T O P I C R E V I E W |
supermark |
Posted - 20/05/2017 : 18:48:41 bi li tko išao iz Zagreba i okolice za Makarsku autom da sudjelujemo oko podjele troškova? javite se
zasad je na popisu: -supermark -tinton -Mrkva -Marija (Slatka) -Aleksandrov (Veliki)
|
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
lwood |
Posted - 28/05/2017 : 14:39:38 quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by lwood
šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon
A moze i recimo, Judas Priest, jedno, 7 albuma do Makarske!
odličan izbor |
Caleb |
Posted - 25/05/2017 : 12:31:01
|
ivanl |
Posted - 25/05/2017 : 11:14:29 quote: Originally posted by lwood
šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon
A moze i recimo, Judas Priest, jedno, 7 albuma do Makarske! |
RAKOSI4 |
Posted - 24/05/2017 : 21:13:54 Posla bi ali će im biti previše stresno pa će mi doć blidi, bez kapi krvi |
Dukidule |
Posted - 24/05/2017 : 21:00:37 Vampiru, hajd' ti bolje pošalji ljudima neku kočiju i brze konje vrane, a za piće ćete lako. |
RAKOSI4 |
Posted - 24/05/2017 : 19:48:57 Kad se dolazi Ko dolazi Tinton mi je obeća da če mi platit piće ,pa da znam ,volija bi popit jedan Pipi |
lwood |
Posted - 23/05/2017 : 19:29:32 šta ti je toliki problem ič sam? opališ Uriah Heep i lagano magistralon |
Dukidule |
Posted - 23/05/2017 : 16:56:54 Baš tako, DiSkAch! A i nije neka fora putovati sam na takva okupljanja. Meni je stvarno nevjerovatno žao što me neki glupi planovi s'ebaše! Da sam ikako mogao sve na vrijeme riješiti, ma nema sile koja bi me ove godine spriječila, a u auto bih usput natovario i 10-ero suputnika, pa makar troje njih pjevali otraga u gepeku! Kad samo pomislim: em imam zvaničan poziv na kafu i trač partiju, em je Дражен Ковачевић među gostima, a ja.....? Ja ćumim ovdje i natežem se oko svakakvih gluposti! |
DiSkAcH |
Posted - 23/05/2017 : 16:33:34 Pa nije u tome problem, imam ja i auto. Poanta je u dijeljenju troskova, racunao sam da bi za autoput plus naftu morao dat 700-900kn sto mi je ipak malo tu mac samo za put za 1 dan. A zasto ne podijelit sa nekim? Sve sam gledao, bus, vlak i brod, sve skuplje ili jednako kao s autom, ali duze traje put (racunam da cura ide samnom jer sam samcat nebi isao). Plus naravno mislim i kupit stripova tamo ako stogod nadjem, e onda i njih treba teglit...sa autom je sve lakse :D |
Mali_Mate |
Posted - 23/05/2017 : 16:21:50 quote: Originally posted by jaki
Zar nema autobusa iz Rijeke za Makarsku?
ima, vozi 25 godina |
jaki |
Posted - 23/05/2017 : 16:05:02 Zar nema autobusa iz Rijeke za Makarsku? |
DiSkAcH |
Posted - 23/05/2017 : 14:13:55 Dule je otpao, tako da i dalje cekam nekog iz Ri da se javi, nemoguce da niko iz mog sela nebi isao na Mafest? |
anto |
Posted - 22/05/2017 : 16:56:40 quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by tinton
Tko je uopće vozač u ovoj šarolikoj ekipi?
Mi smo računali na to da ti voziš
|
Dukidule |
Posted - 22/05/2017 : 15:53:13 Plašim se da moram već sad odustati! Evo globinjo pročitao o mojoj namjeri dolaska pa me odmah nešto "napada", umjesto da kaže: "Piće već čeka"! |
DiSkAcH |
Posted - 22/05/2017 : 13:49:14 quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by DiSkAcH
Hmmm...ja sam razmisljao ic tj draga i ja, pa kad sve ''bacio na papir''...skuzio da je vremenski i novcano to ipak mozda malo tu mac. E sad, vidim da ste svi iz ZG, kakve su sanse da vam se negdje po putu prikrpam (vj sam bez drage jer mislim da ona ''mora'' odradit djevojacku od frendice) posto sam iz Rijeke(npr na Bosliljevu, tamo je cvoriste za Dalmaciju sta ne?)? Ili jos bolje ako ima Rijecana koji su voljni da se dogovorimo oko svega?
Ajd javit se ovdje, moze i na PM, pa da probamo nesto izmajmunirat.
Kod mene bi (eeeeventualno) bilo moguće jer, ukoliko budem uspio/stigao voziti, a to ovisi o par još predstojećih termina, svakako ću preko Rijeke (dolazeći iz Pule). Ukoliko bude dogledno da mogu, a to će biti najkasnije do četvrtka navečer, rado i pravovremeno ti se javljam na PM.
