T O P I C R E V I E W |
ReemCP |
Posted - 03/08/2019 : 12:09:15 Već sam neko vrijeme na forumu (a i pratio ga prije kao gost), pa prilično dosta poznajem situaciju na forumu, ali i dosta ljudi sam upoznao. Tako da ne može, a da se ne primjeti da postoji određeno rivalstvo forumaša na forumu, od kojih su možda najpoznatija:
logo111 vs. Lwood King Warrior vs. ivanl sumohrvat vs. nagor Valter vs. Rakosi
Curunir vs. ivanl Dukidule vs. Giuda Ballerino Fibra vs. Teller Dodsferd vs. Giuda Ballerino Tonka24 vs. Tinton Teller vs. Curunir
stinky vs. Markos Lwood vs. Kruger VALTER vs. andjustuceforall
Bagi vs. Kras
Tonka24 vs. Brni Tonka24 vs. Fikus Tonka24 vs. Lwood
Mladjo vs. everyone :D
Može se tu složit jedan odličan PPV fight card :)
Ima tu, što friških, što starijih rivalstava. Neka su aktualna, neka možda i nisu. Ima ih sigurno još, pa slobodno navedite, da ubacimo ovdje.
Htio sam pitati: - jel dobro za forum da imamo ova rivalstva, pa da se nekad izađe iz te "konfort zone" i time forum možda bude "življi" (nešto se događa), da nije sve samo monotono? - ili mislite da bi bilo bolje da se određeni forumaši jednostavno međusobno ignoriraju, tko kome ne paše, pa da ne moramo nekad čitat njihova prepucavanja jer često se ode van rasprave nekog topica?
Kakvo je općenito vaše mišljenje o ovome? |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
BeaGea |
Posted - 10/01/2025 : 09:38:47 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by matori paraliticar
Evo jos jednog slicnog na ignoreu. I zaboravio sam koga sam sve pobacao tu.. 😂
I kod mene skoro sve sami [Un-Ignore User] Predobra tema prvi put je istrazujem..
Ma ne mogu da citam kamaru gluposti i likova tananih kapaciteta ili hrpe pakosti. Lepse ovako. Znam da oni citaju pa mi jos lepsi osecaj kada stavis nekog na mute. :)
Ko god je smislija "ignore" opciju triba mu dat nagradu za životno djelo. Dovoljno mi je da san svjestan postojanja idiota, ne triban još čitat njihove umotvorine. S druge strane lipo mi je i nekako ljudski vidit da se idioti drže zajedno. Tužno je bit sam čak i kad si idiot. Možda in nebi bilo loše otvorit podforum u svaštari, ka šta imamo glazbu, film i sport. Podforum "idioti" za rakosja, telera i njihovu ekipu. Na podforumu ništa nebi bilo off topic. Moš pričat o čemu oćeš, samo je bitno da si idiot. Ako npravimo taj podforum možda se vrate i legende poput loga, mladje ili nagora.
Jel primaš macone i adriane? |
zeljko |
Posted - 10/01/2025 : 09:10:01 quote: Originally posted by lwood
Ja se vec ponada da je teller opalija slike kolekcije kad ono nista.
ako on ima stripa na polici ja sam papa |
sawitch |
Posted - 10/01/2025 : 08:18:53 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ala sam se nasmejao!!!! |
NESVRSTANI |
Posted - 10/01/2025 : 07:52:16 quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by matori paraliticar
I kod mene skoro sve sami [Un-Ignore User] Predobra tema prvi put je istrazujem..
Ma ne mogu da citam kamaru gluposti i likova tananih kapaciteta ili hrpe pakosti. Lepse ovako. Znam da oni citaju pa mi jos lepsi osecaj kada stavis nekog na mute. :)
Ko god je smislija "ignore" opciju triba mu dat nagradu za životno djelo. Dovoljno mi je da san svjestan postojanja idiota, ne triban još čitat njihove umotvorine. S druge strane lipo mi je i nekako ljudski vidit da se idioti drže zajedno. Tužno je bit sam čak i kad si idiot. Možda in nebi bilo loše otvorit podforum u svaštari, ka šta imamo glazbu, film i sport. Podforum "idioti" za rakosja, telera i njihovu ekipu. Na podforumu ništa nebi bilo off topic. Moš pričat o čemu oćeš, samo je bitno da si idiot. Ako npravimo taj podforum možda se vrate i legende poput loga, mladje ili nagora.
|
sawitch |
Posted - 10/01/2025 : 00:10:30 quote: Originally posted by matori paraliticar
Ma ne mogu da citam kamaru gluposti i likova tananih kapaciteta ili hrpe pakosti. Lepse ovako. Znam da oni citaju pa mi jos lepsi osecaj kada stavis nekog na mute. :) |
RAKOSI4 |
Posted - 09/01/2025 : 22:47:34 Problem je šta ste prepametni pa ne možete sebi naći ravnog rivala,vama je mjesto u akademsku zajednicu među akademičarima Rođeni ste za istraživanje ruda i gubljenje vremena |
matori paraliticar |
Posted - 09/01/2025 : 22:16:42 quote: Originally posted by sawitch
I kod mene skoro sve sami [Un-Ignore User] Predobra tema prvi put je istrazujem.. |
RAKOSI4 |
Posted - 09/01/2025 : 21:29:00 Puno ti bacaš i guraš u sebe sa svih strana,pa je teško sve popamtit ko ti ga je ubacija |
sawitch |
Posted - 09/01/2025 : 21:23:48 Evo jos jednog slicnog na ignoreu. I zaboravio sam koga sam sve pobacao tu.. 😂 |
RAKOSI4 |
Posted - 09/01/2025 : 21:21:41 Šteta šta Teler nije završija Upravno pravo,koliko bi samo bija pametniji i vidici mu širokiji A uz malo travice i puno bistriji Rivala mu ne bi bilo od Vardara pa do Triglava |
sawitch |
Posted - 09/01/2025 : 20:50:46 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Da bi postojalo rivalstvo suprotstavljene strane moraju bit na podjednakon nivou. Teller teško može nekome bit rival. Niko nije na njegovon nivou.
