T O P I C R E V I E W |
ReemCP |
Posted - 03/08/2019 : 12:09:15 Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
wintermute |
Posted - 24/01/2025 : 22:02:23 Nemate pojma.
Anja Rupel je bila zakon.

|
Sneaksie Thiefsie |
Posted - 24/01/2025 : 20:47:00 Marina Urbanc 
 |
DiSkAcH |
Posted - 14/01/2025 : 12:39:40 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by NESVRSTANI
... oćemo baciti drkicu? ...
To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente.
Di si ti uspija povezat drkicu i klošare? Crni krugeru pa nije valjda da na klošare drkaš? Jel moraju bit ženski klošari ili treseš majmuna i na muške, bitno samo da je klošar?
Nije korektno pojedine forumaše nazivati klošarima i ostalim ružnim nazivima. Meni je Rakosi dobar za.ebant, tebi nije i dobro, ne moraš se bakćati s njime ako ti je na ignoreu a vrlo ti je često u ustima. Dakle ... A što se tiče Telera on je veliki entuzijast.
Pa ne nazivan ja ljude klošarima nego ovaj šta vapi za podforumon "idioti" a tebi je dobar zajebant. Teler je nekoć davno bija dobroćudni(Ne osobito pametan ali ipak dobroćudan)zajebant, sad je već godinama ubitačan. Kritika i njegovo nekontrolirano glupetanje nije isto. Da san Marko već bi odavno bija bivši, pa nek plače Janezu Drnovšeku i Bojanu Križaju. Usput, ne cijenin ljude koji ne drže do svoje riči.

Zaboravio si Mateju Svet.  |
RAKOSI4 |
Posted - 14/01/2025 : 09:20:57 Ko zna je li mu doktor još šta reka   |
sawitch |
Posted - 14/01/2025 : 08:01:37 Ej, hvala :) |
NESVRSTANI |
Posted - 14/01/2025 : 07:19:47 Krugeru ad hominem je klasika koju obožavaju svi idioti, a to ad hominem ti je po naški "priča pizdarije bez ikakvog smisla i dokaza". To ti je recimo kad Teler piše Jakiju da je muktaš. To ti je recimo kad Mladjo piše Saviću da nikad neće u životu nać ženu a lik ima vjerovatno najzgodniju ženu na forumu. To ti je recimo kad onaj pedofilček Giuda spominje ćelavost i kržljavost a mene za ćelavost boli kurac(jebate iman 50 godina, normalno je da san ćelav), a toliko san kržljav da mi je likar reka da moran skinit 10 kg. I ja recimo uvik mogu stavit kapu da se ne vidi da san ćelav, a šta Giuda može stavit na glavu da se ne vidi da je idiot? Možda da je zamota u alu foliju?
Ovo ti moj dobri Krugeru nisu nečija mišljenja, nego primjeri klasičnih idiota.
|
Kruger |
Posted - 13/01/2025 : 22:18:11 quote: Originally posted by RAKOSI4
Zna on to dobro Krugeru , samo suptilno huška Markosa na Telera.A šta Teleru fali,čovik je skroz uredan.
Bilo bolje da onoj trojici siromaha, šta stoju blizu njega ,da nešto jela pa makar da im kupi burek, nego ostavlja suhi kruh koji bi ionako bacija  A možda i bi ,da nije škrtonja  
Znan ja to.  |
RAKOSI4 |
Posted - 13/01/2025 : 22:08:28 Zna on to dobro Krugeru , samo suptilno huška Markosa na Telera.A šta Teleru fali,čovik je skroz uredan.
Bilo bolje da onoj trojici siromaha, šta stoju blizu njega ,da nešto jela pa makar da im kupi burek, nego ostavlja suhi kruh koji bi ionako bacija  A možda i bi ,da nije škrtonja   |
Kruger |
Posted - 13/01/2025 : 21:40:42 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Pa ne nazivan ja ljude klošarima nego ovaj šta vapi za podforumon "idioti" a tebi je dobar zajebant. Teler je nekoć davno bija dobroćudni(Ne osobito pametan ali ipak dobroćudan)zajebant, sad je već godinama ubitačan. Kritika i njegovo nekontrolirano glupetanje nije isto. Da san Marko već bi odavno bija bivši, pa nek plače Janezu Drnovšeku i Bojanu Križaju. Usput, ne cijenin ljude koji ne drže do svoje riči.
