forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 Član DARKO 18

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
Tonka24 Posted - 07/06/2011 : 11:46:19
Ovim putem želim se zahvaliti gospodinu Darku.Uglavnom da ne ulazim u detalje...Dugo sam trazio i molio pomoć i čak oni najbliži mi nisu htjeli pomoći. Za mene je to prekretnica života u doslovnom smislu riječi i dotični je bez ikakvih pitanja odlučio pomoći...tamo gdje je preko stotinjak ljudi pobjeglo i okrenuli mi leđa...nepoznati čovjek kojega nikada u životu nisam vidio pomogao je bez jedne jedine upitne rečenice.
Stvarno veliki čovjek i velika duša kojemu će sigurno Bog vratiti za ono što je meni pomogao.
Veliko hvala!
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
globinjo Posted - 08/07/2011 : 17:53:00
nisam ni sumnjao u darka...upoznao sam ga ima mjesec dana u zg...lik je...
Tonka24 Posted - 08/07/2011 : 13:03:01
A što reći ako Bog da da postanem pravnik ( što mi je veliki san ne zbog novca već zbog toga što jednostavno se vidim u tome i volim sve vezano uz to )Moram mu se odužiti na malo veći način, jer sigurno je da u ovakvom okruženju nikada ne bi našao osobu koja bi mi pomogla kao Darko.
sawitch Posted - 08/07/2011 : 06:58:37
Svaka mu cast!!!
Zlotvor Posted - 08/07/2011 : 00:56:47
Stvarno hvale vrijedan potez
Nisam nikad ima prilike surađivati s dotičnim, ali eto ovo mi je dodatno ohrabrenje da ako kliknem na njegovu aukciju da se ne moram plašit
Tonka24 Posted - 08/07/2011 : 00:26:39
Evo još jednom veliko hvala za Darka. Naime ja sam izgubio pravo nakon prestanka rada na zdrastveno osiguranje greškom poslodavca... Zdrastveno mi treba zbog jedne klinike u vezi govora u Varaždinu. Također mislim upisati pravni fakultet i sa manom govora teško da bi to išlo ( mucanje) Više od godinu dana sam po cijelom Zadru molio, nudio se ljudima za besplatan rad samo da me prijave na 15 dana da mogu imati zdrastveno osiguranje čak sam nudio i novac. Ljudi koje dobro znam su mi okrenuli leđa iako imaju svoje firme i sve ostalo. Pitao sam Darka i čovjek je odmah odlučio da me odmah prijavi da dobijem zdrastveno koje meni određuje cijeli put daljnjeg života. Ovom se prilikom isto zahvaljujem jednom dobročinitelju, sugrađaninu, koji također ima firmu, kod kojega sam kupovao stripove...( prepoznat će se on sam u ovm postu ako bude gledao) što mi je okrenuo leđa i nije ni pokušao pomoći još sam ga pitao da radim samo da mi pomogne to zdrastveno nije htio a par tjedana poslije toga dođem kod istoga fali se kako mu posao cvijeta i kako je uzeo pomočnika... jedno veliko hvala njemu kao čovjeku i svim zadranima koje nažalost poznajem. Kad se sjetim da idem u rijeku za par mjeseci duša mi je na mijestu. Još jednom veliko hvala Darku18
Risar_69 Posted - 09/06/2011 : 13:43:55
još više takvih ljudi, kao što je Darko18
Tonka24 Posted - 09/06/2011 : 13:37:11
quote:
Originally posted by sawitch

Ja ne znam ima li ovde na forumu i jednog coveka koji je drugom odbio pomoci...

Secam se pre 3-4 godine kada mi je Sloba iz Makarske doneo punu torbu stripova pa se jebavao na granici, za malo da mu oduzmu zbog toga i moje i njegove... Ali srecom proslo dobro.. Onda sledece godine idem ja u Makarsku, zamoli me bar 10 ako ne i 15 ljudi da svakom po nesto uzmem i regulisem, i naravno da odradim.. Jedva sam dovukao nekoliko ogromnih torbi stripova kuci... Ali bukvalno jedva... I tako jos bezbroj puta... A za druge stvari necu ni da govorim... Colta zamolim da mi prikuplja neke stvari po BG-u i bez problema to uradi.. Nekog drugog opet da mi nesto zavrsi u mestu odakle je, i to nema problema.. I tako redom...

