T O P I C R E V I E W |
iseserin |
Posted - 27/08/2009 : 15:24:01 Kupujem ZS 85 - Komadant Mark, s tim da nije skuplji od 200 kn (očuvanost za 3 je zadovoljavajuća). Ako je netko za zamjenu, ta mi opcija još bolje odgovara (imam hrpu toga na aukcijama), tada cijena nije ograničena.
|
9 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
anto |
Posted - 16/12/2009 : 15:28:24 Prijatelju, o čemu to govoriš? Kakve dijabolike ? I gde ja živim, u Rumuniji? |
masni |
Posted - 16/12/2009 : 15:23:37 quote: Originally posted by anto
Nikad nisam sa nekim van Srbije pravio neki posao, pa nemam pojma kako to uopšte ide
Jesi samnom one dijabolike :) Ali si kupovao od mene |
anto |
Posted - 16/12/2009 : 15:12:53 quote: Originally posted by gregorbikupil
Pa eto... Neko te pita imaš li neki strip... Ti kažeš - Imam. On kaže - Bi li mi ga prodo? Ti kažeš -Bi. On kaže - A za koliko? Ti kažeš - Pa dvista kuna (da te čovek razumije). On kaže - Bi li mi ga poslo negdje da bi mi troškovi bili što manji? Ti kažeš - (varianta a) Bi!!! (varianta b) Ne bi.
Ako sad ostavimo variantu b i idemo po varianti a: On kaže - a kako da ti platim da bi mi troškovi bili što manji? Ti kažeš - Uplati mome zetu (drugu, trebi) u tvojoj zemlji pa če mi on donjet novce. On kaže - fala puno! Ti kažeš - Fala tebi!!
|
iseserin |
Posted - 16/12/2009 : 10:10:57 Ništa lakše "Anto" nego kupiti strip vani, poštarina malo više košta ali za jedan strip to nije problem. Ako je mijenjanje u pitanju, još bolje, baš sam danas poslao jednu tiskanicu (tiskovinu) Srđanu za Vršac (to je već sigurno pedeseta), pa ako se dogovorimo pošaljem ti stripove u zamijenu na bilo koju adrsu. Pogledaj moje aukcije, u ponudi ima preko 1500 stripova, a ako ti lova bolje odgovara, javi mi adresu na koju da šaljem pare poštanskom uputnicom. Javi se na iseserin@gmail.com |
gregorbikupil |
Posted - 16/12/2009 : 09:35:26 Pa eto... Neko te pita imaš li neki strip... Ti kažeš - Imam. On kaže - Bi li mi ga prodo? Ti kažeš -Bi. On kaže - A za koliko? Ti kažeš - Pa dvista kuna (da te čovek razumije). On kaže - Bi li mi ga poslo negdje da bi mi troškovi bili što manji? Ti kažeš - (varianta a) Bi!!! (varianta b) Ne bi.
Ako sad ostavimo variantu b i idemo po varianti a: On kaže - a kako da ti platim da bi mi troškovi bili što manji? Ti kažeš - Uplati mome zetu (drugu, trebi) u tvojoj zemlji pa če mi on donjet novce. On kaže - fala puno! Ti kažeš - Fala tebi!!
|
anto |
Posted - 16/12/2009 : 00:25:07 Nikad nisam sa nekim van Srbije pravio neki posao, pa nemam pojma kako to uopšte ide |
sawitch |
Posted - 16/12/2009 : 00:21:35 Sa Ivicom ces se lako dogovoriti.. Mnogo dobar lik.. Ne brini.. Bitna je volja... Sorry sto se ubacujem, ali morao sam nesto da beknem.. |
anto |
Posted - 16/12/2009 : 00:04:17 Jebi ga , imam ga ja i fino je i očuvan, za 3-4, ali ne znam kako bi mogli da napravimo posao. Prodao bi ga za 200 kuna ili bi ga menjao za nešto što imaš! Dolaziš li ikako u Srbiju? |
iseserin |
Posted - 15/12/2009 : 12:31:00 Još uvijek tražim ZS 85 - komadant Mark. Ispada da je lakše nabaviti LMS 7, LMS 39, LMS 40? Eto imam što ponuditi u zamijenu za ZS 85! |