forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 zagor redovni 1-100

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
sumohrvat Posted - 24/01/2011 : 03:23:53
dakle,treba mi Zagor redovni od 1-100 jer mi ih uništila gospoda koja su došli na ljetovanje kod mene :)
moraju biti apoteka glanc
Treba mi jedna jedina sličica iz Paninijevog albuma WC 2006 Germani.
Broj 293. Luis Figo
Plaćam suhim zlatom
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Zagor12 Posted - 27/08/2012 : 23:15:17
oy, sumohrvat, ja možda imam ovog Figa. Ako ga nađem, dam ti ga za jedan strip! :P
sumohrvat Posted - 27/08/2012 : 21:45:43
zagor ludens i slobodna dalmacija...redovni...od 1-100,ali da su kao iz apoteke
Emir Pasanovic Posted - 22/10/2011 : 22:49:51
Imaš pm.
COLUMBO Posted - 22/10/2011 : 17:57:19
Nije na prodaju.
sumohrvat Posted - 22/10/2011 : 15:01:57
Jel ovaj za hvaljenje ili za prodaju? :P
COLUMBO Posted - 20/10/2011 : 16:33:51
Vučko i Olimpijada 84

http://imageshack.us/g/713/img42711.jpg/
sumohrvat Posted - 18/02/2011 : 03:03:59
Ma čisto jer mi je topic skliznuo na drugu stranu pa da ga vratim na vrh ako tko još slučajno nije vidio što tražim :P
sumohrvat Posted - 01/02/2011 : 22:06:19
hvala na pokušaju....
jel kosmajac pogledao ako ima kakav duplikat?
PRIMOŠTEN 123 Posted - 30/01/2011 : 23:54:09
Naša san albume Asterix,Marko Polo pa ako koga zanima
PRIMOŠTEN 123 Posted - 30/01/2011 : 23:52:10
VELIKA ISPRIKA SVIMA ALBUM VUČKO STARA BACILA NAKON ČIŠĆENJA NIŠTA OD POSLA
sumohrvat Posted - 26/01/2011 : 13:50:50
Obzirom da je ovaj album koliko sam shvatio iz topica,a i po tome da ga nema na aukcijama ja bih ipak uzeo ovaj album ,naravno u slučaju da iznos bude u nekim razumljivim okvirima :P,pa me kontaktiraj na pm kad stigneš
boris84 Posted - 26/01/2011 : 11:40:34
PRIMOSTEN 123, javi mi se na privatne poruke, ako sumohrvat odustane.
PRIMOŠTEN 123 Posted - 26/01/2011 : 11:33:10
quote:
Originally posted by boris84

Neka prvo sumohrvat odluci, hoce li uzimati od tebe taj. Ako nece, ja sam drugi na listi cekanja.

dogovoreno
boris84 Posted - 26/01/2011 : 11:06:16
Neka prvo sumohrvat odluci, hoce li uzimati od tebe taj. Ako nece, ja sam drugi na listi cekanja.
PRIMOŠTEN 123 Posted - 26/01/2011 : 09:40:47
quote:
Originally posted by vladar

S VUCKOM NA OLIMPIJADU

[URL=http://img156.imageshack.us/i/img0487v.jpg/][/URL]

prijatelji ja imam ovoga
vladar Posted - 26/01/2011 : 00:36:49
Evo slike i za Olimp (slika je sa drugog sajta).

[URL=http://img339.imageshack.us/i/olimpv.jpg/][/URL]
vladar Posted - 25/01/2011 : 19:32:50
Ovaj je iz moje kolekcije. I zamisljen je kao tabla/podloga za igranje.
Za Olimp nisam siguran gde mi se nalazi, jer sam selio albume, pa ne mogu da ga slikam i postavim sliku.
sumohrvat Posted - 25/01/2011 : 19:09:18
Vladar,jel se prodaje ovaj album?
sumohrvat Posted - 25/01/2011 : 17:54:54
Ovaj album"S Vučkom na Olimpijadu"na naslovnici ima napisano da je igraća podloga pa mi sada nije najjasnije jel i jedan i drugi mogu poslužiti za igru??????
vladar Posted - 25/01/2011 : 17:29:45
S VUCKOM NA OLIMPIJADU

[URL=http://img156.imageshack.us/i/img0487v.jpg/][/URL]

boris84 Posted - 25/01/2011 : 02:01:53
quote:
Originally posted by sumohrvat

Borise,ti i ja tražimo dva različita albuma koliko se meni čini?Ti želiš "S Vučkom na Olimpijadu",a ja ovaj igrajući "Olimp" ? Ako sam dobro shvatio...I stvarno se slažem da bi ovaj tekst od kosmajca bilo lijepo prebaciti u jedan novi topic kako bi bio dostupniji i onim lijenčinama koji baš i ne zavire u ove najdonje podforume jer ja sam stvarno ostao bez teksta koliko je to lijepo momak sročio....

