Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
rssc
Posted - 05/10/2008 : 16:09:46 Koliko bi ovo bilo u kompletu vrijedno, da ne parcam i jedan po jedan, a meni ne trebaju jer ih nemam namjeru ni otvoriti, eventualno zamjenit u kompletu za neke druge iste vrijednosti ZS,LMS. Meni pasu i da su u slabijem stanju, ali bar kompletni i da se mogu citati. Stanje ovih 4- do 5-
Dylan Dog
Zora živih mrtvaca Život Anne Never Ubojice Ljepota demona Zona sumraka Alfa i omega Sdruge strane zrcala Veliki sotona Ubojica Između života i smrti Tunel užasa Tajanstveni otok Poslije ponoći Oštrica britve Ples smrti Džek Trbosjek Čovjek sa dva života Uspomene nevidljivog Sotonin pogled Priča o Dylanu Dogu Pobuna automobila Zemlja obojenih sjena Bliski susreti Mračna polovica Tamnica od papira Zvjerski brlog Ponor Dok vas smrt ne rastavi Phoenix Dva lica istine Vještičji vrh Tri puta nula Crvena smrt Tri puta nula Johnnyjevo srce Prodavač vremena Jaguarov krik Skener Neko nas zove odozgo Izgubljeni grad Loše misli Prema dalekome svijetu Poljubac zmije Cesta za nigdje Nova vrsta Div
Martin Mystere
Kazanova Elektronska pogodba Prorok More otrova Otok vjetra Trinaesti znak Krilati osvetnici Povratak magova Nekromanti Opasni susreti Aleph Otok bogova Teutonska baština Orfejevo lice Gospodarica zmija Kripta i noćna mora Tajni život Diane Lombard Povratak u New York Cilj: Objava Jackov povratak Kamen života Nevidljivi neprijatelj Vitezovi svetog Romana Obiteljski posao Doktor Mystere Djevojka iz torte
Nathan Never
Crni monolit Pustinjski razbojnici Iza zvijezda Vampyrus Ja, robot Gabrielova zagonetka Bufalo Express Strava nad nama Djeca noći Lovci i lovine Reiserova tajna Tri istine Oči neznanca Gusari Cybermaster Iz dubokog svemira
Diabolik
Mrvice za neznance Optužba za ubojstvo Trgovci robljem Opasni ortak Klinika smrti Odsječeni prst Sushimine oči Tamnica prokletih Smrt sa dva lica
1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First)
TraX
Posted - 05/10/2008 : 21:32:10 ako sam te dobro svatio, ti ove imas?? da li bi prodavao sta od ovaga ili samo razmjena??