forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Stigmatizacija i getoizacija gej populacije

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
zackoljicofil Posted - 12/09/2016 : 19:26:36
Šta mislite, da li gej populacija sama sebe izdvaja i getoizira/stigmatizuje gej paradom?

Ja mislim da da, i da sami ne organizuju takve manifestacije i mirno žive niko ih ne bi dirao i sigurno da bi bilo bolje i njima i nama.
Ovako se samo razlike još više izbacuju na videlo.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Amos Posted - 14/09/2016 : 14:28:18
I to što kažeš!
Zlotvor Posted - 14/09/2016 : 13:57:38
Opreza nikad dosta.
Amos Posted - 14/09/2016 : 11:23:37
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by Amos

Pa upalim forum, a oni po pederluku.
Ajme.

Eh, a prije 2 godine si me zvao da se idemo u Lego Centar igrat...

Nisam ja kriv što su ti perverzije u glavi pa u svemu vidiš gužnju
Amos Posted - 14/09/2016 : 11:22:05
quote:
Originally posted by brni

Ipak sam ja za 100% zensko meso..nesto ovako:

Ovo je već nešto.
Mesnatija slanina mi je oduvijek favorit
Rahazlam Posted - 13/09/2016 : 21:38:55
quote:
Originally posted by manhunter

Rahazlam se napalio i odmah na masturbaciju! :)

mamlaz Posted - 13/09/2016 : 16:47:48
quote:

Di ste uprli u pederluk?
Jeste poludili?

Govoreći o maštarijama, evo, idem jutros na posao, a po tramvaju i ulici komadi "Ide vrime, rastu sise, udat ću se, jebe mi se".
A milfara mali milijun!
Još se nose lagane ljetne kotule, koža je još brončana, potpetice su još visoke.
Zavrti se čoviku 300 filmova u glavi.

Ajme.

Hehe ajd da se slozimo u necemu :)
manhunter Posted - 13/09/2016 : 16:44:53
Rahazlam se napalio i odmah na masturbaciju! :)
Rahazlam Posted - 13/09/2016 : 15:47:29
quote:
Originally posted by nagor

quote:

quote:
Originally posted by Rahazlam

Brnijeva cura je puno bolja nego ova gore!!

Pa ona Sneaksieva je tranny..

Da, potvrdili smo pravilo. I Rahazlam, najveći homofob foruma, ima prikrivene homoseksualne težnje.

Hehe,prvo Rahazlam nije najveći homofob foruma,sta ako kažem da mi se jebe za homoseksualce,onda sam homofob?Nemam ti ja bas jak sexualni nagon tako da nemam neka pretjerana maštanja ni sa ženama,al potpuno mi je jasno da neki ljudi imaju vrlo jak nagon i da masturbiraju i po 10 puta dnevno,jebiga meni je drago da nemam takav nagon jer to za mene nije pozitivna stvar,mislim nije nista strašno al mislim da to te ljude zna ometat u normalnom funkcioniranju!!

Sad si mi dao ideju za jednu drugu temu!!!
Amos Posted - 13/09/2016 : 15:16:59
quote:
Originally posted by ken2

quote:

I nisam ja htio reci da homofobi nisu nuzno latentni homoseksualci..ja tvrdim da su svi muskarci latentni homoseksualci, neki vise a neki manje i muskarac koji tvrdi da barem jednom nije ima takve misli taj laze..isto ka sta svaka zena u sebi ima u vecoj ili manjoj mjeri ono malo muskog gena..

kene priznaj da si masta barem jednom..

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
latentni homoseksualci su ljudi koji imaju izražene homoseksualne sklonosti, ali im usađeni društveni principi ne dozvoljavaju da se prepuste tome otvoreno, pa se onda muče skrivanjem, lažnim životom, ili sve okrenu na mržnju prema samome sebi i drugim ljudima koji otvoreno iskazuju iste takve sklonosti
a homoerotske maštarije ili snovi su normalna pojava kod svih zdravih heteroseksualaca, barem jednom u životu
pa tako i kod mene
i kod amosa

Pizdune
nagor Posted - 13/09/2016 : 14:36:36
quote:

quote:

Da, potvrdili smo pravilo. I Rahazlam, najveći homofob foruma, ima prikrivene homoseksualne težnje.
DODSFERD Posted - 13/09/2016 : 14:29:58
Ma kakva Kimber James, bolja je Adriana Rodrigues.
Ta bi se mogla nategnuti, ali obrnuto nema šanse.
brni Posted - 13/09/2016 : 12:10:02
quote:

brni Posted - 13/09/2016 : 12:07:35
@ken da ustvari sad vidim da sam pisa jedno a mislia upravo ono o cemu ti pises, homoerotika je pravi termin..

@Rahazlam

Zna tata sta valja..
Rahazlam Posted - 13/09/2016 : 11:51:11
quote:

quote:

I nisam ja htio reci da homofobi nisu nuzno latentni homoseksualci..ja tvrdim da su svi muskarci latentni homoseksualci, neki vise a neki manje i muskarac koji tvrdi da barem jednom nije ima takve misli taj laze..isto ka sta svaka zena u sebi ima u vecoj ili manjoj mjeri ono malo muskog gena..

