T O P I C R E V I E W |
solar |
Posted - 03/01/2019 : 09:32:56 Krećemo sa nominacijama za forumaša godine - 2018!
Možete nominirati više ljudi, dovoljno je da u postu napišete koga predlažete. Deset sudionika sa najvećim brojem glasova idu direktno u polufinalnu rundu, nominacije traju do 07.01.2019. (17:00).
Dosadašnji forumaši godine:
2008. 1Euro 2009. King Warrior 2010. Ultras 2011. Mr. Bushido 2012. DeeCay 2013. mr murdoc 2014. anto 2015. DODSFERD 2016. Mrkva 2017. anto |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Peyo |
Posted - 07/01/2019 : 22:53:55 quote: Originally posted by Dukidule Ništa od nje, Peyo moj, udala se i zaboravi nas!
Pa to je baš dobra vijest .
Neka joj je sa srećom. |
zeljko |
Posted - 07/01/2019 : 22:40:25 nelegalno glasovanje |
Dukidule |
Posted - 07/01/2019 : 22:32:38 quote: Originally posted by tinton
Eeeeee... Ako bude pice ove godine, bit će i dva glasa sljedeći put.
MoRe. Al’ vidi nekako da izbori budu već oko 12.11.
quote: Originally posted by Peyo
S druge strane kao i vi volio bih da se forumašica godine opet aktivira, to bi me puno više razveselilo.
Ništa od nje, Peyo moj, udala se i zaboravi nas! |
Peyo |
Posted - 07/01/2019 : 22:19:25 @NESVRSTANI & anto
Hvala na podršci bez obzira što moje piskaranje po forumu nema takav cilj, a ionako za forumaša godine ima daleko zaslužnijih kandidata.
S druge strane kao i vi volio bih da se forumašica godine opet aktivira, to bi me puno više razveselilo. |
tinton |
Posted - 07/01/2019 : 22:17:57 Eeeeee... Ako bude pice ove godine, bit će i dva glasa sljedeći put. |
Dukidule |
Posted - 07/01/2019 : 22:13:26 quote: Originally posted by tinton
Uglavnom orjunaši, ali ima i drugih:
VALTER, brni, NESVRSTANI, ivi skoj, vice, drogsy, vukozec, igor12, lwood, Caleb, jaki.
Gledam upravo ovo i ne vjerujem očima svojim! Pa kud samo ne kupih te uklete fritule jesenas u Zagrebu! |
anto |
Posted - 07/01/2019 : 21:51:02 stvarno jbga - i meni je žao što Šaner i Pejo nisu prošli - i kakav bi to bio potencijalni duel u finalu - Šaner VS B. |
NESVRSTANI |
Posted - 07/01/2019 : 20:19:48 Kasno Marko na Kosovo stiže. Kad maknen sa strane srpsku i orjunašku braću, meni dva najdraža ove godine Shaner i Peyo. Vidin da na žalost nisu prošli. |
Dukidule |
Posted - 07/01/2019 : 19:05:16 Ivane moj, ma ne trebaš sve u životu shvatiti baš onako kako i na prvu pročitaš. Bar ti ne. 😉 Sve ok, piči se dalje, punom parom! 👍🏼 |
ivanl |
Posted - 07/01/2019 : 18:15:35 quote: Originally posted by Dukidule
Pa valjda završavaju tek u 18h a ne već u 17:22? 🤔 I ja bih nominirao par njih pa ti izaberi koga još možeš pridodati.
Uglavnom, sve one koji u ovoj javnosti nikada nisu obuvali, blago rečeno, desničarske čizmetine, a mislim da se dobro zna koji jesu. To bi bilo to i mislim da je skroz legitiman stav. 😉
Kako to mislis, ti bi par odabrao, a on da nastavi/pridoda, onda nisu tvoj izbor. |
solar |
Posted - 07/01/2019 : 18:00:48 quote: Originally posted by Dukidule
Pa valjda završavaju tek u 18h a ne već u 17:22? 🤔
Krivo si vidio:
|
Dukidule |
Posted - 07/01/2019 : 17:57:14 Pa valjda završavaju tek u 18h a ne već u 17:22? 🤔 I ja bih nominirao par njih pa ti izaberi koga još možeš pridodati.
Uglavnom, sve one koji u ovoj javnosti nikada nisu obuvali, blago rečeno, desničarske čizmetine, a mislim da se dobro zna koji jesu. To bi bilo to i mislim da je skroz legitiman stav. 😉 |
solar |
Posted - 07/01/2019 : 17:22:12 Nominacije su završene, uskoro krećemo sa polufinalima! |
Caleb |
Posted - 07/01/2019 : 00:15:24 Shaner Vice Nesvrstani tex2 Dukidule tintilinic Tonka ReemCP |
anto |
Posted - 06/01/2019 : 23:41:40 dosta forumaša bih ladne savesti nominovao,ali ako bi to morao da bude spisak od 12 žigosanih,to bi bili: Peyo Ernie Pike Nesvrstani ReemCP Kerempir Poli Diskach izivko kasper Jocko Shaner Dcopic Dr.Žistis
da sad ne ulazim u dublje analize zašto sam ih nominovao.
