T O P I C R E V I E W |
Obi-wan |
Posted - 12/01/2005 : 21:58:33 Tražim dolje navedene stripove i knjige
Samo razmjena, što veća količina. - u zamjenu nudim druge stripove, knjige, igre i filmove - popis potražnje je vidljiv niže u postu - zatražite kompletan popis onoga što nudim, bez ikakvih obaveza
Knjige
Poslužiti hladno - Joe Abercrombie (Algoritam) Zavičaj / Progonstvo / Boravište - Robert A. Salvatore (Strijelac) Kristalna krhotina / Srebrne rijeke / Polutanov dragulj - Robert A. Salvatore (Strijelac) Araton 1-3 - Oliver Franić (Nova knjiga rast)
Stripovi:
Ken Parker (Strip-Agent/Fibra) 4-30
Fibra Vječni rat Punisher 1-7 Blast integral Batman - Mračni vitez Batman - Mračna pobjeda Batman - Muk Živi mrtvaci 1,2,3,4 - tražim slabije očuvane, jeftine primjerke za čitanje
Udruga CRŠ Usagi Yojimbo 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, Yokai
Darkwood Betmen: Ludnica Arkam Betmen: Muk Carstvo tvoje Vekovnici 9,10
Čarobna knjiga Smak bezbroj svetova 1,2 Odbrojavanje do beskrajnog smaka Beskrajni smak Konačni smak 1,2 Nova granica 1,2 Čudesna Žena 1,2 LPA - Vavilonska kula Besmrtna Gvozdena Pesnica 1,2 Fleš - Preporod Flashpoint - Tačka bez povratka Čudesni Kick-ass 1,2,3,4 Doktor Misterija
System Comics Druuna 0 - Anima Druuna 1 - Morbus Gravis / Delta Druuna 2 - Stvorenje / Mesožderka
Phoenix press Čudesni Spajdermen - Želja umirućeg Superiorni Spajdermen - Sam sebi najgori neprijatelj Kingsman 1
Makondo Bratstvo
HC Oversize Invincible ultimate collection 8-12 (HC) The walking dead book 8-16 (HC) B.P.R.D. Plague of frogs collection 3,4 (HC) Chew omnivore edition 3,4,5,6 (HC) Usagi Yojimbo special edition (HC ili SC) Usagi Yojimbo Saga vol. 1-7 The sixth gun deluxe 2,3,4 (HC) The Goon library vol. 1-5 (HC)
Doug Tennapel Ratfist Monster zoo Flink Black Cherry Iron west Eartboy Jacobus Creature tech
Batman The long halloween Batman & Robin 3 - Batman & Robin must die Batman & Robin 4 - Dark knight vs. white knight No man's land 4 The return of Bruce Wayne Time and the Batman
Green Lantern Ganthet's tale Emerald dawn Emerald dawn II Emerald twilight / New dawn Zero hour: Crisis in time The final night New journey, old path Circle of fire Ion - The torchbearer Ion II - The dying flame
Daredevil Vision quest Shadowland
Brightest day (TPB 1-3 ili omnibus) Annihilation: Conquest 1,2 Ghost Rider ultimate collection Marvel zombies 4,5,Return The Goon 0-9 Wormwood (Templesmith) 1-3 Exterminators 1-5 Fables 13-22 |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
PaoloRivera |
Posted - 24/10/2021 : 21:34:10 Fibrini Živi mrtvaci 1 i LPA: Vavilonska kula |
Obi-wan |
Posted - 17/03/2021 : 11:51:10 Samo razmjena, što veća količina. |
PaoloRivera |
Posted - 16/03/2021 : 22:02:01 Nudim Phoenix Pressovog Čudesnog Spajdermena: Želja umirućeg, meke korice. Imaš li možda za zamjenu nešto od ovog:
Phoenix Press Betmen: Godina prva
Čarobna knjiga Smrt Kapetana Amerike 2 Dedpul: Minuli gresi Dolazak Galaktusa |
luka007 |
Posted - 10/02/2021 : 22:05:12 Pozdrav, ima li netko knjiga od L.M.Bujold? |
Obi-wan |
Posted - 14/03/2019 : 13:58:12 https://www.youtube.com/watch?v=olN_3vbP4EA |