Da... ocigledno je doslo do moje greske u koracima...Ja zelim S VUCKOM NA OLIMPIJADU :-)
Svakako i da je taj album u pitanju, prepustio bih ti ga, jer si prvi otvorio topic i sjetio se! Ja cu i dalje da tragam...
mladjo Posted - 25/01/2011 : 01:59:51
quote:
Originally posted by kosmajac

za Marka Radulovica
hvala na pozivu u Pevac..cim otopli malo cujemo se ovde preko inboxa pa se dogovaramo...pozdrav

za sumohrvat
matori,zaljubljenost u ovaj HOBI pocinje kada neumereno pocnes da cenis ove stvari(sto nije dobro,al je opet jebi ga nevino,bez prevare/a),i nekako idealizujes ove stvari...verovatno zbog detinjstva..pa udari seta...pa se okrenes..pa si vec zatrpan stvarima koje nisu samo deo tvog detinjstva vec i tvog oca,pa dede,pa pradede...tad shvatis da si se razboleo....jer,najlepse je kad postavis blokadu i skupis samo ono sto si uistinu i sam skupljao...pa sta ce mi vise,cemu trka za albumom recimo iz Nemacke iz tamo nekih 20-ih godina...ali cemu,stvarno..
kad bi ti video albume koje su ozbiljne zemlje izdale u periodu 1900-1930 poceo bi da se zaljubljujes,jer i ove stvari kao i svake druge su pored slicica,boja,lepka,izguzvanih i vristavih korica,mrlja od kafe,cokolade,hrane i kojecega,odisu setom izgubljenog vremena,graje male dece koja su scucurena popunjavala te albume vadivsi slicice iz raznih bonbona,cokoladica...i tako..malo po malo...ti pocnes da skupljas godine,decenije,proslo vreme...to je ono sto je zajebano..sto niko nece da prizna...zal za izgubljenom mladoscu...za trenutkom koji je davno promenio moj zivot...o recima koje se roje negde u detinjstvu...letnjih gluposti...zimskih prica,crtaca u 7:15 ujutro pre skole pa uvece u 19:15 pre prvog dnevnika za odrasle...skupljanja Sare Kay,i nespretnog lepljenja istih slicia sa majkom u Karadjordjevom parku 1981(sa svega tri godine),preko Sport Bilija,Strumpfvova,Olimpa do Snorkijevaca,Zagora,Rekorda i Paje...
taj mix proslosti i sete je omamljujuci...udahnes ga,rasiris po organizmu i vec si zarazen...tu je vazno znati granicu...jer ako je predjes,casa se puni sve sa novim uzbudjenjima skupljanja kolekcije,nadopunjavanja,skupljanja zivih slicica,kesica,narudzbenica,informacija i ponovnog prozivljavanja mladosti....ali tu je zamka...a onda praznina...emotivna istrosenost..seta se potiskuje..kao da sazrevas..i nista..albumi su u kesicama,regalima,kutijama raznih boja..i gle cuda postaju odjednom ono sto su uvek i bili...
samo trag nestalog vremena...samo ponekad bljesnu iz svojih odela da kazu da su postojali..danas je meni to sasvim dovoljno..jer mi se odavno znamo,zar ne?

p.s.rekoh ti ako nadjem jos neki rinfuz(dobro ocuvan a skoro popunjen album)javljam ti bas ovde...pozdrav

Čovječe koji dobar post.
Kosmajac ajd napiši pokoju recenziju, molim te.
sumohrvat Posted - 25/01/2011 : 01:58:13
Borise,ti i ja tražimo dva različita albuma koliko se meni čini?Ti želiš "S Vučkom na Olimpijadu",a ja ovaj igrajući "Olimp" ? Ako sam dobro shvatio...I stvarno se slažem da bi ovaj tekst od kosmajca bilo lijepo prebaciti u jedan novi topic kako bi bio dostupniji i onim lijenčinama koji baš i ne zavire u ove najdonje podforume jer ja sam stvarno ostao bez teksta koliko je to lijepo momak sročio....
boris84 Posted - 25/01/2011 : 01:36:31
quote:
Originally posted by kosmajac

