Note: You must be registered in order to post a reply. To register, click here. Registration is FREE!
T O P I C R E V I E W
sdragan@
Posted - 27/01/2009 : 08:13:48 Dakle prosirio sam ponudu... menjam filmove "Poglavica bez plemena" (domaci film o Zagoru) i Italijanski film o Teksu... Ako zelite da se dobro nasmejete a usput volite(ili NE volite) doticne junake onda je ovo prava stvar za vas
Saljem postom CD sa jednim filmom svakom ko mi zazvrat posalje JEDAN KOMAD stripa(brojevi ispod 500lms-a i 600 zs-a) ili DVA KOMADA stripa(Brojevi preko 500/600 zs/lms) sa moje potraznje. Ili kako se vec dogovorimo...
Dakle ne trazim "proklete pare" vec samo stripove Trazena ocuvanost stripova je 4-5 ne moraju biti glanceri ali bi trebali biti pristojni primerci.
Usput je ovo odlicna prilika za sve koji bi eventualno imali i koji strip vise da mi ponude pa da se usput dogovorimo i za eventualnu doplatu...
I jos jedna ponuda...Menjam komplet MArtija 1-12 u izdanju Libellusa-GLANC NE-citani za neke vrednije primerke stripova sa moje potraznje. I jos... Imam dve banan kutije Politikinih zabavnika(brojevi od 1200-1600) ako kome sta treba neke mi posalje spisak...naravno u obzir dolazi samo razmena za stripove sa potraznje... Takodje imam i punu banan kutiju Mikijevih zabavnika(cirilica) pa ako kome sta treba... Ovo je prvi put da stavljam spisak stripova u pod-forum "potraznja"...nadam se uspesnim poslovima i sto skorijem kompletiranju moje kolekcije...