili više? Možda ima nešto u genetici i činjenici da nikada nisam koristio nikakve tablete.
Ako zaista jedes za troicu a ostajes mrsav onda imas probleme sa stitnjacom(ovako se valjda zove, 21 god sam Van domovine pa nisam siguran), i ako nista ne poduzmes vjerovatno ces vrlo rano otegnuti papke.
Iz iskustva znam da ljudi uglavnom misle da puno jedu Kad se stavi na papir i izracuna se - na kraju ispadne da to i nije toliko puno |
izivko |
Posted - 15/01/2016 : 21:57:21 quote: Originally posted by senokute
slikovito
ili prdnuti u šišu
|
senokute |
Posted - 15/01/2016 : 21:51:49 quote: Originally posted by DODSFERD
Ako zaista jedes za troicu a ostajes mrsav onda imas probleme sa stitnjacom(ovako se valjda zove, 21 god sam Van domovine pa nisam siguran), i ako nista ne poduzmes vjerovatno ces vrlo rano otegnuti papke. |
supermark |
Posted - 15/01/2016 : 21:32:00 Kakve tablete? Kruh nema puno kalorija. To je sve lagano. |
DODSFERD |
Posted - 15/01/2016 : 21:18:25 Koliko bi to trebalo biti dovoljno, 5 kg kruha dnevno ili više? Možda ima nešto u genetici i činjenici da nikada nisam koristio nikakve tablete. |
supermark |
Posted - 15/01/2016 : 21:07:34 quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by mladjo
Jedi više hrane.
Ne djeluje kod svakoga, ako se dobro osjećam mogu pojesti cijelo čudo (pogotovo kruha) ali nikakve koristi. Kolega s posla zna često reći da bi mi zabranio jesti jer se ništa ne primjećuje na meni i da samo bezveze uništavam hranu.
Djeluje na svakoga. Ako se ne debljaš, znači da ne jedeš dovoljno. |
kiky |
Posted - 15/01/2016 : 20:56:05 quote: Originally posted by raic1922
Evo jedno potpuno suprotno pitanje: Kako se uspješno udebljati?
na zdrav način; dizanjem utega, hranom bogatom proteinima i kreatinom. |
fikus |
Posted - 15/01/2016 : 20:52:48 quote: Originally posted by xilrion
Ideš na kakve utrke ili onako rekreativno? |
DODSFERD |
Posted - 15/01/2016 : 20:48:01 quote: Originally posted by mladjo
Jedi više hrane.
Ne djeluje kod svakoga, ako se dobro osjećam mogu pojesti cijelo čudo (pogotovo kruha) ali nikakve koristi. Kolega s posla zna često reći da bi mi zabranio jesti jer se ništa ne primjećuje na meni i da samo bezveze uništavam hranu. |
ivi skoj |
Posted - 15/01/2016 : 20:40:51 Imaš pravo. Slabo sam vidio debelih đankija. Valjda dop nije kaloričan ko alkohol. Treba probati, ionako se osim kila nema šta izgubiti. |
lwood |
Posted - 15/01/2016 : 19:52:10 quote: Originally posted by adriano
Ujutro popijte toplu limunadu ili još bolje crveni grejp i limun zajedno i smršavit ćete u najkraćem roku.
provaj s dopon |
kiky |
Posted - 15/01/2016 : 19:08:10 zvuči otrcano, ali fakat se treba riješiti šečera iz prehrane ili njegov unos smanjiti na najmanju moguću mjeru. moja iskustva s mršavljenjem; puno tekučine, jabuke (koje su zamjenile slatkiše) i redovito vježbanje (ne pretjerano) rezultirali su sa 15 kilograma manje u roku dva mjeseca. tačnije, sa 93 kilograma spao na 78 kilograma. no, to je bilo prije koju godinu. kako mi se život u posljednjih godinu dana dosta promijenio i nemam vremena držati se spomenutog "zdravog" ritma života... opet se približavam devedeset kilograma. |
mladjo |
Posted - 15/01/2016 : 19:06:06 Jedi više hrane. |
raic1922 |
Posted - 15/01/2016 : 19:05:40 Evo jedno potpuno suprotno pitanje: Kako se uspješno udebljati? |
igor 12 |
Posted - 15/01/2016 : 18:55:18 što se tiče trčanja,ako neko ima volje ali mu se baš i ne da,najbolje je zavezat komad krmenadla oko nožnog gležnja i malo prošetat po kvartu gdje ima pasa
|
xilrion |
Posted - 15/01/2016 : 18:14:34 quote: Originally posted by fikus
p.s. ne moraš trčati maraton da bi smršavio. možeš trčati i kraće ali brže. tri puta tjedno trči po 30min i drži se raznovrsne laganije prehrane i za mjesec dana ćeš već vidjeti velike promjene. govorim iz iskustva. |
fikus |
Posted - 15/01/2016 : 18:00:08 Sad kad je mlađo probio led i ja odlučih smršaviti i pritom početi trčati. Čitam po netu da treba više unositi ugljikohidrata, ima li tko kakav savjet što se tiče prehrane i trčanja |
gerilac1 |
Posted - 15/01/2016 : 17:10:24 quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by tihomirduras
quote: Originally posted by gerilac1
Ja kako se oženih, dobi 10-tak kila Imao 85, sad 96. Doduše brio sam sve što mi je došli pod ruku, slatkiše i grickalice najviše. Sad moram na mršanje ili mijenjati garderobu, sve mi tijesno u pm.
isti slučaj oženitisa čak sam istom promjenom u kilaži, dakle prije ženidbe bi jeo sve i svašta većinom sendviće, krumpiriće plivali su u masti samo tako, neredovita ishrana i prehrana sa hrpom nezdrave hrane čips, gazirana pića, alkohol u potocima itd., a kilaža uvijek oko 80-tak, od kad sam se oženio samo zdrava hrana ono kelj, poriluk, cvjetača, brokula (za neke biljke nisam ni znao da postoje i još da su jestive ) , voće skoro svaki dan nešto i sve to redovito i umjereno bez junk fooda , i opet sam skoro na 100 , znao sam da je problem žena, a ne ja
Slažem se, žene su i ovaj put krive. Kod mene slična situacija. Za blagdane sam bio desetak dana bez žene i skinuo 5 kila. Recept je dakle jednostavan
svete riječi prijatelju |