Ja ga bacio na ignore. Nepodnosljiva lakoca lupetanja. A znas Rambovu izjavu na kom nivou se obavlja razgovor? :) |
NESVRSTANI |
Posted - 09/01/2025 : 18:26:01 quote: Originally posted by lwood
Nemoj bit tako grez,naljutice se i otic s foruma pa nikad necemo vidit te troduple primjerke.
Ma i ako ode vratit će se. Već je par puta zauvik otiša. |
lwood |
Posted - 09/01/2025 : 18:19:03 Nemoj bit tako grez,naljutice se i otic s foruma pa nikad necemo vidit te troduple primjerke. |
NESVRSTANI |
Posted - 09/01/2025 : 18:08:35 quote: Originally posted by lwood
Ja se vec ponada da je teller opalija slike kolekcije kad ono nista.
Mislin da bi mu pametnije od snimanja kolekcije bilo da snimi glavu. |
lwood |
Posted - 09/01/2025 : 18:03:08 Ja se vec ponada da je teller opalija slike kolekcije kad ono nista. |
NESVRSTANI |
Posted - 09/01/2025 : 18:02:33 Da bi postojalo rivalstvo suprotstavljene strane moraju bit na podjednakon nivou. Teller teško može nekome bit rival. Niko nije na njegovon nivou. |
ReemCP |
Posted - 09/01/2025 : 14:21:17 Ove 2025. (već u prvim danima) rivalstvo su otvorili Jaki i Teller.
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by jaki
Ludens je diga cijene prije uvođenja eura. I sad opet. A mahat rukom da nije puno je glupo kad si u ulozi onog koji plaća. Dajmo izdavačima signal da još više poskupe. Zato i jesmo u banani jer se niko ne buni na ništa osim kad je tribalo glasat protiv pedera.
otvorit cemo dobrotvornu akciju da ti sakupimo tih 50 centi remitendasu..
Samo ti lupetaj po glavi. Ionako ti je zaništa.
Ajde miš u rupu.. i nema izlazka dok ti ne bacim komadic ementalera..
Ti moš bacit samo floskule. Za nesto više triba imat mozga.
Pssst... vrati se u rupicu.. danas nema sira jer si bio nestasan...
Rupica ti je u glavi.
Postuj misicu ruku koja te hrani.. da nebi od ementalera dobio samo rupice...
|
Manny |
Posted - 13/08/2019 : 01:02:35 quote: Originally posted by Poli Ako se zelis dobro nasmijati, svakako potrazi u arhivi "aferu Mirabilis" (koju neki sigurno zele zaboraviti).
Ovo zvuči kao da ima veze sa nekom pričom iz Alana Forda. :) |
fandango |
Posted - 12/08/2019 : 08:33:53 Khm, khm, ja bih samo htio skrenuti paznju da je prije Svice diskusija (opet) otisla u smjeru penisa i skembi
Remo, druze, jesi vidio? Jesi?
A da ni ne spominjem da su se u medjuvremenu tamo u jednom topiku u Boneliju dva clana nesto pokacila pa je jedan drugome rekao da preferira guzenje... |
manhunter |
Posted - 11/08/2019 : 23:28:06 quote: Originally posted by bagi
Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu.
Ima se, može se. |
bagi |
Posted - 11/08/2019 : 22:42:21 Bestidniče. Mislio sam da je to za private photo album i specijalizirane dark web stranice a ne za javnost. |
KRAS |
Posted - 11/08/2019 : 22:37:07 quote: Originally posted by bagi
Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu.
Jes...al je soferski minimalac 6500frank9va...
A posto ti sad vec imas nekog iskustva.znas ono kad sam te ucio po parkingukad si prvi put sjeo iz onih gastarbajterskih krseva koje obicno vozas u avion... Radost na tvom licu kad si malo provozo moga
|
bagi |
Posted - 11/08/2019 : 22:18:56 Jebo te Švica. Bio prije dva mjeseca u Baselu, čvaknuo pizzu, srknuo Colu i platio 22 CHF. Gon' to u pičku materinu. |
manhunter |
Posted - 11/08/2019 : 15:23:56 quote: Originally posted by KRAS
quote: Originally posted by manhunter
Pfff... Kakva su ovo rivalstva? Većina amatera ovde. :D
Vratio si se..drago mi je
Ma volim i ja tebe. Sledeći put kad si u Švici, javi se pa da napravimo par fotki za bagija. |
manhunter |
Posted - 11/08/2019 : 15:21:55 Bagi i Kras na nekoj temi = ode sve u pizmaterinu. |