forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 [Kupio bih] komplet DD iz serije 1-60 (iz CG sam)

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Black_Pirate Posted - 27/01/2010 : 02:28:10
Zainteresovan sam za kupovinu relativno dobro ocuvanih Dilan Dog stripova iz stare Sclavijeve serije.

Posto jedan dobar dio iz te serije imam, pa bih po mogucnosti narucio ono sto mi nedostaje u zavisnosti od cene koja se nudi.

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
pknezevic Posted - 29/01/2010 : 22:08:23
quote:
Originally posted by wele

vec mi nedostaje...smrc

pridružujem se
wele Posted - 29/01/2010 : 21:15:34
vec mi nedostaje...smrc
sawitch Posted - 29/01/2010 : 21:14:53
Ma vidis da je lik dosao da se zajebava.. Meni je to smesno.. Pa cak se ni DrB i ostali nisu uvredili... Ali potpis mu je najjaci: "Vas Gospodar" Hahahaahahahahahaha
Rock.Bob Rock Posted - 29/01/2010 : 18:29:26
Koji car

Nego, jel ima osnove za ban?

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Ovo je čak i vrjeđanje svih ljubitelja stripa.
sawitch Posted - 29/01/2010 : 18:08:40
Meni ce faliti.. Kakav car
selanne Posted - 29/01/2010 : 17:30:08
Gorke ćemo suze liti
Obi-wan Posted - 29/01/2010 : 17:14:20
quote:
Originally posted by Black_Pirate

Gospodo pacenici, sta ste se svi uzburkali sada ? Zar bas toliko vas da se pronadje u tekstu. Zar vas, bednika, toliko ovde ima ?

Vidim da sam neciljano opekao ove sa najvecim brojem posotva. Ljudi se sami prepoznali u mom tekstu Sta da se radi....

Nego, ja ovamo imam neki zivot, pa nemam vremena da ulazim u dalje diskusije sa ovde prisutnom isfrustraranom masom. Mada vi to ne mozete da razumete jer zivite od prepucavanja preko interneta.

Odjavljujem se sa ovog rugla od foruma

Meni ćeš jako nedostajati.
Forum neće biti isti bez tebe.
Black_Pirate Posted - 29/01/2010 : 16:13:20
Gospodo pacenici, sta ste se svi uzburkali sada ? Zar bas toliko vas da se pronadje u tekstu. Zar vas, bednika, toliko ovde ima ?

Vidim da sam neciljano opekao ove sa najvecim brojem posotva. Ljudi se sami prepoznali u mom tekstu Sta da se radi....

Nego, ja ovamo imam neki zivot, pa nemam vremena da ulazim u dalje diskusije sa ovde prisutnom isfrustraranom masom. Mada vi to ne mozete da razumete jer zivite od prepucavanja preko interneta.

Odjavljujem se sa ovog rugla od foruma
anto Posted - 29/01/2010 : 15:55:06
hahahahahahahahahahahahahahahaha
BOLID!
selanne Posted - 29/01/2010 : 15:15:46
quote:
Originally posted by pknezevic

bi crni idijot,obavezno ko je najbliži da mu dostavi na kućnu adresu da se čovjek ne pati. naravno besplatno

Ja ću, rekao sam, samo mi pošaljite te stripove
DrB Posted - 29/01/2010 : 08:30:57
quote:

oHOHO vidi provokatora celi copor

Eto imam dosta internet iskustva i jesam postavljao raznorazne teme na raznoraznim forumima, ali ovoliko iskompleksiranih ljudi jos ne privukoh

Kad bolje razmislim, logicno mi da se ovde nalazi bas takav profil ljudi. Neugledne spoljasnosti, a jos ruznije unustrasnosti tipovi koji po celi dan blenu u ekran, svadjaju se oko stripova i star wars serijala

Gde upadoh jbt

Dragi pacenici, ne zelim vam dalje davati materijal za frustraciju i time hraniti vase pateticne zivote. Nisam dosao iz tih poriva ovde, vec iskljucivo da bih trgovao, ali kako vidim,nemoguce je uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, a ne realizovati trgovinu.

Dobra strana svega je ta sto sam odmah video o kakvoj se deponiji radi, pa ni u ludilu ne bih ulazio u ozbiljnu kupovinu, a verujem da ce ova moja teme posluziti kao upozorenje i ostalim novim clanovima ovog virtuelnog smetlista.

