forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Sretan 1. maj

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
mamlaz Posted - 01/05/2018 : 09:10:16
Sretan Prvi maj svima
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ivanl Posted - 02/05/2019 : 14:46:26
Depresija od graha i kupusa, je po cijeloj 'baloti' i to ne samo na ovaj dan. Ja san ga dobro odraduo trenutno u Kini. Zanimljivo, kinezi ga se nesto bas i ne drze, boli ih zivo briga...
Uglavnom svom proleterijatu sretan prvi svibnja, ako im to sto znaci...
mogorovic Posted - 01/05/2019 : 23:59:10
Je, i meni je super gledati na TV starice kako se guraju za plastičnu zdjelicu graha, pritom zalijevajući jedna drugu...
igor 12 Posted - 01/05/2019 : 18:40:47
quote:
Originally posted by xilrion

treba ukinut taj praznik jer je licemjeran.

zasto ukinuti? bas je gust gledati narod kako se ponizava za porciju graha i karanfil iz ruku politicara
xilrion Posted - 01/05/2019 : 18:12:34
treba ukinut taj praznik jer je licemjeran.
Peyo Posted - 01/05/2019 : 17:09:59
Danas prde i oni koji nisu jeli graha.

Sretan vam praznik.
igor 12 Posted - 01/05/2019 : 16:20:20
sretan vam praznik graha
VALTER Posted - 01/05/2019 : 14:25:18
Radničkoj klasi, radnim ljudima i građanima, neka je sretan Prvi maj!
mamlaz Posted - 01/05/2019 : 14:19:58
Nekad ilje bilo vise prava :)
Kruger Posted - 01/05/2019 : 11:15:46
Tek sad vidjeh ove Nesvrstanove fraze. Tko je izmislio komunizam revolucije i ta sranja, neradnici iz dobrostojećih kapitalističkih obitelji. Možda bi bolje, u čast takvih ljudi, taj praznik ispravno trebalo nazvati praznik nerada. Običnog čovjeka ionako nije briga za te gluposti, nitko ga se neće sjećati niti će ga netko pitati kako mu je. A ove svjetske ljenčine će se ionako busati u prsa kako se oni kao bore za prava radnika, ustvari se bore za sebe i potrebno im je nekakvo laprdanje o nekakvim pravima kojih nikad neće biti.
mamlaz Posted - 01/05/2019 : 08:19:06
Sretan Prvi maj
lwood Posted - 01/05/2019 : 06:22:08
Sritan 1. Maj svim radnicima i onima koji se tako osjećaju!
Risar_69 Posted - 30/04/2019 : 19:28:36
još jednom, prelepe praznike

Risar_69 Posted - 27/04/2019 : 12:58:11
Kod nas je več danas praznik, dan upora-otpora protiv okupatora, a slijedi i 1.maj. Tako, da nekima več danas želim mirne i vesele praznike, a naravno i za 1.maj, pa da se ljudi malo odmore od svakodnevnog brzog tempa, kod mene je radni dan. Sretno!