Jaki i Mr.Bushido su liga za sebe - njih bi nominovao za forumaše dekade! |
Spock |
Posted - 06/01/2019 : 18:23:39 quote: Originally posted by tinton
Hajduk je nevjerojatno potresen i moli da se predomisliš.
|
tinton |
Posted - 06/01/2019 : 18:14:56 Hajduk je nevjerojatno potresen i moli da se predomisliš. |
Spock |
Posted - 06/01/2019 : 18:06:32 quote: Originally posted by nagor
quote: Nesvrstani - kad netko uloži toliko truda na ovom Forumu u "pljuvanje" svega što ima veze s hrvatskom reprezentacijom uvjeren da će to pomoći Hajduku u borbi za 5. mjesto to zaslužuje svaki respect.
Dobar! Zbog takvih stavova, od ovog ljeta više ne navijam za Hajduk! |
nagor |
Posted - 06/01/2019 : 11:35:07 quote: Nesvrstani - kad netko uloži toliko truda na ovom Forumu u "pljuvanje" svega što ima veze s hrvatskom reprezentacijom uvjeren da će to pomoći Hajduku u borbi za 5. mjesto to zaslužuje svaki respect.
|
ivi skoj |
Posted - 06/01/2019 : 11:26:46 Logo Konačno je moj život dobio smisao. Kad će pripetavanje? |
logo111 |
Posted - 05/01/2019 : 16:12:05 Spock, ReemCP, Ivanl i Nagor zbog aktivnosti na forumu.
Ivi skoj- nije nešto bitan za forum ali kad te čovjek prošlu godinu u svojim postovima na ovom Forumu spomene, nicim izazvan 10-tak puta, "logo ovo, logo ono...." vidi se da me prati i da je moj fan pa će mu biti jako drago da ga ja nominiram.
Nesvrstani - kad netko uloži toliko truda na ovom Forumu u "pljuvanje" svega što ima veze s hrvatskom reprezentacijom uvjeren da će to pomoći Hajduku u borbi za 5. mjesto to zaslužuje svaki respect. |
dcopic |
Posted - 04/01/2019 : 22:23:37 Po abecedi:
Aco Anto Bagi Cromwell Deers D.J Jaki King Warrior Lwood LudensovPotrcko Obi-wan Poli Risbozg Supermark tex2 Tinton Tonka24
|
ivi skoj |
Posted - 04/01/2019 : 21:17:31 Nesvrstani - bilo bi bolje da ga je malo više Tinton - kad ugine forum onaj koji će ugasiti svjetlo Valter - nikad ne bi pročitao neke članke da ih ne zakelji Stinky - legenda strip-filozofije Lwood - ništa bez njega King - kako ne glasati za čovjeka koji voli sebe više od Zagora Logo - u godini Modrića bilo bi najs da i on osvoji neku titulu (moj favorit) Tonka - jer je svaka rasprava borba na život i smrt Peyo i Risbo - jer su stariji od mene
|
ivanl |
Posted - 04/01/2019 : 19:25:55 Posto je 5-6 clanova ovdje 'tutnulo' i moju malenkost, red bi bio i da se ja osvrnem na neke kolege, clanove, kao favorite... teller; covjek je slika i prilika neiskvarenog strip entuzijasta anto; sto reci? Covjek pristupa pristojno brojnim strip raspravama i vidi se da poznaje materiju dexters; relativno nov clan, ali clan sa 'svakom na svom mjestu', cak i u kriznim kriticnim situacijama sumohrvat; znao se oduprijeti svakim napadu 'ratnika iza tipkovnice', onu skupinu stripova koje voli, zna i argumentirati. Logo 111; malo prica, ali kad prica pogada u srz. 'Bode' gdje treba i koga treba. U stripovskom i sportskom forumu. Mr Bushido; zna da zna! zeljko; u kolicini svega i svacega sto je ovaj clan 'izbacio', bilo je i pravih malih strip zgoditaka. Kad ne bi bio tako cangrizav, bio bi odlican. Nikotin; ovakav entuzijazam je neviden, u mojoj najdrazoj strip rubrici. Bravo. Jocko; drago mi je citati njegove strip opaske. Rem cp; pristojan novi clan. Voli strip. Ne libi se pitati, pronaci, pokusati nadograditi strip znanje. Kruger; mali sam s njim raspravljao, al ono sto jesam, jako mi je dobro 'sjelo'. Solar; entuzijast. Ulaze trud i znanje, ova strip zajednica ga treba Stinky; pobogu robu koju on 'trosi', i od koje izbacuje onakve citabe, volio bi i ja nabaviti... Valter; iako sklon vrijedanju, pronicljiv. Jak na rijecima. Iako po meni, nije strip entuzijast, 'gust' se svadat s njim, a drugo se i ne ocekuje od nekog ko dobro razumije Azru. Ima ih valjda jos, al sad ih trenutno nemam u mislima, lako ih je nadopisati poslje. |
KRAS |
Posted - 04/01/2019 : 18:38:10 Kriger Tinatara I Polić salama To iz svastare A sa stripova anto ko bi drugi |