T O P I C R E V I E W |
Mrkva |
Posted - 18/09/2016 : 11:08:25 Recimo da jedno drago biće mora ići u Budimpeštu na nekoliko dana, ali da to drago biće nije izvrsno u voznji i zahtjevi Budimpešte daleko premašuju vještine bića. Biću se u glavi stvori pakleni plan ostavljanja auta u nekom gradu u Mađarskoj i odlazak busom ostatak puta, ali ne zna u kojem bi to gradu moglo biti i kakva je situacija s ostavljanjem auta na rendom parkiralištu. Ima li netko iskustva s tim? U četvrtak sam bila u Mohacsu u 23 sata, nigdje ni duše, ali ipak se policijski auto prepun policajaca koji ne znaju niti jedan strani jezik zaustavio i tjerao da maknem auto iz blizine kolodvora... |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Poli |
Posted - 18/09/2016 : 16:30:36 Ne znam, ali moje iskustvo sa Madzarskom (a tamo sam otprilike jedanput godisnje) je da tamo u bilo koji cas dana nema vise od 10 ljudi na ulicama, bilo danju bilo nocu. Govorim o selendrama i mali gradovima, u Budimpesti mislim da jos nisam bio, a i ne zove me.
Ono, zasto bi se satima vozio u Transilvaniju kada je Madzarska iza ugla. Jos i da je magla ... :D
|
Rahazlam |
Posted - 18/09/2016 : 16:18:49 quote: Originally posted by Johnny Difool
Može biti i to, ako preferiraš Mađarice, samo što nije devijacija. 
Mađarice s velikim M, ne kolače mađarice.
Jel se racuna Frida??Ona je Austrijanka ali jebiga,to je sve tad bila ista drzava! |
Enat |
Posted - 18/09/2016 : 15:58:31 I da: ja prvo pomislih da se topic odnosi na nesto lingvisticke prirode :D ako i tu nesto zatreba za put, vici :D |
Enat |
Posted - 18/09/2016 : 15:52:07 quote: Originally posted by Mrkva
quote: Originally posted by Enat
Ako imas neki 'losiji' auto, nemas brige. Inace, Budimpesta je danas prepuna pljackasa i tako toga. Cuvaj sve sto mozes - budi neupadljiv.
E onda sam sigurna! Vozim 11 godina staru Toyotu Corollu koja je lupana 10ak puta, od toga dva puta ozbiljno (a limariju sam popravljala po principu "ako će uzeti litru rakije i pedeset eura, pruzam ruku").
Ma mislim da zbilja ne bi trebalo biti problema. Uostalom, svugdje je to danas manje-vise isto... Nikad ne znas sto ocekivati pa bolje biti/glumiti da si obican.
Jedino sto oni bas ne mirisu nas Hrvate; no koga oni mirisu osim sebe samih, ako cemo realno, tako da, bas te briga. Nisu oni nist' bolji od nas. |
Mrkva |
Posted - 18/09/2016 : 15:44:51 quote: Originally posted by Enat
Ako imas neki 'losiji' auto, nemas brige. Inace, Budimpesta je danas prepuna pljackasa i tako toga. Cuvaj sve sto mozes - budi neupadljiv.
E onda sam sigurna! Vozim 11 godina staru Toyotu Corollu koja je lupana 10ak puta, od toga dva puta ozbiljno (a limariju sam popravljala po principu "ako će uzeti litru rakije i pedeset eura, pruzam ruku"). |
Mrkva |
Posted - 18/09/2016 : 15:39:57 quote: Originally posted by Obi-wan
Znam da je Osijek polazišna točka. Šala mala.
Da, nije bilo teško zaključiti s obzirom na vrzmanje oko Mohača. :)
quote: Originally posted by Johnny Difool
Čini se da je taj susret s policajcima bio prava mohačka bitka! 
Pa sad kad kazeš, i izgledali su više nekako turski negoli mađarski :)
quote: Originally posted by Johnny Difool
Može biti i to, ako preferiraš Mađarice, samo što nije devijacija. 
A kad smo kod toga, ne poznajem puno mađarskih Mađara, ali ovi u Hrvatskoj su mi uvijek imali neki oomph, mozda zato što mi zelena boja ide dobro uz kosu .
Hvala vam na savjetima. Mislim da ću ići s opcijom podzemne garaze u predgrađu... |
Enat |
Posted - 18/09/2016 : 15:32:03 Ako imas neki 'losiji' auto, nemas brige. Inace, Budimpesta je danas prepuna pljackasa i tako toga. Cuvaj sve sto mozes - budi neupadljiv. |
Johnny Difool |
Posted - 18/09/2016 : 15:24:13 Može biti i to, ako preferiraš Mađarice, samo što nije devijacija. 
|
Rahazlam |
Posted - 18/09/2016 : 15:00:42 Jebote,ugrofili,mislio sam da je to neka sexualna devijacija!! |
Obi-wan |
Posted - 18/09/2016 : 12:26:27 quote: Originally posted by Mrkva
Prika, nema direktne linije, a uostalom, Osijek je polazišna točka.
EDIT: Ali hvala :)
Znam da je Osijek polazišna točka. Šala mala. |
nagor |
Posted - 18/09/2016 : 11:57:33 quote: Originally posted by Johnny Difool
Čini se da je taj susret s policajcima bio prava mohačka bitka! 
https://www.youtube.com/watch?v=X-LZWMc-OEY
 |
Johnny Difool |
Posted - 18/09/2016 : 11:55:14 Čini se da je taj susret s policajcima bio prava mohačka bitka! 
|
nagor |
Posted - 18/09/2016 : 11:52:28 Busom do Mohača ili uzmeš prijatelja/icu sa sobom do Mohača. Ti dalje vlakom do Budimpešte, auto ti frend vrati doma. Ili jednostavno autom do predgrađa Budimpešte, odnosno do prve linije za metro. Auto pustiš u kakvoj javnoj parking garaži. |
Mrkva |
Posted - 18/09/2016 : 11:33:07 Prika, nema direktne linije, a uostalom, Osijek je polazišna točka.
EDIT: Ali hvala :) |
Obi-wan |
Posted - 18/09/2016 : 11:26:49 Nek ostavi auto u Osijeku pa odatle vlakom ili busom.   |