Glede Telera ne vjerujem kako on na bilo koji način može naškoditi Markosu sa svojim pisanjem. Jednostavno ima pravo na svoj stav! |
sawitch |
Posted - 12/01/2025 : 22:31:26 Je l’ ti nije zao zaustaviti Nesvrstanog kad je u elementu? :) |
manhunter |
Posted - 12/01/2025 : 19:40:25 Ajmo lakše Lolek i Bolek. |
sawitch |
Posted - 12/01/2025 : 19:27:03 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Evo sad kad je i ovi pokemon doša imamo kvorum za otvorit podforum.
       |
Giuda Ballerino |
Posted - 12/01/2025 : 18:55:25 Sta radi krzljavost, celavost, te lake i teske droge!?? |
NESVRSTANI |
Posted - 12/01/2025 : 18:39:39 quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Sta se ceka? Otvori i pisi, vidimo da imas i (sramotnu) potporu tzv. moderatora.
A jebi ga kad i manhunter voli šalu i hoće da vidi ježa budalu. I šta ja iman pisat na podforumu o idiotima, ja se u to ne razumin. Ti si s druge strane toliki stručnjak bi ti ladno da moderaturu na podforumu. Jedino neznan jel smiju iskompleksirane pedofilčine bit moderatori. |
Giuda Ballerino |
Posted - 12/01/2025 : 18:07:40 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sta se ceka? Otvori i pisi, vidimo da imas i (sramotnu) potporu tzv. moderatora. |
RAKOSI4 |
Posted - 12/01/2025 : 17:30:54 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Mladjo ti je pogodija dijagnozu šteta šta nema ovlašćenja za medikamentalnu terapiju  
Kad kupiš ogledalo ugledati ćeš Gargamela za podforum  |
manhunter |
Posted - 12/01/2025 : 17:02:18
   |
NESVRSTANI |
Posted - 12/01/2025 : 16:59:45 Evo sad kad je i ovi pokemon doša imamo kvorum za otvorit podforum. |
Giuda Ballerino |
Posted - 12/01/2025 : 13:17:25 Da je bilo koji drugi forum sasvim je jasno ko bi davno bija bivsi. |
NESVRSTANI |
Posted - 12/01/2025 : 06:59:01 quote: Originally posted by Kruger
To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente.
Di si ti uspija povezat drkicu i klošare? Crni krugeru pa nije valjda da na klošare drkaš? Jel moraju bit ženski klošari ili treseš majmuna i na muške, bitno samo da je klošar?
Nije korektno pojedine forumaše nazivati klošarima i ostalim ružnim nazivima. Meni je Rakosi dobar za.ebant, tebi nije i dobro, ne moraš se bakćati s njime ako ti je na ignoreu a vrlo ti je često u ustima. Dakle ... A što se tiče Telera on je veliki entuzijast.
|
Kruger |
Posted - 11/01/2025 : 13:43:44 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije korektno pojedine forumaše nazivati klošarima i ostalim ružnim nazivima. Meni je Rakosi dobar za.ebant, tebi nije i dobro, ne moraš se bakćati s njime ako ti je na ignoreu a vrlo ti je često u ustima. Dakle ... A što se tiče Telera on je veliki entuzijast. |
sonor |
Posted - 11/01/2025 : 08:29:41 Ahahahahahahahahahahahaha |
NESVRSTANI |
Posted - 11/01/2025 : 06:53:42 quote: Originally posted by sonor
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon.
😁😁😁😁
U medjuvrimenu san se ošiša i pustija kosu opet. Rećine nisan nikad ni skida, čak se vise neman di istetovirati. 😂😂😂😂😂
Znaci onda on spada u onaj moj opis? 😂😂
Lik mi je na ignoreu godinama ali čin vidin njegov upis iza moga sve mi je jasno. Ako ne viruješ evo mali test. 1. Iza moga upisa se obraća meni iako se ja ne obraćan njemu. Jesan pogodija? 2. Piše uvik istih 5 stvari u različitin kombinacijama. Klošari, upravno pravo, pederluk, ćelava glava, marihuana. Od ovih 5 stvari uvik su bar 3 u upisu. Jesan li pogodija?
Ako pišen pizdarije, samobaniran se misec dana. Jel pošteno? |
NESVRSTANI |
Posted - 11/01/2025 : 06:34:18 quote: Originally posted by Kruger
Di si ti uspija povezat drkicu i klošare? Crni krugeru pa nije valjda da na klošare drkaš? Jel moraju bit ženski klošari ili treseš majmuna i na muške, bitno samo da je klošar? |
Kruger |
Posted - 10/01/2025 : 23:26:00 ... oćemo baciti drkicu? ...
To mi prvo padne na pamet kad pročitam tekstove/uratke pojedinih forumaša koji pišu na ovom topicu u 2025.g. Naravno, ne svih. Uzrečica iz filmskog serijala španjolske trash parodije. Torente. |