Obi-wan |
Posted - 23/06/2018 : 22:48:24 (580)
Abe Kobo Četvrto međuledeno doba Abercrombie Joe Krivnja oštrice Prije njihova vješanja Posljednji argument kraljeva Poslužiti hladno The heroes Red country Pola kralja Pola sveta Pola rata Adams Douglas Vodič kroz galaksiju za autostopere Restoran na kraju univerzuma Život, univerzum i sve ostalo Do viđenja i hvala na svim ribama Uglavnom bezopasni Losos sumnje Holistička detektivska agencija Dirka Gentlyja Dugo, mračno poslijepodne duše Aldiss Brian W. Prašuma Anderson Poul Tau zero Čuvari vremena Moždani talas Tri srca i tri lava Neprijateljske zvijezde Hodnici vremena Asimov Isaac Kraj večnosti Ja, robot Sabrani roboti Čelične pećine Golo sunce Roboti zore Roboti i carstvo Bogovi lično Nemezis Asimov Isaac / Silverberg Robert Spuštanje noći Pozitronski čovek Bach Richard Galeb Džonatan Livingston Bacigalupi Paolo Djevojka na navijanje Bakker Scott R. Tama koja prethodi Ratnik - prorok Tisućslojna misao Ballard James G. Potopljeni svet Banks Iain M. Sjeti se Flebasa Igrač igara Barjavel Rene Neoprezni putnik Barker Clive Kabal Velika i tajna predstava Knjiga krvi I Knjiga krvi II Knjiga krvi III Knjiga krvi IV Knjiga krvi V Knjiga krvi VI Utkani svet Bear Greg Eon Vječnost Legat Bebris Carrie Sjajno jezero Belan Branko Utov dnevnik Belyaev Aleksander Romanovich Čovek koji je našao svoje lice Bester Alfred Razoreni čovek Bierce Ambrose Gwyneth Smrt Halpina Frejzera Blish James Zvezdane spore Spok mora da umre Zvijezde će biti njihove Život za zvijezde Zemljanine dođi kući Trijumf vremena Bloch Robert Psiho Bradbury Ray Tetovirani čovek Nešto nam se zlo privlači Mračna zemlja Fahrenheit 451 Bradley Marion Zimmer Vladarica magije Uzvišena kraljica Kralj jelen Zarobljenik u hrastu Brett Peter V. Noć demona Brin David Ponirač u sunce Podizanje zvezdane plime Rat uzdizanja Brooks Terry SW: Fantomska prijetnja Brosnan John Nebeski gospodari Rat nebeskih gospodara Propast nebeskih gospodara Brunner John Dela vremena Bujold Lois McMaster Krhotine časti Barrayar Pripravnik za ratnika Vorska igra Cetaganda Ethan od Athosa Granice vječnosti Braća po oružju Ples zrcala Pamćenje Komarr Građanska dužnost Zimoslavni darovi Diplomatski imunitet Savez kapetana Vorpatrila Ledene opekline Burgess Anthony Paklena pomorandža 1985. Požudno sjeme Card Orson Scott Enderova igra Govornik za mrtve Ksenocid I Ksenocid II Deca uma I Deca uma II Carter Chris Dosije X: Borba protiv budućnosti Castaneda Carlos Učenje Don Huana Christopher John Smrt trave Clarke Arthur C. 2001: odiseja u svemiru 2010: druga odiseja 2061: treća odiseja 3001: konačna odiseja Izgubljeni svetovi 2001. S druge strane neba Ka spuštanju noći Grad i zvezde Matica Zemlja Kraj detinjstva Duboko poniranje Pesme daleke zemlje Ostrvo delfina Rajski vodoskoci Ostrva na nebu Svetlost zemaljska Pesak Marsa Božiji čekić Duh sa Grend Benksa Pad mesečeve prašine Sastanak s Ramom Clarke Arthur C. / Lee Gentry Rama II Vrt Rame Razotkriveni Rama Clarke Arthur C. / Baxter Stephen Oko vremena Oluja sa Sunca Prvorođeni Clarke Arthur C. / Benford Gregory S one strane spuštanja noći Clarke Arthur