T O P I C R E V I E W |
Kornboy |
Posted - 21/02/2008 : 21:26:56 Nudim: - Ibikus (Besna Kobila) - Parker 1-4 HC (komplet)(Darkwood) - Ljubazni Leševi (Komiko) - Harman (Makondo) - Braća Fasmer (Makondo) - Atomika (Darkwood) - Khaal (Komiko) - Zemlja Sinova (duplikat)(Komiko) - Lukas 1-7 (Phoenix Press) - Seconds (engleski jezik, Bryan Lee O'Malley)
Komplete ne razbijam.
Tražim: - Neonomikon (Čarobna Knjiga) - Elrik 3 (Makondo) - Zov Ktulua (Makondo) - Duh u oklopu (Darkwood) - Batman - Crno Zrcalo (Fibra) - Jednapriča (Komiko)
|
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Kornboy |
Posted - 19/06/2019 : 13:46:27 ^^ Da ovo je stvarno privlačna ponuda, iako, gledam da ne gnjavim druge za kojekakve nabavke i usluge. Imam Knjige krvi 1-3 u nekom predratnom izdanji i jučer skužim da su mi u fazi raspadanja. Dosta su i držale. |
bonjovi4ever |
Posted - 19/06/2019 : 12:36:52 quote: Originally posted by Kornboy
Potražnja:
Kupujem knjigu Pakleno Srce (Hellbound Heart) od Clivea Barkera u izdanju Zagrebačke Naklade.
Također sam zainteresiran i za komplet Knjiga Krvi 1-6 istog autora u nekom novijem reizdanju.
Pakleno srce ne bi trebalo biti teško pronaći na aukcijama ili oglasima. Knjige krvi 4-6 (izdavač Algoritam-Beograd) sam nedavno nabavio u tvrdom uvezu preko Osmana, a 1-3 sam bio prethodno nabavio u mekom uvezu, i to nakon DUGO vremena, preko naših aukcija. Malo je bezveze što se knjige 1-3 ne mogu naći u istom tvrdoukoričenom izdanju kao 4-6. Ugl, ako se ne želiš načekati Knjiga krvi, zamoli nekog da ti preko Kupinda uzme komplet, tamo ih je lako naći za kakvih 180 kn, tj. ja bih tako napravio. Npr: https://www.kupindo.com/Horor/47779697_Clive-Barker-KNJIGE-KRVI-1-6 |
|
|