T O P I C R E V I E W |
lala011 |
Posted - 14/02/2010 : 17:36:14 Kupujem Zagor Kolekcionarsko izdanje knjiga br.1! Ako neko moze da pomogne sa bilo kojom informacijom gde je mogu naci. Hvala unapred |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
wesskowaz |
Posted - 15/02/2010 : 09:53:07 Ja sam se pre mesec dana raspitivao u Alan Ford knjizari. Imali su jedinicu, ali su je prodali za dan-dva. Sto se Veselog tice, pre nedelju dana sam im slao mail u vezi reprinta i rekli su da je prvi broj u pripremi i da ce izaci sredinom februara. Eto, sredine..da se strpimo jos malo. :)
|
lala011 |
Posted - 15/02/2010 : 07:29:14 Na trefikama M i u Darkwood-u nema, a sto se tice VC-a taj reprint najavljuju jos od oktobra 2009. Trebalo je za Novu godinu pa nista. Zato sam i digao ruke od cekanja na njih. Jedino da potrazim u Alan fordu... Mozda se pojavi na aukciji ovde opet posto je bilo dva puta. Koliko sam ja upoznat bar takvu sam informaciju dobio od VC-a i kada bude reprint da ce to biti u nekom mizernom tirazu. Hvala u svakom slucaju. |
wesskowaz |
Posted - 15/02/2010 : 00:07:57 Druze, ne bih da ti se mesam u posao, ali ekipa iz VC najavila reprint prva dva broja, tako da je bolje da nabavis novo izdanje. |
leshwolsh |
Posted - 15/02/2010 : 00:07:12 Kad bi znali odakle si mozda bi dobio i precizniju informaciju. Dacu ti informacuju gde ga mozes naci u Beogradu. Stripoteke Darkwood i Alan Ford, kao i na svim kioscima firme TRAFIKA |