C. / Kube-McDowell Michael Okidač Clarke Arthur C. / McQuay Mike Apokalipsa Amerike Clarke Arthur C. / Welfare Simon / Fairley John Svet zagonetnih sila Misterije sveta Kronika čuda i misterija Clarke Arthur C. / Živković Zoran Prvi kontakt Cline Ernest Prvi igrač na potezu Collins Suzanne Igre gladi Plamen Šojka rugalica Coney Michael Zdravo, leto, zbogom Coville Bruce Duhovi i čarolije Coward Michael Galaksija izgubljenih Crichton Michael Jurski park Izgubljeni svet Sfera Niz vrijeme Curval Philippe Čovek naopako Čapo-Milenić Leontin Kordina šaka Ćurčić Slobodan Šume, kiše, grad i zvezde Day David Tolkinov rečnik Delaney Samuel R. Ajnštajnovski presek Zvezdani ponor Nova Dick Philip K. Čovek u visokom dvorcu Tecite suze moje, reče policajac Sanjaju li androidi električne ovce? Galaktički iscelitelj keramike Tamno skeniranje Klanovi Alfinog meseca Filmske priče Dickson Gordon R. Vojniče, ne pitaj Disch Thomas M. Odjek oko njegovih kostiju Logor koncentracije Donaldson Stephen Kob poglavara kletnika Rat Zlozemlja Moć očuvanja Ranjena domaja Jedino drvo Nosilac belog zlata Dreadstone Carl Londonski vukodlak Eddings David Pion proročanstva Kraljica čarobnjaštva Magijski gambit Čudotvorčeva kula Čudesna završnica Ellis Bret Easton Američki psiho Erikson Steven Mesečevi vrtovi Farmer Philip Jose Dveri vremena Feist Raymond E. Vilinska priča Filipović Dragan R. Oreska Fitrgerald F. Scott Neobična priča o Benjaminu Buttonu Franić Oliver Tajna Aratona Čuvar tajne Aratona Kinel sa zvijezda Freed Alexander SW: Bojište - Satnija sumraka Gaiman Neil Zvjezdana prašina Koralina Američki bogovi Anansijevi dečki Ocean na kraju staze Knjiga o groblju Galouye Daniel F. Tamna vaseljena Gemmell David Legenda Kralj iza zatvorene kapije Skitalac Poslanje izgubljenih junaka Gospodar srebrnog luka Gromoviti štit Gemmell David / Gemmell Stella Pad kraljeva Geršak Borut Pitajte nebo Gibson William Neuromanser Grof nula Monalizin natpogon Golden Christie Warcraft II - Gospodar klanova Grant Charles Dosije X: Goblini Gray Claudia SW: Izgubljene zvijezde Greenwood Ed Elminster: Stvaranje maga Grimwood Ken Još jednom Grin Alexander Pacolovac Grubb Jeff Warcraft III - Posljednji zaštitnik grupa francuskih autora Antologija savremene francuske fantastike grupa HR autora Zagrob grupa stranih autora Zona sumraka Polarisova sf. antologija 1993. Polarisova sf. antologija 1994. Polarisova sf. antologija 1995. Polarisova sf. antologija 1997. Savremenici budućnosti Gospodari tame grupa YU autora Tamni vilajet grupa YU i stranih autora Najbolje svetske sf. priče 1984. Najbolje svetske sf. priče 1985. Najbolje svetske sf. priče 1986. Gutteridge Lindsay Hladni rat u seoskoj bašti Haldeman Joe Vječni rat Harris Joanne Rune Harrison Harry Bil, heroj galaksije Planet of the damned Harrison M. John Pastelni grad Heinlein Robert A. Metuzalemova deca Čovek koji je prodao Mesec Buduća istorija I Buduća istorija II Buduća istorija III Buduća istorija IV Vrata u ljeto Luna je okrutna ljubavnica Zvjezdani jurišnici Herbert Frank Arakis Muad dib Prorok Mesija Deca Arakisa I Deca Arakisa II Božanski car Dine I Božanski car Dine II Jeretici