T O P I C R E V I E W |
Dusxan |
Posted - 15/08/2008 : 12:59:49 Ja sam iz NS, pa ako ste iz Serbie i imate nesto od doljnjeg - trazim sledece: Alan Ford
1."Daj Daj Daj" (redni 5 valjda, a meni nebitno koje ,samo da je Vjesnik) , -"Dobrocinitelj" , br 270 -"Potraga za sinom" , br 219 2. Formule (10) Alan Ford klasik 10.Veliki Biznis (85) Alan Ford klasik 11.Hladni Pol (86) - Alan Ford klasik 11.5 Ponovo Baby Kate Alan Ford klasik 12.Otok Mracnjaka (imam u maxiju,mozda postoji redovan)Vjesnik 13.Karamba ..181(?128 ili 9) 14.Vurdalak je opet zedan br 225 14. Bakara - br.324
Imam 20-ak Vjesnik Alan Fordova i 1 3broj za razmenu. Menjao bih i za ovo npr : Jezev crtani humor , po prinicipu 3 za 1 !
Takodje mi treba Strip Art 40 Treba mi prvi nastavak Politikinog Zabavnika gde je TIN TIN Afera Lakmus I Asteriksovi Zabavnici Glanc do 4+ 3,5,8,9,10,11 i valjda 27 - stit iz overnje Totem Strip 2 - Spiru u Americi.. (Ovu Stripoteku imam 184/185 - Na tragu Daltona (1. deo)) .. a ova mi treba , ukoliko je to drugi deo tog stripa * 186/187 - Averelov pas Džule (2. deo) * 218/219 - Daltoni su pomilovani (1. deo) (Ista stvar kao malopre, broj sa * mi treba ako je to prvi deo od 220/221 - Veliki beli vrač Averel (2. deo) koju imam)
-Takodje ako imate Stripoteke sa duzim epizodama Popaja (treba mi i Biser sa Popajem , znam da imam valjda 28 , u boji i jos jedan ili dva, to moram najpre popisati al se mozete javiti ako imate spejr)
-u Stripotekama i u Superu izlazile su table Poglavice Lako Perce , ili kako se negde zvao i po njegovom pomocniku Red Eye, u originalu. Ako mi fotokopirate 20 ili vise ovih tabli - dajem 4 glancera Alan Forda
Zatim EKS 29 Krcko Planeta strip - Zil Zurdan drugi Nostalgijin Popaj
EDIT : Garfild magazin , Sve osim brojeva 35,15-22 (sa izuzetkom broja 19 - znaci treba mi i 19! )i osim ovih specijalaca koje takodje imam - zhuta naslovnica, garfild zavaljen u fotelju sa daljinskim i limunadom ; prolecni broj , i - crno/bela naslovna, garfild sa pistoljima, kaubojskim sheshirom i mamuzama , valjda jesenji broj
|
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Man_of_Steel |
Posted - 29/04/2009 : 20:50:20 ja imam desetak Garfieldovih stripova solidne očuvanosti, pa ako si voljan da ti pošaljem spisak.
|
Kruger |
Posted - 26/08/2008 : 22:21:18 otok mracnjak je izasao samo u mxiju, nikad nije izasao negdje drugdje mozda u slovenskim ili srbijanskim izdanjima ali u vjesniku nikad kao sto je i Olimpijski plamen izasao ( kao vec spomenut hladni pol ) samo u piratskom izdanju |
Dusxan |
Posted - 17/08/2008 : 18:12:05 bolje da su reprintovali AF Klasik , nego sto su uradili ovako , zbog zagrizenih kolekcionara. Ima ih i jeftinije , bar sam ja nailazio na jeftinije. Ja uopste pojma nisam imao da ima razlike u prvom i drugom vjesnikovom izdanju. Ili mozda jesam nekad davno , kao kroz maglu se secanm nekih minornih razlika.
|
Pavel01 |
Posted - 15/08/2008 : 20:51:35 quote: Originally posted by Dusxan
Koliko sam chuo AF klasik je stigao do broja 69 a sad se krenulo u izdanje AF Super Klasik. Nije mi jasno , ako su vec imali dozvoljen prevod pok. Brixy-ja, zasto je retusiran i ispisan ponovo - verovatno je identicno isti prevod, jeli?
@srdjandj
Bi li ga menjao za shta osim novaca?
super klasik ide jer je prve brojeve klasika skoro nemoguce nabaviti, idu na aukcijama po oko 70 kn. inace je identican klasiku, kronoloski i bez cenzure. jedno od malo izdanja koje stvarno vrijedi imati.
ps. ne moze kod nas nista biti perfekto: ako usporedis klasik, prvo izdanje superstripa i reprint istog u vjesnikovoj ediciji, mozes zakljuciti da nema cenzure kod crteza, ali tekst... tja, kako su kojeg dohvatili ovi novi izdavaci. nisu skuzili da se prvo i drugo vjesnikovo izdanje razlikuje u prijevodu. |
srdjandj |
Posted - 15/08/2008 : 20:03:46 menjao bih, ali meni malo toga fali.... |
Dusxan |
Posted - 15/08/2008 : 20:00:29 Koliko sam chuo AF klasik je stigao do broja 69 a sad se krenulo u izdanje AF Super Klasik. Nije mi jasno , ako su vec imali dozvoljen prevod pok. Brixy-ja, zasto je retusiran i ispisan ponovo - verovatno je identicno isti prevod, jeli?
@srdjandj
Bi li ga menjao za shta osim novaca? |
Obi-wan |
Posted - 15/08/2008 : 18:39:40 AF klasik ide vrlo brzim ritmom, ima lijepu opremu, ide originalnim redom. Tražio si sugestiju. Ako voliš AF, prodaj vjesnikove (dosta vrijede) i počni skupljati klasik (koji je u svakom pogledu bolji - jedan komplet, bez rupa, relativno jeftin i nabavljiv)... |
srdjandj |
Posted - 15/08/2008 : 15:56:25 hladni pol imam dva komada u piratskom izdanju.... |
kico |
Posted - 15/08/2008 : 13:23:59 Prvih osam sa liste imaš u AF Klasik izdanju. Tamo je isto Brixyijev prijevod. Ostali će doć kad tad na red za izdavanje. Na homepageu imaš Pretraživanja,pa ukucaj Alan Ford radi toga da definiraš i konačne brojeve u VPA. Hladni Pol je pirat i nije Brixyijev prijevod. |
|
|