T O P I C R E V I E W |
DiSkAcH |
Posted - 16/05/2022 : 14:40:08 Pozdrav,
Imam nešto privatno za riješiti sudski, ajmo reći da sam od 2 različita odvjetnika dobio dosta različite upute i cifre. U prijevodu, ako je entko od vas odvjetnik i ima malo volje da se čujemo da me posavjetuje što i kako. Bilo bi lijepo ako je čabe. More na PP.
Fala lipa |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
igor 12 |
Posted - 02/09/2022 : 06:29:13 Trebam usluge odvjetnika. Detaljnije preko PM. |
dr strangelove |
Posted - 10/06/2022 : 12:32:50 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Chief Warhead
Ovo uklesati u neki jači kamen, da duže traje.
Meni je jasno da je svit pun glupih ljudi, ali me ipak fascinira da se ljudi poput strangelova time kurče. Frajer vrišti da je idiot čin zine. Fascinantno.
tjedan dana se naprezao i ovo je najbolje što je smislio |
Chief Warhead |
Posted - 10/06/2022 : 10:40:45 A nemoj ga zbunjivati, ne zna taj šta to sramota. |
NESVRSTANI |
Posted - 07/06/2022 : 18:57:31 quote: Originally posted by mladjo
Ajd' pripazi malo na rječnik. Evo, taj savjet ti dajem besplatno.
Sramoto. |
mladjo |
Posted - 07/06/2022 : 18:56:42 Ajd' pripazi malo na rječnik. Evo, taj savjet ti dajem besplatno. |
NESVRSTANI |
Posted - 07/06/2022 : 17:58:09 quote: Originally posted by Chief Warhead
Ovo uklesati u neki jači kamen, da duže traje.
Meni je jasno da je svit pun glupih ljudi, ali me ipak fascinira da se ljudi poput strangelova time kurče. Frajer vrišti da je idiot čin zine. Fascinantno.
|
Chief Warhead |
Posted - 31/05/2022 : 12:58:17 Ovo uklesati u neki jači kamen, da duže traje. |
dr strangelove |
Posted - 31/05/2022 : 08:43:21 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by dr strangelove
Sjećam se jednog klijenta što je došao da mu napravimo poreznu prijavu za građane pa smo mu rekli da je to 50 kuna + PDV. Na to je odgovorio da onda nema veze, da će mu to žena napraviti.
Priča vrijedna prenošenja sa koljena na koljeno. Ukleši je u kamen da se ne zaboravi.
Tko je inteligentan, shvatit će. Tko nije, napisat će nešto tipa: Priča vrijedna prenošenja sa koljena na koljeno.Ukleši je u kamen da se ne zaboravi. |
ivanl |
Posted - 30/05/2022 : 06:16:45 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by NESVRSTANI Mladjo donosi odluke prije slušanja, a za razmišljanje je čuo ko Danica za Madagaskar.
Tko je Danica i kakve veze s njom ima crtani film?
Danica (supruga - Mira Banjac) iz Balkanskog špijuna !
Danica je supruga od Kowalskog iz Madagaskara, ne širi dezinformacije. I to besplatno.
Danice, Danice...e jesi naivna! (To bi i moja Smiljka rekla) |
Poli |
Posted - 27/05/2022 : 23:05:22 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Danica je supruga od Kowalskog iz Madagaskara, ne širi dezinformacije. I to besplatno.
Zelis reci da mu je supruga besplatno? Pa kakva zena je to!? Sta ja jos necu procitati...
|
NESVRSTANI |
Posted - 27/05/2022 : 21:26:17 quote: Originally posted by dr strangelove
Sjećam se jednog klijenta što je došao da mu napravimo poreznu prijavu za građane pa smo mu rekli da je to 50 kuna + PDV. Na to je odgovorio da onda nema veze, da će mu to žena napraviti.