Dine I Jeretici Dine II Kapitol Dina I Kapitol Dina II Herbert James Preživeo Magla Hobb Robin Krv kraljeva Kraljev ubica Kraljevi zmajevi Howard Robert E. / de Camp L. Sprague / Carter Lin Conan Hoyle Fred / Elliot John A kao Andromeda Hubbard L. Ron Bojno polje Zemlja I Bojno polje Zemlja II Prema zvijezdama Huxley Aldous Vrli novi svet Icke David Najveća tajna Iggulden Con Vrata Rima Smrt kraljeva Polje mačeva Bogovi rata Krv bogova Jones J.V. Pećina crnog leda Tvrđava sivog leda I Tvrđava sivog leda II Mač crvenog leda Jordan Robert Zenica sveta Kahn James Poltergejst Kay Gavriel Guy Tigana Lavovi Al-Rassana Posljednja svjetlost sunca Pjesma za Arbonnu Odjedriti u Sarant Gospodar careva Stablo ljeta Lutajući plam Najmračniji put Ispod neba Ysabel Kemp Paul S. SW: Gospodari Sitha Keys Moran Daniel Prsten King Stephen Vidovitost Keri Izmaglica Zamka za snove Kletva Klass Philip J. Leteći tanjiri - mit 20. veka Klein Gerard Gospodari rata Knaak Richard A. Warcraft I - Dan zmaja Diablo I - Naslijeđe krvi Diablo III - Kraljevstvo sjene Diablo IV - Paukov mjesec Kostić Zvonimir Donji svetovi Koš Erih Sneg i led Kotzwinkle William E.T. došljak iz svemira Kotzwinkle William / Cooper Jeffrey Strah u Ulici Brestova III - Ratnik iz snova Strah u Ulici Brestova IV - Majstor košmara Kristian Giles Bog osvete Krvavo oko Sinovi groma Odinovi vukovi Larionova Olga Leopard sa Kilimandžara Le Guin Ursula K. Planeta izgnanstva Rokanonov svet Grad opsena Leva ruka tame Čovek praznih šaka Svet se kaže šuma Četiri puta do oproštaja Pričanje Hainske priče Čapljino oko Ribar unutrašnjeg mora Dvanaest četvrti vetra Čarobnjak Zemljomorja Grobnice Atuana Najdalja obala Tehanu Lem Stanislaw Solaris Nepobedivi Glas gospodara Fijasko Zvezdani dnevnici Ijona Tihog Invazija sa Aldebarana L'Homme Erik Kadehar veštac Gospodar Ša Senkino lice London Jack Crvena kuga Lovecraft Howard Phillips U planinama ludila i druge priče užasa Dagon i druge priče Lovecraft Howard P. / King Stephen / Barker Clive Horor Lucas George SW: Zvezdani ratovi Luceno James SW: Tarkin Lundwall Sam Nije vreme za heroje Lustbader Eric Van Ratnik zalaska sunca Maggin Elliot S. Supermen - poslednji sin Kriptona Martin George R.R. Vitez Sedam Kraljevina Igra prijestolja Sraz kraljeva Oluja mačeva Gozba vrana Ples zmajeva I Ples zmajeva II Svijet leda i vatre Pjesma sudnjeg dana Martin George R.R. / Tuttle Lisa Vjetrovito utočište Matheson Richard Ja sam legenda McCaffrey Anne Let zmajeva Miller Rand / Miller Robyn / Wingrove David Myst: Knjiga Atrusova Miller Rand / Wingrove David Myst: Knjiga Ti'anina Miller Rand / Wingrove David Myst: Knjiga D'nija Miller Walter M. Canticulum za Lajbovica Sveti Lajbovic i Žena Divlji Konj Mikuličić Damir O Moorcock Michael Dragulj na čelu Amajlija ludog boga Mač praskozorja Čarobna palica Elric od Melnibonea Utvrda bisera Mornar na vodama sudbine Usnuli grad Dok se bogovi smiju Raspjevana citadela Morrell David Totem Napier William Atila Smak sveta Oluja se bliži Nicholson William Vjetropjev Robovi Gospodstva Vatropjev Niven Larry Prsten Integralna stabla Dimni prsten Odom Mel Plima Ispod palih