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
latentni homoseksualci su ljudi koji imaju izražene homoseksualne sklonosti, ali im usađeni društveni principi ne dozvoljavaju da se prepuste tome otvoreno, pa se onda muče skrivanjem, lažnim životom, ili sve okrenu na mržnju prema samome sebi i drugim ljudima koji otvoreno iskazuju iste takve sklonosti
a homoerotske maštarije ili snovi su normalna pojava kod svih zdravih heteroseksualaca, barem jednom u životu
pa tako i kod mene
i kod amosa

Sve ovisi o sexualnom nagonu,ne znam sta ti znaci maštarije,masturbacija ili samo razmišljanje,neki ljudi masturbiraju 10 puta dnevno,neki jednom u 4 dana,ovi prvi ce prije imat homoseksualne maštarije iako su heteroseksualci!
ken2 Posted - 13/09/2016 : 11:07:28
quote:

krivo tvrdiš
odnosno, brkaš termine
pa tako i kod mene
i kod amosa
Zlotvor Posted - 13/09/2016 : 11:02:36
quote:

Ajme.

Eh, a prije 2 godine si me zvao da se idemo u Lego Centar igrat...
brni Posted - 13/09/2016 : 10:54:32
Ipak sam ja za 100% zensko meso..nesto ovako:

Sneaksie Thiefsie Posted - 13/09/2016 : 09:44:08
sve kao ne biste Kimber James a da niko ne vidi
Amos Posted - 13/09/2016 : 09:04:15
Di ste uprli u pederluk?
Jeste poludili?

Govoreći o maštarijama, evo, idem jutros na posao, a po tramvaju i ulici komadi "Ide vrime, rastu sise, udat ću se, jebe mi se".
A milfara mali milijun!
Još se nose lagane ljetne kotule, koža je još brončana, potpetice su još visoke.
Zavrti se čoviku 300 filmova u glavi.

Ajme.
brni Posted - 13/09/2016 : 08:07:06

brni Posted - 13/09/2016 : 08:00:07
quote:

quote:

Kao sto vec rekoh jednom, siguran sam u svoju heteroseksualnost tako da sam se uvik moga zafrkavati u vezi toga..samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ici napadati homoseksualce..na kraju krajeva u svakom od nas cuci barem malo homo sklonosti, to je jednostavno dio nase prirode..

Da krenem igrat za suparnicki tim prvi izbor bi bio Gerard Butler, ali da se vrati u formu iz 300, sad mi je bzvz..

opa, vidi ti našeg brnija
čim ti imaš 'favorita' znači da se ode povremeno u mislima na lou reedov 'wild side'
ali to je sasvim normalno
i pokoja takva misao ili snovi su uzrok straha od pedera, jer homofobi nisu nužno latentni homoseksualci, nego ih je smrtno preplašila neka usputna maštarija ili san i u svome neznanju misle da će postati pederi, jer su eto, prije par godina krenuli drkati na prijateljicu, a svršili na prijatelja
po meni, to je najvažniji razlog zašto ih se toliko mrzi i zašto mnogi misle da će nam djecu pretvoriti u pedere, da je to moguće, odnosno da se može postati pederom - ako ih se ne spriječi u njihovom naumu i 'stavi gdje im je mjesto'

eto, sto puta ofucana tema kojoj su brni i gerard butler udahnuli novi život
sad me zanima ko je najzgodniji mlađi, tintonu i amosu
te tko je brniju drugi izbor

Kene ti si mi drugi izbor..
Nakon grubijana ka sta je Gerard triba mi jedan ovako nacitan koji pametuje poput tebe..
tinton Posted - 13/09/2016 : 06:57:57
quote:

quote:

Kao sto vec rekoh jednom, siguran sam u svoju heteroseksualnost tako da sam se uvik moga zafrkavati u vezi toga..samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ici napadati homoseksualce..na kraju krajeva u svakom od nas cuci barem malo homo sklonosti, to je jednostavno dio nase prirode..

Da krenem igrat za suparnicki tim prvi izbor bi bio Gerard Butler, ali da se vrati u formu iz 300, sad mi je bzvz..

čim ti imaš 'favorita' znači da se ode povremeno u mislima na lou reedov 'wild side'
i pokoja takva misao ili snovi su uzrok straha od pedera, jer homofobi nisu nužno latentni homoseksualci, nego ih je smrtno preplašila neka usputna maštarija ili san i u svome neznanju misle da će postati pederi, jer su eto, prije par godina krenuli drkati na prijateljicu, a svršili na prijatelja
po meni, to je najvažniji razlog zašto ih se toliko mrzi i zašto mnogi misle da će nam djecu pretvoriti u pedere, da je to moguće, odnosno da se može postati pederom - ako ih se ne spriječi u njihovom naumu i 'stavi gdje im je mjesto'

Za mene znaš.
Ne misliš valjda da je netko ispred tipa o kojem smo jučer pričali na fb.
Tonto Posted - 13/09/2016 : 01:56:10
...ili da otvorimo novi topic: Top 3 tipa kojima bi dali dupeta Evo mojih favorita:
1. Patrick Rafter
2. Davor Radolfi
3. Vin Diesel

ken2 Posted - 13/09/2016 : 00:50:50
quote:

Rahazlam Posted - 13/09/2016 : 00:22:51
quote:

Nije istina,"samo muskarci koji su nesigurni u sebe ce ići napadati homoseksualce"
Muskarci koji su nesigurni u svoju sexualnost,vjerovatno si to mislio reci,al nije ni to točno,zapravo ce prije oni koji su sigurni u svoju seksualnost to raditi!!
Barem ja tako mislim,sta je točno nemam pojma!!

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000