T O P I C R E V I E W |
Siljak66 |
Posted - 04/07/2022 : 19:37:50 Sa teritorije koje republike bivše Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije ste? Ako ste u pečalbi (kao dosta ljudi odavde), iz koje potičete? Baš me interesuje odakle nas ima ovde najviše.
Bez politike samo, molim, pitanje je čisto anketnog tipa. |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
sawitch |
Posted - 14/07/2022 : 12:36:34 Verovatno. Iskustveno je tako bilo redovno. :) Jednom je prva ekipa grobara otisla na Maksimir dan ranije i ustekali se oko stadiona i po parku.. Na dan kada je dosla druga ekipa grobara na utakmicu BBB navalili a onda stize pojacanje s ledja. Ubili ih od batina na gostujucem terenu. :) |
King Warrior |
Posted - 14/07/2022 : 10:56:01 quote: Originally posted by tihomirduras
Prolazio prije koji par godina kroz selo 10ak km od Petrinje, a njih dvojica piju pivu ispred dućana, jedan u partizanovom dresu, a jedan u dresu zvezde, vidi se pravi drugovi. Sutra dan prolazim opet i slika opet ista obojica piju pivu samo ovaj put bez dresa na sebi, a zvezdaš jadan sav u masnicama i polomljen. Nisam siguran jesu se drugarski pošaketali ili je naišao koji dinamovac 🙂.
Dok mogu da sjede i piju pivo, dobro je. Dinamovac je pretpostavljam na intenzivnoj. |
tihomirduras |
Posted - 14/07/2022 : 10:01:26 quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by sawitch
Mislim da se u BiH svi mozemo uvek osecati kao kod kuce. Takav narod, takva klima :)
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci.
Hahahahahahahhaah
Prolazio prije koji par godina kroz selo 10ak km od Petrinje, a njih dvojica piju pivu ispred dućana, jedan u partizanovom dresu, a jedan u dresu zvezde, vidi se pravi drugovi. Sutra dan prolazim opet i slika opet ista obojica piju pivu samo ovaj put bez dresa na sebi, a zvezdaš jadan sav u masnicama i polomljen. Nisam siguran jesu se drugarski pošaketali ili je naišao koji dinamovac 🙂. |
jaki |
Posted - 14/07/2022 : 09:48:42 quote: Originally posted by NESVRSTANI
Isto smo se dobro zabavili .
ja nisam tija nabivat račune onom čije ime se ne spominje pa nisam naručiva dodatne pive,nisam iša na rafting pa na kraju isto popušija |
Jerry Krause |
Posted - 14/07/2022 : 09:35:58 quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Jerry Krause
Vidi zajebanta. ;) Ne bi to govorio da dođeš u Ljubuški. Mediteranski ugođaj, klima, osvježenje uz rijeku, puno vodopada i slapova, jeftinih i odličnih restorana.
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno.
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana.
Isto smo se dobro zabavili .
Drugi put se onda javite. |
Poli |
Posted - 14/07/2022 : 00:30:36 V slogi je moč... :D a nekada je bio i kino (i koji kino :D)!
|
Chief Warhead |
Posted - 13/07/2022 : 18:37:25 quote: Originally posted by King Warrior
Mislim da se u BiH svi mozemo uvek osecati kao kod kuce. Takav narod, takva klima :)
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci.
Složni su, to je važno. |
NESVRSTANI |
Posted - 13/07/2022 : 18:06:12 quote: Originally posted by King Warrior
   |
sawitch |
Posted - 13/07/2022 : 18:00:33 quote: Originally posted by King Warrior
Hahahahahahahhaah |
Poli |
Posted - 13/07/2022 : 17:51:06 quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Poli
A i dalje nijednog Makedonca ili Crnogorca da se javi, a znam da smo ih imali.
Eto, nema ni Berena duže vrijeme, ne samo na sportskom topicu nažalost....
Ma javio se jedan Crnogorac u međuvremenu (ipak nisu tako lijeni ), ceka se samo jos Makedonac.
|
King Warrior |
Posted - 13/07/2022 : 17:15:43 quote: Originally posted by sawitch
Upravo tako, tamo su mnogo slozni. Evo otidji bilo gdje u BiH gdje ima masa ljudi i proderi se da navijas za Partizan. Ima da ti odvale bubrege od batina i Srbi i Hrvati i Bosnjaci. |
Hercule Poirot |
Posted - 13/07/2022 : 17:04:48 quote: Originally posted by Poli
A i dalje nijednog Makedonca ili Crnogorca da se javi, a znam da smo ih imali.
Eto, nema ni Berena duže vrijeme, ne samo na sportskom topicu nažalost.... |
NESVRSTANI |
Posted - 13/07/2022 : 17:04:20 quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by Jerry Krause
Vidi zajebanta. ;) Ne bi to govorio da dođeš u Ljubuški. Mediteranski ugođaj, klima, osvježenje uz rijeku, puno vodopada i slapova, jeftinih i odličnih restorana.
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno.
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana.
Isto smo se dobro zabavili . |
jaki |
Posted - 13/07/2022 : 16:53:56 quote: Originally posted by Jerry Krause
Zadnji put kad sam bija na žderačini uz rijeku u Ljubuškom prisjelo mi sve na kraju dana. |
magnus |
Posted - 13/07/2022 : 16:12:31 rođen u Mariboru, živim u Mariboru cijeli život (osim 15 mjeseci u vojsci JNA...Niš, Samobor) |
I like girlz |
Posted - 13/07/2022 : 15:12:55 rođen u socijalističkoj republici bosni i hercegovini, sfrj (nažalost, da sam barem bilo gdje drugo u evropi). |
Poli |
Posted - 07/07/2022 : 17:00:40 A i dalje nijednog Makedonca ili Crnogorca da se javi, a znam da smo ih imali.
|
Hercule Poirot |
Posted - 07/07/2022 : 15:09:18 57 glasača (dosad) na trivijalnoj temi, a kad je neka "ozbiljnija anketa" nigdje nikog ;) |
Chief Warhead |
Posted - 06/07/2022 : 22:24:40 Iz Srbije, radije bi da sam s Arube al šta je tu je |
lwood |
Posted - 05/07/2022 : 22:51:52 Sve je precijenjeno |
Jerry Krause |
Posted - 05/07/2022 : 20:00:27 quote: Originally posted by lwood
Kako ko.Meni je recimo Beha potpuno strana država s kojom neman baš ništa. (Niti želin imat )
Pa ovdje se Spliće redovno zapute na žderačinu uz rijeku. Isplati im se čak i uz gorivo koliko je sve jeftinije nego u Dalmaciji. More je precijenjeno. |
lwood |
Posted - 05/07/2022 : 19:10:08 Pročitaj ovo :https://net.hr/magazin/putovanja/hvar-je-nocna-mora-sezoncima-60391c2e-fc45-11ec-b329-8e19cfbaf23b |
sawitch |
Posted - 05/07/2022 : 18:20:59 Kad bi zabacio par dana sa jaranima zaboravio bi buru i jugo :) |
lwood |
Posted - 05/07/2022 : 11:42:52 Kako ko.Meni je recimo Beha potpuno strana država s kojom neman baš ništa. (Niti želin imat ) |
sawitch |
Posted - 05/07/2022 : 10:11:42 Mislim da se u BiH svi mozemo uvek osecati kao kod kuce. Takav narod, takva klima :) |