zvijezda Oko morskog vraga Diablo II - Crni put Orwell George 1984. Životinjska farma Orlović Dragan Dnevnik o Minotauru Talason Owens Everett Dosije X: Obnavljanje Panić Nikola Regata Plerus Patterson James / Gross Andrew Dvorska luda Perry Steve SW: Sjene carstva Piret Daniel Sinovi Atlantide Poe Edgar Allan Najlepše priče Edgara Poa Priče tajanstva i mašte Pohl Frederik / Kornbluth Cyril M. Reklamokratija Pohl Frederik Rat trgovaca Pijančeva šetnja Kapija S one strane plavog obzorja događanja Susret s Hičijima Anali Hičija Kapijsko putovanje Pohl Frederik / Williamson Jack Podmorsko traganje Polansky Daniel Poljubac oštrice Sutra neće doći Ona koja čeka Powers Tim Na čudnijim plimama Pratchett Terry Boja magije Čudesno svjetlo Kiselo čaranje Jednakost rituala Mort Kosač Duševna muzika Deda Pras Čudesni Maurice i njegovi učeni glodavci Kamionci Buldožerci Krilci Prelić Ljubomir Moć atavizama Pressfield Steven Ognjena kapija Plime rata Raos Predrag Mnogo vike nizašto Reamy Tom Slepi glasovi Renard Maurice Doktor Lern Rice Anne Razgovor s vampirom Ritig Angelo Sasvim neobično buđenje Roberts Keith Pavane Robinson Kim Stanley Ledeni hram Roddenberry Gene Zvezdane staze Rowling Joan K. Hari Poter i kamen mudrosti Hari Poter i dvorana tajni Hari Poter i zatvorenik iz Askabana Harry Potter i plameni pehar Harry Potter i Red feniksa Harry Potter i Princ miješane krvi Harry Potter i darovi smrti Rusch Kristine Kathryn SW: Nova pobuna Salvatore Robert A. Zavičaj Progonstvo Boravište Kristalna krhotina Srebrne rijeke Polutanov dragulj Homeland Exile Sojourn The crystal shard Streams of silver The halfling's gem The legacy Starless night Siege of darkness Passage to dawn The silent blade The spine of the world Sea of swords Sagan Carl Kontakt Sanderson Brandon Poslednje carstvo Zdenac uspenja Heroj doba Saramago Jose Ogled o sljepoći Semyonova Maria Vukodav Pravo na dvoboj Znamenje puta Shaw Bob Brod stranaca Sheckley Robert Trampa svesti Savršena planeta Schmitz James H. Demonska vrsta Silverberg Robert Noćna krila Knjiga lobanja Sin čovečji Simak Clifford D. Nevolje sa Tihoom Lutka sudbine Svet-groblje Tranzitna stanica Zašto ih vraćati s neba? Vreme je najjednostavnija stvar Izbor bogova Simmons Dan Hiperion Pad Hiperiona Endymion Uspon Endymiona Sitchin Zecharia Dvanaesti planet Spielberg Steven Bliski susreti treće vrste Stevenson Robert Louis Dr. Džekil i mister Hajd Stroud Jonathan Amulet iz Samarkanda Golemovo oko Ptolomejeve dveri Strugatsky Arkady / Strugatsky Boris Milijardu godina do kraja sveta Hotel kod poginulog alpiniste Planeta purpurnih oblaka Sturgeon Theodore Više nego ljudski Buldožer ubica Venera plus iks Suragne Pierre Teledirigovane tačke Sutcliff Rosemary Orao devete legije Srebrna grana Lučonoše Swift Jonathan Guliverova putovanja Šuljman Solomon NLO-i iznad SSSR-a i drugih zemalja Tevis Walter Čovek koji je pao na zemlju Tolkien John Ronald Reuel Hobit Prstenova družina Dvije kule Povratak kralja Silmarilion Nedovršene pripovijesti Hurinova djeca Roverandom Drvo i list Vacca Roberto Smrt Megalopolisa Vance Jack Gospodari zmajeva Varley John Titan Čarobnica Demon