No kao što napisah, odlučit će se kratkoročno i spontano pa tako - senza garanzia.
O pa to bi bilo idealno, doletim na zoabilaznciu na pumpu Vrata Jadrana ili tako nesto. Ako kojim slucajem bude, PM-aj me pa se dog oko svega.
@ostali: Nije bed za vasu ekipu, mislio sam da je ovo onako opceniti topic za zicanje prijevoza pa sam se zakacio.
Ako ima neko iz Ri, mozemo se dog. Sve ponude su otvorene doke ne zapecatim dogovor s nekim, ili ako se na kraju sa nikim ne dog. nebudem ni isao |
tinton |
Posted - 22/05/2017 : 12:22:25 quote: Originally posted by Humbert Coe
Ovi dogovori oko organizacije uvijek su prilika onima koji baš ne čitaju puno da nadoknade. Nikad kratko. Vidimo se, vozimo se! (Samo me dvojica na svijetu zovu Aco. Oba Marka, a redovito pohode Interliber!)
Svi te zovu Aco, samo kad ti ne slušaš. |
Humbert Coe |
Posted - 22/05/2017 : 11:10:02 Ovi dogovori oko organizacije uvijek su prilika onima koji baš ne čitaju puno da nadoknade. Nikad kratko. Vidimo se, vozimo se! (Samo me dvojica na svijetu zovu Aco. Oba Marka, a redovito pohode Interliber!) 😂 |
Dukidule |
Posted - 22/05/2017 : 10:37:18 quote: Originally posted by DiSkAcH
Hmmm...ja sam razmisljao ic tj draga i ja, pa kad sve ''bacio na papir''...skuzio da je vremenski i novcano to ipak mozda malo tu mac. E sad, vidim da ste svi iz ZG, kakve su sanse da vam se negdje po putu prikrpam (vj sam bez drage jer mislim da ona ''mora'' odradit djevojacku od frendice) posto sam iz Rijeke(npr na Bosliljevu, tamo je cvoriste za Dalmaciju sta ne?)? Ili jos bolje ako ima Rijecana koji su voljni da se dogovorimo oko svega?
Ajd javit se ovdje, moze i na PM, pa da probamo nesto izmajmunirat.
Kod mene bi (eeeeventualno) bilo moguće jer, ukoliko budem uspio/stigao voziti, a to ovisi o par još predstojećih termina, svakako ću preko Rijeke (dolazeći iz Pule). Ukoliko bude dogledno da mogu, a to će biti najkasnije do četvrtka navečer, rado i pravovremeno ti se javljam na PM.
No kao što napisah, odlučit će se kratkoročno i spontano pa tako - senza garanzia. |
supermark |
Posted - 22/05/2017 : 09:45:35 quote: Originally posted by tinton
Mi smo računali na to da ti voziš |
lwood |
Posted - 22/05/2017 : 09:39:49 quote: Originally posted by tinton
Niki Lauda? |
lwood |
Posted - 22/05/2017 : 09:39:00 ja se možda zaletin u subotu ujutro ali iz Splita. znači eventualno možete nekog iskrcat na st groblju pa ga pokupin. |
tinton |
Posted - 22/05/2017 : 09:38:47 Tko je uopće vozač u ovoj šarolikoj ekipi? |
supermark |
Posted - 22/05/2017 : 09:20:35 sry DIskach, ali kod nas je već sve puno ide nas petero sa jednim autom
p.s. šestero zapravo, tintnona možemo komotno brojati kao dvojicu
p.s.2 možda se tko od riječana javi sa prijevozom |
Mrkva |
Posted - 22/05/2017 : 09:10:30 Ja sam vec rekla supermarku da sam spremna otpast jer se meni previse toga mora prilagođavat (dan i sat polaska i povratka se brutalno pomice itd.) pa mozda mozes upast u tu pricu :)
EDIT: Ne, ipak ne otpadam, ispada da tinton ne moze bez mene :) |
DiSkAcH |
Posted - 22/05/2017 : 09:06:49 Hmmm...ja sam razmisljao ic tj draga i ja, pa kad sve ''bacio na papir''...skuzio da je vremenski i novcano to ipak mozda malo tu mac. E sad, vidim da ste svi iz ZG, kakve su sanse da vam se negdje po putu prikrpam (vj sam bez drage jer mislim da ona ''mora'' odradit djevojacku od frendice) posto sam iz Rijeke(npr na Bosliljevu, tamo je cvoriste za Dalmaciju sta ne?)? Ili jos bolje ako ima Rijecana koji su voljni da se dogovorimo oko svega?
Ajd javit se ovdje, moze i na PM, pa da probamo nesto izmajmunirat. |