T O P I C R E V I E W |
GeneziS |
Posted - 14/03/2008 : 23:40:45 Poslednja stanica - UŽAS, specijal DD & MM ( očuvan najmanje za 4 )
Zlatna serija broj 1 - Klub strave i užasa ( minimalna očuvanost 4 )
Ludens specijal 1 - Na ruti Moby Dicka ( minimalna očuvanost 4 )
Dylan Dog Spec. ZSS "Smrt, ljubav, smrt" ( minimalna očuvanost 4 )
Dylan Dog - Dok vas smrt ne rastavi - min. 4
Dylan Dog - Johny Freak - min. 4
Dylan Dog - Dugački pozdrav - min. 4
Torpedo albume, može komplet - min 4
Mister No - Čarobljak Hel - min 4
ponude slati na mail mrsha@teol.net |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
GeneziS |
Posted - 27/03/2008 : 05:11:46 Ja nemam ni jedan dupli strip. Ako želiš da ga prodaš možemo se dogovoriti. |
srdjandj |
Posted - 26/03/2008 : 16:39:27 quote: Originally posted by GeneziS
Koja druga priča. Ne sećam se, čitao sam ga nekad davnih devedesetih. Jesu korice uredu.
Da sve je Ok, samo taj jedan list nedostaje, nisam ni ja znao, nego sam hteo da ga stavim na aukcije, pa onda sam ga pregledao i eto, fali taj list! Moze i zamena za neki strip sa moje potraznje,fale mi jos 30 komada, ali treba da mi ovih dana stignu 6 komada, pa moram da korigujem spisak, ti pogledaj moj spisak potraznje, ako nesto imas, rado bih se menjao. |
GeneziS |
Posted - 26/03/2008 : 16:13:33 Koja druga priča. Ne sećam se, čitao sam ga nekad davnih devedesetih. Jesu korice uredu. |
srdjandj |
Posted - 26/03/2008 : 16:08:38 Ja mislim da imam "Smrt,ljubav, smrt", ali mu fali jedan list od onog drugog stripa i to zadnji list u stripu, prica o Dylanu je kompletna! |
Guffy |
Posted - 15/03/2008 : 11:11:39 quote: Originally posted by GeneziS
Listu produžavam još sa specijalima DD:
- Zlatna serija broj 1 - Klub strave i užasa ( minimalna očuvanost 4 ) - Ludens specijal 1 - Na ruti Moby Dicka ( minimalna očuvanost 5- )
klub strave imam na aukcijama
|
quaresma |
Posted - 15/03/2008 : 01:35:48 Prijatelju otidji na pijacu u sarajevu kod mercatora neki dan sam vidio Na ruti Moby Dicka mislim da je bio 4 km... |
|
|