Vercors (Bruller Jean) Izopačene životinje Verne Jules 20 000 milja pod morem Vinge Vernor Jazbina na nebu Vatra nad dubinom Rat miru Vonnegut Kurt Kolevka za macu Klanica pet Wallace Robert Smrt udara Weir Andy Marsovac Wells Herbert George Rat svetova Ostrvo doktora Moroa Nevidljivi čovek Wendig Chuck SW: Poslije bitke Whitfield Russell Gladiatrix Williams Tad Prijestolje od zmajokosti Kamen oproštaja Toranj zelenog anđela I Toranj zelenog anđela II Plameni čovjek Rat cvjetova Wolfe Gene Senka mučitelja Kandža pomiritelja Mač liktora Citadela autarha Urt novog sunca Noćna strana dugo sunce Jezero dugog sunca Kalde dugog sunca Egzodus s dugog sunca Wyndham John Dan trifida Young William Paul Koliba Zamyatin Yevgeny Mi Zelazny Roger Devet prinčeva u Amberu Puške Avalona Znak jednoroga Oberonova ruka Dvori Kaosa Arkane propasti Krv Ambera Znak Kaosa Vitez sjena Princ Kaosa Amber priče Zovem se Konrad On koji oblikuje Aleja prokletstva Gospodar svetlosti Zelazny Roger / Sheckley Robert Donesite mi glavu dražesnog princa Frka s Faustom Farsa nad farsama Zindell David Nikadija
|
Obi-wan |
Posted - 13/04/2018 : 21:54:22 12.IV 2018. 1000 pozitivnih komentara na aukcijama.
|
Obi-wan |
Posted - 10/03/2018 : 15:35:03 Post br. 13000
|
Obi-wan |
Posted - 13/01/2018 : 17:58:51 quote: Originally posted by sawitch
Imam ja Druunu 2 od Systema. Sibni sta imas za menjazu na sawitch@gmail.com. Naci cemo i neku semu za slanje iz HR u HR.
Hvala, ali ne bih uzmao samo drugi. Radije ću tražiti sva tri zajedno. |
sawitch |
Posted - 13/01/2018 : 16:54:54 Imam ja Druunu 2 od Systema. Sibni sta imas za menjazu na sawitch@gmail.com. Naci cemo i neku semu za slanje iz HR u HR. |
Obi-wan |
Posted - 26/07/2017 : 23:03:50 Climb the ladder Monty... |
Obi-wan |
Posted - 18/12/2016 : 11:15:48 quote: Originally posted by Bachy
Imam Okružen mrtvima sc 1-6,8 i 9 za razmjenu ako si zainteresiran.
Hvala, ali to imam :-) |
Bachy |
Posted - 18/12/2016 : 08:37:32 Imam Okružen mrtvima sc 1-6,8 i 9 za razmjenu ako si zainteresiran.
|
Obi-wan |
Posted - 06/01/2016 : 11:20:52 quote: Originally posted by renda
Tek sad vidim da si odgovorio. Piše lijepo, javi se na e-mail u prvom postu. A ti ovdje postaš gdje ni ti ni ja nećemo vidjeti. Komentari negativni ili neutralni napisani su davno prije i nemaju veze sa stvarnošću. Jedino se meni ne da raspravljati ni sa kim. Pa kad si već tako istraživački raspoložen što nisi naveo hrpu pozitivnih komentara koji su svi unatrag par mjeseci. Pa kad ti crveni bodu oči. Rasprodao sam gotovo cijeli komplet LMS i ZS i nikome nije palo na pamet da traži stripove prije uplate jer to jednostavno tako ne funkcionira. Sve je stvar dogovora. Negativni komentari su tu da sugeriraju oprez. I ne vidim da je u bilo kojem komentaru navedeno da sam nekoga prevario što ti insinuiraš. Ne insinuiram ništa, samo iznosim činjenice. Uostalom ja sam ti napisao da možemo razgovarati ako plaćaš poštarinu i da najprije uplatiš stripove. Mogao si odgovoriti paše li ti ili ne. To već piše u prvom postu. Zašto raspravljati o nečemu što je jasno. Obzirom na tvoj odgovor jasno je da ti i ja nemamo interesa poslovati.
