forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Član Troja

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
martiz Posted - 09/01/2022 : 09:14:12
Dali neko ima informaciju u vezi člana Toja?
5 poruke sam poslao ali nisam dobio nikakav odgovor.
Hvala
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
lmszs Posted - 16/01/2022 : 13:48:41
Ja imam sa članom Troja pozitivna iskustva.
On je kupovao od mene, a i ja sam osvojio neke njegove aukcije.
Uvjek smo sve sredili prema dogovoru. Možda ponekad kasni sa odgovorom na poruku, ali komunkiacija = ok.
Znam, da preko praznika nije bio u svojoj zemlji i vjerovatno zbog toga nije odgovarao na poruke.
tekumze Posted - 09/01/2022 : 19:26:52
Kod mene je bidao aukciju (Skalpirani 1 Darkwood), pa se onda više od 3 mjeseca nije javio, te sam se odlučio, da ga sam kontaktiram. Javio mi je, da mi je poslao poruku, ali da se ja nisam javio, te je strip kupio od drugog prodavača. To sve skupa je nategnuto. Do sada sam od svih dobio poruke. Mislim, da ako čovjek kupuje stripove, onda bi trebao i znati, da se treba javiti prodavaču.
PaoloRivera Posted - 09/01/2022 : 15:37:11
Prije nekoliko mjeseci kupio je od mene lotić stripova. On je praktički odmah uplatio i ja sam odmah poslao stripove. Tri tjedna kasnije paket mi se vratio jer nije podignut u pošti. Poslao sam čovjeku poruku i nisam više dobio odgovor pa sam stripove vratio na aukcije...
ReemCP Posted - 09/01/2022 : 13:19:10
Izgleda da je on jedan od onih članova koje ne možeš odmah kontaktirati, evo, jedan je otvorio topic i prošle godine u vezi njega, ali nakon nekog vremena, čini se da je sve prošlo OK: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=52145
martiz Posted - 09/01/2022 : 11:58:51
Ok.nadajmo se da če mi se javiti i sve srediti.
petarStripovi10 Posted - 09/01/2022 : 10:58:46
Ok je lik. I ja sam jednom pretjerano reagirao zbog nekog kašnjenja u komunikaciji, ali se to na kraju sve najbolje moguće riješilo.
Anto_123 Posted - 09/01/2022 : 10:10:16
Koliko je meni poznato, tip je na svom mjestu, često kupuje od mog dobrog prijatelja i nikada nije bilo problema, vjerojatno zbog ovih silnih praznika nije dostupan.Vjerujem poslije 10.1. da će biti u akciji.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000