T O P I C R E V I E W |
solar |
Posted - 10/01/2019 : 18:24:57 Dame i gospodo dobrodošli u veliko finale izbora za forumaša godine 2018.!
Nakon velike bitke u polufinalu A i još žešće u polufinalu B, vrijeme je za finalni okršaj.
Prvi od dva preživjela junaka je ReemCP, novajlija na forumu koji se nakon velike pauze tek nedavno vratio stripovima i usput je osvojio mnoge forumaše svojim zaraznim entuzijazmom i željom da sve više proširi svoje stripovske vidike.
Drugi finalist je Mr. Bushido, forumaški veteran, pobjednik izbora za forumaša godine 2011., čovjek-enciklopedija, zaljubljenik u strip, uvijek spreman pomoći ostalim forumašima.
Dosadašnji forumaši godine:
2008. 1Euro 2009. King Warrior 2010. Ultras 2011. Mr. Bushido 2012. DeeCay 2013. mr murdoc 2014. anto 2015. DODSFERD 2016. Mrkva 2017. anto
Glasanje traje do 15.01.2019. (17:00) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ReemCP |
Posted - 04/03/2019 : 16:14:46 quote: Originally posted by grofica Varga
Moj dragi Reem, Tutta zafrkava. Nik sam si dala po liku iz Zagora, ne prezivam se Varga, a još manje sam grofica.
Tek sad vidim ovaj post sorry Aha, poznat mi je taj lik, mislim da sam je prvi put ja vidio u priči "Tajna Fride Lang", ali nisam posve siguran.
Kako nisi grofica, pogotovo sad kad si friška doktorica
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Oho, otkud ja ovdje? Čudno mi je vidjeti moje ime u ovom natjecanju, s obzirom da posljednjih nekoliko godina nisam ni približno toliko aktivan na forumu kao što sam bio nekada. Ipak, ne mogu reći da mi je svejedno kada vidim da sam došao do finala i da sam dobio toliko glasova. Hvala vam svima, bez obzira da li ste glasovali za mene ili Reema.
Nisam neki ljubitelj ovakvih izbora, niti imam potrebu dolaziti u ovaj dio foruma, ali u svakom slučaju čestitam Reemu na pobjedi. Želim ti da nastaviš čitati stripove i da i dalje raspravljaš o njima. Uvijek mi je drago vidjeti nova lica koja se zainteresiraju za ovaj medij/umjetnost.
Reem, čisto da znaš, ne bih ti bio baš neki dobar suparnik da sam sudjelovao u ovom sučeljavanju. Ne pratim niti volim sportove, a pogotovo ne one borilačke.
Hvala Bushido na čestitki Baš sam pisao ovdje u temi da te sigurno nema ovdje jer nemaš praksu dolazit u ovaj pdf. A što se tiče natjecanja, natjecanje kao natjecanje, više osmišljeno da se ekipa zabavi i da se tradicija foruma nastavi, iako je bilo puno boljeg i kvalitetnijeg izbora od mene samoga
Drago mi je da si došao u temu da vidiš da te i danas ljudi puno cijene, a čuo sam i dosta dobrih stvari o tebi, kako pomažeš ljudima oko stripova sa razno-raznim informacijama, nebitno radilo se o forumskim veteranima ili tek pridošlicama
I tebi svako dobro i želim ti još puno dobrih stripova i da uživaš |
Mr. Bushido |
Posted - 03/03/2019 : 22:47:22 Oho, otkud ja ovdje? Čudno mi je vidjeti moje ime u ovom natjecanju, s obzirom da posljednjih nekoliko godina nisam ni približno toliko aktivan na forumu kao što sam bio nekada. Ipak, ne mogu reći da mi je svejedno kada vidim da sam došao do finala i da sam dobio toliko glasova. Hvala vam svima, bez obzira da li ste glasovali za mene ili Reema.
Nisam neki ljubitelj ovakvih izbora, niti imam potrebu dolaziti u ovaj dio foruma, ali u svakom slučaju čestitam Reemu na pobjedi. Želim ti da nastaviš čitati stripove i da i dalje raspravljaš o njima. Uvijek mi je drago vidjeti nova lica koja se zainteresiraju za ovaj medij/umjetnost.
Reem, čisto da znaš, ne bih ti bio baš neki dobar suparnik da sam sudjelovao u ovom sučeljavanju. Ne pratim niti volim sportove, a pogotovo ne one borilačke. |
Tutta |
Posted - 02/02/2019 : 23:09:34 A šta ja znam, nešto nije baš kako bi trebalo biti. Danima bježim pod izgovorom, ne mogu, bole noge, boli glava...
p.s. +++1 za prezime |
grofica Varga |
Posted - 02/02/2019 : 12:33:43 Bome, ne treba tebi teretana. |
Tutta |
Posted - 01/02/2019 : 16:10:46 quote: Originally posted by grofica Varga
quote: Originally posted by Tutta
"Naša" Grofica Varga, je, pardon, obični falsifikat (samo nik), ja sam orginal pronašao. CIA, KGB, Mossad, su za mene p.dim.
A ti si taj koji mi zvoni na vrata pa bježi!
(pomogao, možda budućoj, nevjesti u selidbi. Skroz gore je, Falasani, zgrada nema lifta... noge još drhte...) |
grofica Varga |
Posted - 01/02/2019 : 13:36:21 quote: Originally posted by nagor
U stvarnosti nisi grofica?
Ali jesam vampirica, kmetica Varga Jel to dovoljno? To su ti oni moderni vampiri iz Dampyra kojima ne treba titula. Vampiri koji s motikama na leđima idu raditi noćnu u vinograd. |
nagor |
Posted - 01/02/2019 : 13:06:16 U stvarnosti nisi grofica?
|
grofica Varga |
Posted - 01/02/2019 : 12:49:24 quote: Originally posted by ReemCP
quote: Originally posted by Tutta
Znači, tu smo!