Priča vrijedna prenošenja sa koljena na koljeno. Ukleši je u kamen da se ne zaboravi.
|
NESVRSTANI |
Posted - 27/05/2022 : 21:24:27 quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by NESVRSTANI Mladjo donosi odluke prije slušanja, a za razmišljanje je čuo ko Danica za Madagaskar.
Danica (supruga - Mira Banjac) iz Balkanskog špijuna !
Danica je supruga od Kowalskog iz Madagaskara, ne širi dezinformacije. I to besplatno. |
delboj |
Posted - 27/05/2022 : 19:03:46 quote: Originally posted by Peyo
Svaki ciga svoga konja hvali.
Nekom je najteža osnovna škola.
Pa da, ima i toga. Nažalost, ne na taj način, nego u smislu da su neki jedino u osnovnu išli, dok su im ostale škole poslate autobusom. Ne znam kako je u okolnim zemljama, ali ovdje ima dosta takvih ljudi.
Ne vrijedi tražiti pomoć od advokata na internetu. Kod advokata moraš otići lično i razgovarati. |
Peyo |
Posted - 27/05/2022 : 17:51:31 quote: Originally posted by jaki
Danica (supruga - Mira Banjac) iz Balkanskog špijuna ! |
Peyo |
Posted - 27/05/2022 : 17:48:07 quote: Originally posted by dr strangelove
Kada se samo sjetim za koliko ljudi na poslu sam ovo napravio besplatno.
Možda zato što nisam studirao na najtežem fakultetu pa to ne znam cijeniti. |
jaki |
Posted - 27/05/2022 : 16:30:30 quote: Originally posted by NESVRSTANI Mladjo donosi odluke prije slušanja, a za razmišljanje je čuo ko Danica za Madagaskar.
Tko je Danica i kakve veze s njom ima crtani film? |
jaki |
Posted - 27/05/2022 : 16:28:46 quote: Originally posted by Curunir Ili besplatno ispraviti nepismene članove foruma (sad mi se ne da).
Zato te NE/volimo |
Poli |
Posted - 27/05/2022 : 16:23:50 Moze. Moze naplatiti u naturalijama... okopavanje krumpira recimo.
|
1Euro |
Posted - 27/05/2022 : 11:21:50 quote: Originally posted by dr strangelove
|
dr strangelove |
Posted - 27/05/2022 : 10:24:22 Sjećam se jednog klijenta što je došao da mu napravimo poreznu prijavu za građane pa smo mu rekli da je to 50 kuna + PDV. Na to je odgovorio da onda nema veze, da će mu to žena napraviti. |
manhunter |
Posted - 24/05/2022 : 13:40:09 quote: Originally posted by emirem
Usli su u statistiku studenti sa razmjene iz Singapura, Tajvana, Malezije i slicno.
Da, oni su im verovatno povukli presek na dole. |
emirem |
Posted - 24/05/2022 : 13:33:50 Usli su u statistiku studenti sa razmjene iz Singapura, Tajvana, Malezije i slicno. |
Peyo |
Posted - 24/05/2022 : 11:32:16 Svaki ciga svoga konja hvali.
Nekom je najteža osnovna škola. |
tinton |
Posted - 24/05/2022 : 08:59:26 Da, ovo je malo sumnjivo. Netko završi medicinu učeći samo dva sata dnevno? Mislim, ja ne bih imao pojma reći koliko učim tjedno, ali ovo se zaista čini nerealnim. Ako broje u prosjek i one studente koji ne prolaze, onda ok. |
cerichus |
Posted - 23/05/2022 : 21:47:39 https://studentski.hr/vijesti/svijet/istrazivanje-potvrdilo-najtezi-su-fakulteti-iz-stem-podrucja-a-najlaksi-iz-drustvenih
Istraživanje je provedeno na Sveučilištu u Indiani,ali ako bi se slično istraživanje provodilo i na sveučilištima u Republici Hrvatskoj vjerujemo da bismo dobili zanimljive rezultate. |