mogorovic Posted - 01/05/2018 : 23:29:43
Meni je sve isto. Radim kada hoću, jer sam sam sebi gazda, vlasnik i direktor. Kako na 1. svibnja, tako i na ostale blagdane. Kriminalci s grahom me ne sekiraju, jer od djetinjstva, kao i danas, na taj dan jedem pečenu janjetinu, plaćenu iz vlastitog džepa. Kada i ako više ne budem imao, neću ni jesti...
ivanl Posted - 01/05/2018 : 22:47:38
Opis cijele kugle zemaljske. Makar one "uljudene", "demokratske", europejski dio i jos poneki na "baloti", one nazalost rodene u trecem svijetu, ne racunam. Sve sam to vidio svojim ocima, suside, al ko te,(mene), pita... ipak sretno svima koji svoj kruh zaraduju u znoju lica svog. Ako se pravog proleterijata, ne sjetimo na ovaj dan, onda jebiga. Nesjecanje je vec pola zaborava.
DzekDenijels Posted - 01/05/2018 : 22:43:46
Ja sam danas sa svojom porodicom (supruga i dva dečaka od 4 i 6,5 godina) išao na protestno okupljanje/šetnju u BG (100 km od nas).
Nije nas bilo mnogo, procene su oko 3000 ljudi.
Mislim da je ovaj dan totalno marginalizovan, i da smo za to krivi samo mi zaposleni.
Svi se žalimo da je loše, da su plate male, da se radnička prava ne poštuju, ali niko neće da podigne glas. Kao, od toga nema ništa!?
Pa naravno da nema kad nas nije bilo bar 50.000 !!!
Nego svi vole samo da roštiljaju i praznuju.
Što se tiče ljudi koji rade...po meni to i nije toliko loše ako poslodavac poštuje zakon, odnosno isplati još 126% na platu za taj dan.
Bar tako je kod nas u zdravstvu u Srbiji.
Ako ne, onda bilo koji vid izražavanja nezadovoljstva, a ne ćutnja i trpnja.
U svakom slučaju, SREĆAN 1. maj svim radnicima !!!
NESVRSTANI Posted - 01/05/2018 : 22:26:14
Praznik koji je u Hrvatskoj totalno marginaliziran. Valjda je državotvorcima smetalo ono "maj", a niko se nije navika čestitat "prvi svibnja", pa se ovaj praznik nekako gurnija u zapećak. Još gore se dogodilo 8. martu. I tu je valjda bolo ovo "mart", a niko nikad nije čestita " 8.ožujak" pa se ovo skroz zaboravilo. Zato smo dobili prekrasno Valentinovo.
Rad je općenito u u Hrvatskoj nepoželjan, a i previše asocira na prošle sisteme. Možda da odredimo neki drugi datum i nazovemo praznik "Praznik djelatništva"
Danas je prvi maj groteska.
Kriminalci dile fažol, raja se gura i tuče, sindikalci prde u vitar, a političke stranke pokušavaju kupit političke poene.

Sretno!
ivanl Posted - 01/05/2018 : 22:00:30
Dupla dnevnica?
MSBlueberry Posted - 01/05/2018 : 21:43:59
Jaka stvar, danas san radija.
ivanl Posted - 01/05/2018 : 21:41:58
Trebas iskoristiti bolovanje od prosle godine...
Obi-wan Posted - 01/05/2018 : 18:17:32
quote:
Originally posted by DODSFERD

quote:
Originally posted by DiSkAcH

Sretan, žao mi stvarno ekipe koja mora delat danas.

Meni odgovara, to je dupla dnevnica a ionako bih se izležavao kod kuće.

Hm... Dupla dnevnica ili izležavanje kod kuće...
Težak izbor, morat ću dobro razmisliti šta više volim od to dvoje...
Dr. Westax Posted - 01/05/2018 : 17:20:49
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:
Originally posted by Dr. Westax

"Ove su godine radnici diljem svijeta obilježili današnji Međunarodni praznik rada štrajkovima i marševima za bolje radne uvjete."

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-hrvati-rostiljaju-u-svijetu-se-danas-prosvjeduje-pogledajte-snimke/1042141.aspx

Kod nas se radnici ubiše od protesta

pod palmama

Legneš pod smokvu, otvoriš usta i čekaš da padne. Možda ti Bandić dobaci tanjur fažola
Risar_69 Posted - 01/05/2018 : 17:07:25
quote:
Originally posted by Dr. Westax

"Ove su godine radnici diljem svijeta obilježili današnji Međunarodni praznik rada štrajkovima i marševima za bolje radne uvjete."

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dok-hrvati-rostiljaju-u-svijetu-se-danas-prosvjeduje-pogledajte-snimke/1042141.aspx

pod palmama
Dr. Westax Posted - 01/05/2018 : 17:05:01

Risar_69 Posted - 01/05/2018 : 16:53:28
quote:
Originally posted by xilrion

pa dobro, ali sad je ovaj aktualan.

Imaš pravo, sve više je aktulniji, dok se prava radnika sve više gazi. Bogati su svaki dan bogatiji, za radnika(bilo iz koje branže)ostaje stres i patnja, iako se bogatu na naš račun. I mislim, da su radnici(ne samo kod vas i nas npr.)sve više nezadovoljniji sa takvim sustavom izkoriščanja.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000