Tutta, nisam te posve skužio, jesi ti to našao gdje Grofica živi
Moj dragi Reem, Tutta zafrkava. Nik sam si dala po liku iz Zagora, ne prezivam se Varga, a još manje sam grofica. Ako ćemo o mom pravom prezimenu, to ti je prezime pravih kmetova. Dovukla nas je Kotromanićka iz Hercegovine u Dalmatinsku Zagoru. To ti je prezime lopate i motike. |
grofica Varga |
Posted - 01/02/2019 : 12:34:15 Izgleda da Chico živi 2 kata ispod mene. Ovaj Martinez. Nije mu stalo cijelo prezime. |
grofica Varga |
Posted - 01/02/2019 : 12:32:16 quote: Originally posted by Tutta
"Naša" Grofica Varga, je, pardon, obični falsifikat (samo nik), ja sam orginal pronašao. CIA, KGB, Mossad, su za mene p.dim.
A ti si taj koji mi zvoni na vrata pa bježi! |
Tutta |
Posted - 31/01/2019 : 16:02:43 "Naša" Grofica Varga, je, pardon, obični falsifikat (samo nik), ja sam orginal pronašao. CIA, KGB, Mossad, su za mene p.dim. |
ReemCP |
Posted - 31/01/2019 : 11:55:15 quote: Originally posted by Tutta
Znači, tu smo!
Tutta, nisam te posve skužio, jesi ti to našao gdje Grofica živi |
Tutta |
Posted - 29/01/2019 : 21:37:28
Znači, tu smo!
|
ReemCP |
Posted - 27/01/2019 : 20:25:14 Ah, nisam ni znao u što sam se upustio Još su novčane kazne i dobre, samo da mi ne oduzmu stripove, tu sam osjetljiv |
ivi skoj |
Posted - 27/01/2019 : 14:08:11 Nisi ti dobro proučio pravilnik. Slavodobitnik mora odgovoriti na sva pitanja forumaša dok nosi pojas ili će mu biti isti oduzet uz novčanu kaznu. Zato se Bushido pravio mrtav. Nije to mala odgovornost. |
ReemCP |
Posted - 27/01/2019 : 14:00:39 Haha, hvala Hercule nadam se da nisam pretjerao |
Hercule Poirot |
Posted - 27/01/2019 : 10:13:07 Auuuuu reem,pogledaj malo koliko si toga objavio u zadnjih dan,dva....to je strašno.Teško je to sve kvalitetno ispratiti jer ima nas koji cijenimo tvoj doprinos radu ovog foruma,ali ova akumulacija objava zbilja preneražuje... |
Spock |
Posted - 24/01/2019 : 08:10:21 quote: Originally posted by anto
nego,zamenio si mene i Spocka (pogledaj majicu).
U brzini je stavio krivi potpis! Običan tipfeler!! |
ReemCP |
Posted - 24/01/2019 : 00:00:24 quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Tek sad vidim zahvale i osvrte. Stavljam neki avatar za tebe idućih dana, ReemCP. Živ bio!
Može, ako ti bude trebalo smanjiti neku sliku koju odabareš, slobodno se javi na pp |
Dwayne_Looney |
Posted - 23/01/2019 : 23:19:23 Tek sad vidim zahvale i osvrte. Stavljam neki avatar za tebe idućih dana, ReemCP. Živ bio! |
ReemCP |
Posted - 23/01/2019 : 22:56:10 Ili neka ugrade neka hrastova, pa nek' ih onda vidimo |
grofica Varga |
Posted - 23/01/2019 : 20:28:25 Morat će organizatori u buduće ugrađivati neka betonska vrata. Ne ovu Ikeu, polomili ih ko da su od kartona. |
ReemCP |
Posted - 23/01/2019 : 18:58:54 Vidim sad Anto ono "S" kao "Superman" A sve je nekako na brzinu rađeno, nisam ni razmišljao, iako bi fora bilo. Ovako sam tebe stavio kao suze ti idu, jer se zna da ti je dosta stalo do ovog natjecanja unatoč 2 titule koje imaš, pa si malo više emotivan
A šteta za Bushida da nije bio, bilo bi fora da je i on bio za zezanciju, pa da je zanimljiviji dvoboj. Nadam se da ćemo dogodine imati novu dvojicu koja će dosta "galamit", da bude dosta trash talka, a jedno potencijalno finale dvojice koje bi volio vidjet u budućnosti je Tonka24 vs Valter, uuuu kako bi to dobro bilo Anto, ja i ti bi bili u ulozi Don Kinga, promovirali bi to "vatreno" finale |
anto |
Posted - 23/01/2019 : 16:21:05 quote: Originally posted by ReemCP
Surfajući malo po internetu, točnije po youtubeu, našao sad jedan video, reakciju forumaša na ovo natjecanje! Bogami neki ne znaju prihvatit poraz
Snimka je procurila u javnost, pa pogledajte što se događalo u backstageu!
nego,zamenio si mene i Spocka (pogledaj majicu).
a i sve ovo što si napravio nakon dobijanja titule,ovu feštu koja nas zabavlja je samo dokaz da je izabran pravi FG - jebi ga,Bušido se nije čak javio u ovom topiku - po meni,baš truba.Što,kao nikad nije ušao na ovu temu??
A i bezveze je prema svim ovim što su mu dali glas - hbga,pomalo su ispali ovce;glasaju za tipa koji svojim nejavljanjem kaže "ma zabole me qrac za sve ovo". |
Tonka24 |
Posted - 22/01/2019 : 19:39:20 Upravo to... |
|
|