Sve ovo i ostalo smo mogli raspraviti putem e-maila. Iako se to podrazumjeva, ja sam još dodatno napisao za one kojima logika nije jača strana. I uz sve to, opet pišeš ovdje gdje tome nije mjesto. Ja kod trgovanja tražim sigurnost i logiku tako da si u pravu da nemamo interesa poslovati. |
renda |
Posted - 06/01/2016 : 10:21:56 Tek sad vidim da si odgovorio. Komentari negativni ili neutralni napisani su davno prije i nemaju veze sa stvarnošću. Jedino se meni ne da raspravljati ni sa kim. Pa kad si već tako istraživački raspoložen što nisi naveo hrpu pozitivnih komentara koji su svi unatrag par mjeseci. Rasprodao sam gotovo cijeli komplet LMS i ZS i nikome nije palo na pamet da traži stripove prije uplate jer to jednostavno tako ne funkcionira. I ne vidim da je u bilo kojem komentaru navedeno da sam nekoga prevario što ti insinuiraš. Uostalom ja sam ti napisao da možemo razgovarati ako plaćaš poštarinu i da najprije uplatiš stripove. Mogao si odgovoriti paše li ti ili ne. Obzirom na tvoj odgovor jasno je da ti i ja nemamo interesa poslovati. |
Obi-wan |
Posted - 27/11/2015 : 22:35:59 quote: Originally posted by renda možemo razgovarati ako plaćaš poštarinu i stripove dobiješ kad sjedne lova. pozz
Hm da... A šta ćemo sa tvojih 7 negativnih komentara: Prošlo je više od mjesec dana. Žao mi je, ali to je za negativan komentar. alen (300) Prošlo je više od mjesec dana. Žao mi je, ali to je za negativan komentar. alen (300) Opet ništa ! osmo (677) Opet se nije javio ! osmo (677) UOPŠTE SE NE JAVLJA ! E-MAIL MU NE RADI ! osmo (677) Vise od mesec dana ni traga ni glasa !?!? Nemoj se vise javljati na moje aukcije Ridjobradi (34) Vise od mesec dana ni traga ni glasa !?!? Nemoj se vise javljati na moje aukcije Ridjobradi (34)
I 2 neutralna: ne javlja se niti odgovara na mailove weky13 (558) nepristupačan, šteta Digging Bill (114)
Molim te objasni, zašto ti je važno da ti prvo sjedne lova?
|
renda |
Posted - 23/11/2015 : 22:37:18 quote: Originally posted by Obi-wan
- većinu* dolje navedenog kupujem (ako mi cijena odgovara) *neke bih ipak samo mjenjao - očuvanost koja me zanima je odlično očuvano (5 ili 5-) - možete mi ponuditi bilo koji broj stripova (pa čak i samo jedan) pod uvjetom da vi plaćate poštarinu - uplatu vršim na vaš račun čim primim stripove - ono što nije prioritet za kupnju, može razmjena (što veća količina) - za zamjenu nudim druge stripove, knjige, igre i filmove - za kompletan popis onoga što nudim, bez ikakvih obaveza, javite se tako što ćete kliknuti ovdje: pošalji mi e-mail
možemo razgovarati ako plaćaš poštarinu i stripove dobiješ kad sjedne lova. pozz
Tražim:
Lazarus Ledd (Ludens) 59 Sveta vatra
Bilježnica smrti (Algoritam) 12 Kraj
Grad greha (BP/DW) 1,3,4,5,6,7
Bookglobe Corto Maltese: Mladost Corto Maltese: Helvetske priče
Fibra Alvar Mayor (integral) Hombre Svagdanja borba (integral) Ronin Blast 1-4 Batman 1 - Mračni vitez Sandman 1 Ken Parker komplet 1-79
Darkwood Stvorenje iz močvare 3 Konan - Hronike 1,4 Betmen: Ludnica Arkam Jezovnik 2 - Ričard Korben Jezovnik 4 - Hose Ortis Srebrni Letač 1 MI3 Crna orhideja Okružen mrtvima 8,9 (sc) Okružen mrtvima 7,8,9 (HC) Malci 1 (sc) Lokot i ključ 5 (HC)
Beli put Bleksad 2 Hellblazer 2 - Opasne navike
Komiko Slaine - Rogati bog
Makondo LOEG: Crni dosije LOEG: Stoleće
Marketprint Bluberi 8 Cat Claw 3-11