Vas Gospodar,

Black_Pirate

Putuj Igumane :)
pknezevic Posted - 29/01/2010 : 00:17:20
bi crni idijot,obavezno ko je najbliži da mu dostavi na kućnu adresu da se čovjek ne pati. naravno besplatno
wele Posted - 28/01/2010 : 21:40:54
sta bi ovo????????
sawitch Posted - 28/01/2010 : 19:26:48
Kakav car ovaj crni gusar.. Bas sam se ismejao..
selanne Posted - 28/01/2010 : 19:25:54
Ne moraš mu poslati, ja ću mu ih osobno odnijeti, zaslužio je nakon ovakvog mudroslovlja
Obi-wan Posted - 28/01/2010 : 19:22:29
quote:

Eto imam dosta internet iskustva i jesam postavljao raznorazne teme na raznoraznim forumima, ali ovoliko iskompleksiranih ljudi jos ne privukoh

Kad bolje razmislim, logicno mi da se ovde nalazi bas takav profil ljudi. Neugledne spoljasnosti, a jos ruznije unustrasnosti tipovi koji po celi dan blenu u ekran, svadjaju se oko stripova i star wars serijala

Gde upadoh jbt

Dragi pacenici, ne zelim vam dalje davati materijal za frustraciju i time hraniti vase pateticne zivote. Nisam dosao iz tih poriva ovde, vec iskljucivo da bih trgovao, ali kako vidim,nemoguce je uspostaviti kvalitetnu komunikaciju, a ne realizovati trgovinu.

Dobra strana svega je ta sto sam odmah video o kakvoj se deponiji radi, pa ni u ludilu ne bih ulazio u ozbiljnu kupovinu, a verujem da ce ova moja teme posluziti kao upozorenje i ostalim novim clanovima ovog virtuelnog smetlista.

Vas Gospodar,

Black_Pirate

Gospodaru, hvala što si nas počastio tvojim prisustvom i mudrim rječima. Ja odmah stavljam sve koji su ti pruturječili na crnu listu mojih neprijatelja te više nikada neću progovoriti s njima. Ponizno te molim da mi javiš svoju adresu kako bih ti poslao komplet koji tražiš (naravno besplatno). Također se ispričavam u ima svih ostalih članova ovog sajta sa nadom da se ovakva drskost više nikada neće ispoljiti. Osim toga, pokušat ću prekinuti patetičan način na koji sam do sada živio. Nastojat ću manje buljiti u ekran i svađati se oko stripova i Star Wars serijala. Možda prikupim hrabrost te priđem i nekoj djevojci.
I to imam zahvaliti samo tebi i isključivo tebi.
Black_Pirate Posted - 28/01/2010 : 17:09:32

Gde upadoh jbt

Vas Gospodar,

Black_Pirate

DrB Posted - 28/01/2010 : 10:28:17
quote:
Originally posted by jaki

bitno je da ti je stalo do stripova.
možda bi još da ti ih netko donese do kućnih vrata a i htio bi i besplatno?

ma on ni u samoposlugu ne ide , stize mu hleb u postansko sanduce

DrB Posted - 28/01/2010 : 10:27:02
quote:

Nov sam na forumu, pojma nemam ko je taj drb, niti nameravam da ga trazim. Ako ima neko ko prodaje na teritoriji Crne Gore, neka mi se javi .

javljamo se i puno vas pozdravljamo ...
vope Posted - 28/01/2010 : 07:44:12
quote:

Nov sam na forumu, pojma nemam ko je taj drb, niti nameravam da ga trazim. Ako ima neko ko prodaje na teritoriji Crne Gore, neka mi se javi .

Nov si to stoji ali nijesi valjda toliko GLUP da ne možeš da potražiš nik DrB na spisku članova, pošalješ mu PM ili jednostavno pitaš za broj telefona. Milo ako si ti izvini molim te!!!!
Grujah. Posted - 28/01/2010 : 01:04:57
DrB Čovek je iz Crne Gore, reče vope da verovatno ima što-šta.
Dylan Dog Aukcije
elva Posted - 28/01/2010 : 01:00:17
je,je,a na crnoj listi si crni gospodar.
Black_Pirate Posted - 28/01/2010 : 00:12:45
Oho, vidim vec kako funkcionise ovo trziste stripova

Jaki, ja sam kupac, tvoj Gospodar!
rgorgiev Posted - 27/01/2010 : 23:04:18
e sad si mu rekao...
jaki Posted - 27/01/2010 : 21:13:32
bitno je da ti je stalo do stripova.
možda bi još da ti ih netko donese do kućnih vrata a i htio bi i besplatno?

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000