Dobra smo mi raja - stripadzije.. Lepo rece jedan drugar: "Vi ste sekta!"

Sta god da je uradio Darko18, a tebi je toliko znacilo, kapa do poda Ali za obojicu, jer treba znati i primiti pomoc a ne stetiti sebi i drugima bolesnim ponosom.. Isto tako treba i znati pomoci coveku kada mozes... Vrati Bog to sve...

Potpisujem
sawitch Posted - 08/06/2011 : 11:11:32
Ja ne znam ima li ovde na forumu i jednog coveka koji je drugom odbio pomoci...

Secam se pre 3-4 godine kada mi je Sloba iz Makarske doneo punu torbu stripova pa se jebavao na granici, za malo da mu oduzmu zbog toga i moje i njegove... Ali srecom proslo dobro.. Onda sledece godine idem ja u Makarsku, zamoli me bar 10 ako ne i 15 ljudi da svakom po nesto uzmem i regulisem, i naravno da odradim.. Jedva sam dovukao nekoliko ogromnih torbi stripova kuci... Ali bukvalno jedva... I tako jos bezbroj puta... A za druge stvari necu ni da govorim... Colta zamolim da mi prikuplja neke stvari po BG-u i bez problema to uradi.. Nekog drugog opet da mi nesto zavrsi u mestu odakle je, i to nema problema.. I tako redom...

Dobra smo mi raja - stripadzije.. Lepo rece jedan drugar: "Vi ste sekta!"

Sta god da je uradio Darko18, a tebi je toliko znacilo, kapa do poda Ali za obojicu, jer treba znati i primiti pomoc a ne stetiti sebi i drugima bolesnim ponosom.. Isto tako treba i znati pomoci coveku kada mozes... Vrati Bog to sve...
Guffy Posted - 08/06/2011 : 10:02:18
Trebalo bi otvoriti takav topik negdje i da bude sticki

Svaka čast, ja bi spomenuo člana Osmo, koji mi je pomogao dostavit neke stripove u Srbiju,

PRIMOŠTEN 123 Posted - 07/06/2011 : 22:10:08
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by legaz

Svaka čast za Darka 18, kao i za Tonku koji se udostoijo da ovo sve saopšti. Svaka vam čast obojici.

Ma svaka čast darku i većini članova.Imao sam ovdje malih problemčića ali stvarno toliko dobrih ljudi na jednom mjestu nema nigdje.

wolf Posted - 07/06/2011 : 15:27:21
quote:
Originally posted by Tonka24

Nije važno ali velika stvar je ne bi ipak toliko u detalje.

Pa nisi ništa ni naveo

Bez želje za ulaskom u ovaj slučaj dodat ću i ja riječ pohvale Darku. Susretljivi ljudi poput njega u današnje vrijeme baš i nisu uobičajena niti česta pojava. Zbog njega i još nekih ok ljudi (koje sad ne bih nabrajao jer topic je posvećen Darku; neka mi ne zamjere) ove aukcije imaju smisla. Ali i moj stari poznanik Markos zaslužuje pohvale jer nije dozvolio nikakve muljaže po siteu.
Tonka24 Posted - 07/06/2011 : 14:35:15
quote:
Originally posted by legaz

Svaka čast za Darka 18, kao i za Tonku koji se udostoijo da ovo sve saopšti. Svaka vam čast obojici.

Ma svaka čast darku i većini članova.Imao sam ovdje malih problemčića ali stvarno toliko dobrih ljudi na jednom mjestu nema nigdje.
legaz Posted - 07/06/2011 : 13:21:18
Tonka24 Posted - 07/06/2011 : 12:51:19
Nije važno ali velika stvar je ne bi ipak toliko u detalje.
ado_14 Posted - 07/06/2011 : 12:33:31
Pohvalno ! bez obzira sto ne znam o cemu je rijec.. Zivio nam jos dugo godina ko veliki gospodin..amin !

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000