T O P I C R E V I E W |
ri_staver |
Posted - 13/09/2012 : 14:44:11 Pozdrav!
Sakupljam vatrogasne ambleme, u zamjenu dajem stripove, pisane romane, sličice žc i panini nogometne... Zainteresirani se mogu javiti na djstaver@optinet.hr |
10 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
ri_staver |
Posted - 14/09/2012 : 16:24:45 quote: Originally posted by Zile
Zanima li te ex-Yu vatrogasna uniforma? Kompletna uniforma vatrogasca SFRJ sa kapom koja ima regularnu metalnu oznaku, bluza sa svim pripadajućim oznakama i hlače.
Ne, hvala, samo prišivke od dvd-a i javnih postrojbi, za sada. |
Zile |
Posted - 14/09/2012 : 15:44:47 Zanima li te ex-Yu vatrogasna uniforma? Kompletna uniforma vatrogasca SFRJ sa kapom koja ima regularnu metalnu oznaku, bluza sa svim pripadajućim oznakama i hlače. |
ri_staver |
Posted - 14/09/2012 : 14:35:43 Hvala na savjetima. Mislim si kako ima članova iz svih krajeva Hrvatske prvenstveno, pa Evrope i dalje i da bi puno njih moglo nabaviti ambleme vatrogasnog društva svog mjesta. Imam zbilja dobrih stripova i puno drugih stvari ( znački, razglednica, kovanica, novčanica...)i svima dobro. |
1Euro |
Posted - 14/09/2012 : 14:12:03 quote: Originally posted by ri_staver
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by ri_staver
Pozdrav!
Sakupljam vatrogasne ambleme, u zamjenu dajem stripove, pisane romane, sličice žc i panini nogometne... Zainteresirani se mogu javiti na djstaver@optinet.hr
svaka čast na ideji......jel možeš okačiti neke slike šta si sve do sada skupio? Kod nas su vatrogasci veoma cijenjeni, imaju svoje fešte (veselice), skoro svaka vatrogasna stanica ima i svoj mali muzej, ali ljubomorno čuvaju svoje predmete....ako na nešto naletim, javit ču ti.
super! za sada imam samo kap u moru, možda nešto više od stotinjak vatrogasnih amblema i nešto iz domovinskog rata..
pa dobro svaki početak je težak, nakupiče se tokom godinama, samo ne odustaj. Bilo bi super da dobiješ neke stvari: -uniforme, oprema,...tokom godina -možda neku sirenu, imali su one posebne sirene na navijanje -modele vatrogasnih kamiona -fotografije -značke -itd....
Samo hrabro! |
ri_staver |
Posted - 14/09/2012 : 09:13:32 quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by ri_staver
Pozdrav!
Sakupljam vatrogasne ambleme, u zamjenu dajem stripove, pisane romane, sličice žc i panini nogometne... Zainteresirani se mogu javiti na djstaver@optinet.hr
svaka čast na ideji......jel možeš okačiti neke slike šta si sve do sada skupio? Kod nas su vatrogasci veoma cijenjeni, imaju svoje fešte (veselice), skoro svaka vatrogasna stanica ima i svoj mali muzej, ali ljubomorno čuvaju svoje predmete....ako na nešto naletim, javit ču ti.
super! za sada imam samo kap u moru, možda nešto više od stotinjak vatrogasnih amblema i nešto iz domovinskog rata..
|
ri_staver |
Posted - 14/09/2012 : 09:07:49 quote: Originally posted by mamlaz
dobrodosao na forum, Rijecana nikad dosta:)
hvala! |
1Euro |
Posted - 13/09/2012 : 22:04:33 quote: Originally posted by wolf
Prva asocijacija kad sam vidio naziv topica je bila - 1Euro
ccccccc |
1Euro |
Posted - 13/09/2012 : 22:03:29 quote: Originally posted by ri_staver
Pozdrav!
|
wolf |
Posted - 13/09/2012 : 20:42:55 Prva asocijacija kad sam vidio naziv topica je bila - 1Euro |
mamlaz |
Posted - 13/09/2012 : 16:00:16 dobrodosao na forum, Rijecana nikad dosta:) |
|
|