T O P I C R E V I E W |
Magico_Vento |
Posted - 19/07/2010 : 16:54:45 Znaci trebam uglavnom vecinu od broja 10 pa do kraja,preferiram BiH zbog postarine i cijene |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Guffy |
Posted - 09/09/2010 : 09:50:53 quote: Originally posted by Bob Rok
Nadji nekog ko ide za Srbiju i neka ti uzme (imas vecinu, ako ne sve). Em ti je jeftinije, em su novi Ili cekaj Sajam knjiga u Bg-u (mora da neko ide iz Bosne), pa neka ti pokupuje. Tad je tek jeftinije U Srbiji se, u striparnicama, nov AF Klasik krece izmedju 1,6 evra do 1,75
Novi je 15 kuna
A ako stari sačuvan ne vredi 20kn , o jbg ondak |
Magico_Vento |
Posted - 08/09/2010 : 10:28:11 quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by Guffy
Znaci trebam uglavnom vecinu od broja 10 pa do kraja,preferiram BiH zbog postarine i cijene
imam ti ja skoro sve do broja 80
ali nisam iz BiH Ali ako ti odgovara cijena(20kn) i ako ti nedostaje više od pola tih da ne rasparujem komplet zbog 10tak stripova, ja bi to dogovorio za dostavu u BiH, svi stripovi su odlino sačuvani ..
nedostaje mi vise od 50 brojeva ali ne bih dao 20 kuna po komadu
LP
ako nađeš jeftinije,svaka čast...sumnjam...
Prvih 13 klasika sam nabavio za ukupno 120 kuna pa eto skontaj
|
globinjo |
Posted - 08/09/2010 : 02:56:36 quote: Originally posted by Magico_Vento
quote: Originally posted by Guffy
Znaci trebam uglavnom vecinu od broja 10 pa do kraja,preferiram BiH zbog postarine i cijene
ali nisam iz BiH Ali ako ti odgovara cijena(20kn) i ako ti nedostaje više od pola tih da ne rasparujem komplet zbog 10tak stripova, ja bi to dogovorio za dostavu u BiH, svi stripovi su odlino sačuvani ..
LP
ako nađeš jeftinije,svaka čast...sumnjam... |
Magico_Vento |
Posted - 08/09/2010 : 00:46:51 quote: Originally posted by Guffy
LP |
Guffy |
Posted - 07/09/2010 : 09:31:06 quote: Originally posted by Magico_Vento
ali nisam iz BiH Ali ako ti odgovara cijena(20kn) i ako ti nedostaje više od pola tih da ne rasparujem komplet zbog 10tak stripova, ja bi to dogovorio za dostavu u BiH, svi stripovi su odlino sačuvani .. |
|
|