za Marka Radulovica
hvala na pozivu u Pevac..cim otopli malo cujemo se ovde preko inboxa pa se dogovaramo...pozdrav

za sumohrvat
matori,zaljubljenost u ovaj HOBI pocinje kada neumereno pocnes da cenis ove stvari(sto nije dobro,al je opet jebi ga nevino,bez prevare/a),i nekako idealizujes ove stvari...verovatno zbog detinjstva..pa udari seta...pa se okrenes..pa si vec zatrpan stvarima koje nisu samo deo tvog detinjstva vec i tvog oca,pa dede,pa pradede...tad shvatis da si se razboleo....jer,najlepse je kad postavis blokadu i skupis samo ono sto si uistinu i sam skupljao...pa sta ce mi vise,cemu trka za albumom recimo iz Nemacke iz tamo nekih 20-ih godina...ali cemu,stvarno..
kad bi ti video albume koje su ozbiljne zemlje izdale u periodu 1900-1930 poceo bi da se zaljubljujes,jer i ove stvari kao i svake druge su pored slicica,boja,lepka,izguzvanih i vristavih korica,mrlja od kafe,cokolade,hrane i kojecega,odisu setom izgubljenog vremena,graje male dece koja su scucurena popunjavala te albume vadivsi slicice iz raznih bonbona,cokoladica...i tako..malo po malo...ti pocnes da skupljas godine,decenije,proslo vreme...to je ono sto je zajebano..sto niko nece da prizna...zal za izgubljenom mladoscu...za trenutkom koji je davno promenio moj zivot...o recima koje se roje negde u detinjstvu...letnjih gluposti...zimskih prica,crtaca u 7:15 ujutro pre skole pa uvece u 19:15 pre prvog dnevnika za odrasle...skupljanja Sare Kay,i nespretnog lepljenja istih slicia sa majkom u Karadjordjevom parku 1981(sa svega tri godine),preko Sport Bilija,Strumpfvova,Olimpa do Snorkijevaca,Zagora,Rekorda i Paje...
taj mix proslosti i sete je omamljujuci...udahnes ga,rasiris po organizmu i vec si zarazen...tu je vazno znati granicu...jer ako je predjes,casa se puni sve sa novim uzbudjenjima skupljanja kolekcije,nadopunjavanja,skupljanja zivih slicica,kesica,narudzbenica,informacija i ponovnog prozivljavanja mladosti....ali tu je zamka...a onda praznina...emotivna istrosenost..seta se potiskuje..kao da sazrevas..i nista..albumi su u kesicama,regalima,kutijama raznih boja..i gle cuda postaju odjednom ono sto su uvek i bili...
samo trag nestalog vremena...samo ponekad bljesnu iz svojih odela da kazu da su postojali..danas je meni to sasvim dovoljno..jer mi se odavno znamo,zar ne?

p.s.rekoh ti ako nadjem jos neki rinfuz(dobro ocuvan a skoro popunjen album)javljam ti bas ovde...pozdrav

Divno je pronaci ovakve ljude, koji sa istim zarom i zeljom razmisljaju o albumima i slicicama. Moj fanatizam za albumima i slicicama, poceo je sa albumima: KAPETAN MIKI, ITALIJA 90, EVOKSI, NINDZA KORNJACE... bila je to ta cuvena i famozna 1990. godina u kojoj sam imao punih 6 godina. Dan po dan, mjesec po mjesec, godina po godina... sakupio sam u svojoj kolekciji preko 250 razlicitih albuma, mahom sportske tematike, ali i nekih meni licnih idola i uspomena iz djetinjstva. Za Olimpijadu u Sarajevu sam nekako posebno vezan, ni sam ne znam zasto... ali od najranijih djecijih dana, kada je moja prva igracka bila GUMENI VUCKO... bio sam nekako isprepleten sa ovom predivnom maskotom. Da li je slucajnost sto sam rodjen bas za vrijeme Olimijade u Sarajevu (februar 1984) stvarno ne znam, ali godinama pokusavam da pronadjem ovaj album (talon) S VUCKOM NA OLIMPIJADU. Jer, poslije gumenog Vucka, privjeska Vucko, podmetaca Vucko, majice Vucko, soljice Vucko... hocu da imam i taj toliko zeljeni album.
Evo sta znaci ubosti srz i izazvati spontanu reakciju kod ljudi.
Ovaj topic nam je upravo to uradio!!!
sumohrvat Posted - 25/01/2011 : 00:28:29
čovječe....ja ima da te ugostim ovde kod sebe na ljetovanju i slušam ove priče o albumima :P

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000