HC Oversize Invincible ultimate collection 8,9,10 (HC) The walking dead book 8,9,10,11,12 (HC) B.P.R.D. Plaque of frogs collection vol.4 (HC) Hellboy library edition 5,6 (HC) Chew omnivore edition 3,4,5 (HC) 100 bullets the deluxe edition book 2,3,4,5 (HC) Usagi Yojimbo special edition (HC ili SC) Usagi Yojimbo Saga vol. 1,2,3,4
Doug Tennapel Ratfist Monster zoo Flink Black Cherry Iron west Eartboy Jacobus Creature tech
Keepers of the Maser (strip albumi) 4 The iron tower 5 The edge of the world 6 The lost village
Heavy Metal magazine November 2000 - Keepers of the Maser 4 May 2003 - Keepers of the Maser 5 September 2005 - keepers of the Maser 6
Batman Batman versus Predator I - The collected edition Batman versus Predator III - Blood ties Batman & Robin 3 - Batman & Robin must die The return of Bruce Wayne Time and the Batman
Superman New Krypton 1-4 Superman/Batman 1-12
Green Lantern Ganthet's tale Emerald dawn Emerald dawn II Emerald twilight / New dawn Zero hour: Crisis in time The final night New journey, old path Circle of fire Ion - The torchbearer Ion II - The dying flame
Wonder Woman Mission's end The hiketeia
Daredevil Vision quest Shadowland Yellow
Incredible Hulk/Hulks 3 World war Hulks 4 Dark son 5 Chaos war 6 Planet savage 7 Heart of the monster
Crisis Crisis on infinite Earths Infinite crisis 52 1-4 Final crisis
Brightest day (TPB 1-3 ili omnibus) Annihilation 1,2,3 Annihilation: Conquest 1,2 The new frontier Ghost Rider ultimate collection Wolverine: Old man Logan Marvel zombies 4,5,Return Animal man 1-3 The Goon 0-9 Wormwood (Templesmith) 1-3 Exterminators 1-5 Fables 13,14,15,16,17 Knjige Ponirač u sunce / Podizanje zvezdane plime / Rat uzdizanja - David Brin (Polaris) Kronike Ambera 1-10 - Roger Zelazny (Izvori) Araton 1-3 - Oliver Franić (Nova knjiga rast) Troja 1-3 - David Gemmell (Mozaik) Govornik za mrtve - Orson Scott Card (Čarobna knjiga) Zovite ju Zemlja - Ivan Lutz (Čarobna knjiga)
|
risbozg |
Posted - 06/05/2015 : 22:40:01 quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by risbozg
torgal 2 od Darkwoda ? kaj je to izdano
Nije, ali samo što nije...
jesam se upecal |
Obi-wan |
Posted - 06/05/2015 : 20:19:35 quote: Originally posted by risbozg
torgal 2 od Darkwoda ? kaj je to izdano
Nije, ali samo što nije... |
risbozg |
Posted - 06/05/2015 : 11:12:27 torgal 2 od Darkwoda ? kaj je to izdano |
Obi-wan |
Posted - 17/12/2014 : 23:42:53 Post 11382 - pretekao člana kico po broju postova. |
DODSFERD |
Posted - 19/10/2014 : 22:26:03 Sjetih se u zadnji tren da je ovo moj post broj 4000. |
Josip2000 |
Posted - 02/09/2014 : 22:54:45 quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by Josip2000
quote: Originally posted by DODSFERD
u jbt DODSFERD gdje si ti nakupio 3000 postova u ni 6 mjeseci.....
Nakupi se dok pečeš govnaru.
e jebo me svako ako sam razumio ovu rečenicu lol
Izgleda da ne pratiš ovaj topic http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45758&whichpage=10
ahahha e sad već ima smisla haha |
DODSFERD |
Posted - 02/09/2014 : 21:07:55 quote: Originally posted by Josip2000
quote: Originally posted by DODSFERD
e jebo me svako ako sam razumio ovu rečenicu lol
Izgleda da ne pratiš ovaj topic http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45758&whichpage=10 |
Josip2000 |
Posted - 02/09/2014 : 12:49:00 quote: Originally posted by DODSFERD
e jebo me svako ako sam razumio ovu rečenicu lol |
|
|