forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Največi umjetnički projekat ikada!!!!!!!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
1Euro Posted - 07/06/2025 : 12:32:36
Update 13.6.2025
9   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
1Euro Posted - 13/06/2025 : 17:20:34
Javite se ako znate slikati! Može i NAIVNA UMJETNOST (Naiva), ili bilo koji drugi stil, čak što više ljudi se javi a svatko ima neki svoj stil slikanja, to bolje!!! Trebam pronači 50 slikara
GGG Posted - 10/06/2025 : 10:13:03
quote:
Originally posted by 1Euro

svaki dan odkrijem neko novo blago!!! Odkrio sam neki stari vatrogasni aparat, dosta veliki, 72 cm visine i atraktivnog izgleda, mislim da je bio izrađen u Zagrebu...možda firma Pastor

Sviđa mi se izgled i veličina toga parata pa sam razmišljao da bi ga pretvorio u šparovček (kasicu za novac). Očuvao bi sve djelove (ono cijev, ventil, oznake,...) očistio ali onda bi mi netko trebao napraviti zarezu kroz koju bi bacao novac a na dnu da se napravi neki otvor sa ključavnicom da mogu pokupiti novac...tko se bavi ovakvim stvarima? Jel ima neka firma koja se bavi ovakvim preradama?

Ovo ti je vatrogasni aparat na CO2, stari model sa ventilom na navoj (novi imaju ručku za stisnuti).

Ja bi na tvo mjestu dao aparat pregledati, i po potrebi servisirati, te napuniti.
Za tebe kao sakupljača i staretinara CO32 aparat je puno bolji od recimo aparata na prah, koji ti prilkom gašenja "zapraši" cijelu prostoriju.
S jedne strane imaš u kuči požarnu zaštitu, a sa druge stane na zidu funkcionalnog oldtajmera.

Kod nas u firmi imamo svakih par godina nekakav tečaj za zaštitu na radnom mjestu i naši vatrogasci kažu, da su ovi CO2 aparati na ventil buno bolji od ovih novih na ručku.
matori paraliticar Posted - 08/06/2025 : 15:12:39
hvala na slikama :)
'koliko je to atraktivnog izgleda bi se moglo diskutovati' :). svakako pucas od ideja ;)

Ako moze jedno malo pitanjce
Koliko si knjiga izdao do sada i kada je izasla zadnja? Imas li u planu jos koju knjigu?
MD72 Posted - 07/06/2025 : 19:42:10
Ovaj parket bi trebalo da je francuski hrast, vrhunski kvalitet.Imam ga preko 20 godina, 2 puta je brušen.
Pločice su debljine 24 mm, imaju sa sve četiri strane fugu u koju ulaze kajle za spajanje.
Te kajle bi trebalo da su također u rezervi.
Andrej Posted - 07/06/2025 : 19:38:41
Pistolj stvarno sjajno izgleda.
Imas neku ideju koliko je star otprilike?
Znam da si napisao da je iz vremena Austro-Ugarske, ali sam mislio ako imas mozda neki tocniji datum...
matori paraliticar Posted - 07/06/2025 : 15:45:58
Japanci su ludi za tim probaj njima to prodati.
manhunter Posted - 07/06/2025 : 15:42:50
Uh, čuo sam da je taj parket baš skup.
izivko Posted - 07/06/2025 : 14:55:18
To je onaj skroz sitan? Koliko imaš paketa? Uzela bi moja punica, ima rupa u stanu.
Combatrock Posted - 07/06/2025 : 14:29:32
Cuvaj to, to je neprocenjivo.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000