forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 "Uvoz" iz Hrvatske u Srbiju - pomoc!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
morski Posted - 02/10/2015 : 17:13:51
Ima li ko medju forumasima (prijatelja) da moze da mi kupi par stripova u Hrvatskoj i donese (posalje po nekome) u Srbiju?
15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
morski Posted - 10/11/2015 : 12:03:46
@maddjuro - imas pm

ne pomenuh u zahvalnici i forumasa dragon_rage24 kojeg znam sa limunda, ali opet - forumas je
maddjuro Posted - 09/11/2015 : 18:57:00
ja bi trebao par stripova iz striparnice AF (koja je u Beogradu); da mi se pošalju u Zagreb (preferirao bi tiskom). Stripovi bi došli oko 8 eura (plus ajmo reci jedno 2 za slanje tiskom). A voljan sam platiti par eura za uslugu. (racunam da bi sveskupa potrošio 100-tinjak kn za sve). Naravno to pod uvjetom da se uplaćuje u neku Hr banku
morski Posted - 09/11/2015 : 16:31:16
Veliko od srca hvala sledećim forumašima:

Dukidule,
osmo,

i big mega thanks to

spiritoconlascure

na izlasku u susret i želji da pomognu.
morski Posted - 04/10/2015 : 15:16:36
Ne, ne, bolje da ne komentarisem dalje. Neka bude da je do mene. Ja sam kriv, naopak i sl :)

Hvala, svejedno, svima na javljanju. Barem je topic ziv :)
Dukidule Posted - 04/10/2015 : 10:03:43
A jbg., ljudi ti pokušavaju dati baš korisne savjete, konkretno ja i dobronamjeran, a ti umjesto da kažeš: "Hvala, sada i to znam"' pitaš: "Kako bih mogao da znam" i nastavljaš "filozofiranjem" svojim pričicama o tu nekim "komšijama".
Sorry druže za pokušaj pomoći, neće mi se sigurno više okliznuti.
Obi-wan Posted - 03/10/2015 : 18:01:01
quote:
Originally posted by morski

Kako bih mogao da znam da je prodavac cijeg sam oglasa link postavio clan ovog foruma? To na oglasu ne pise.

Ne znaš da je Renky član ovog foruma!!!
Kad bolje razmislim, nije se javio 5 i pol godina.

Šalu na stranu. Otiđi u profil i pod lokacija napiši državu i grad gdje se nalaziš. To može pomoći jer ovdje ima dosta ljudi i nikada ne znaš tko možda putuje baš tamo gdje tebi treba. Mada ljudi vole podjebavati, vole i pomoći ako mogu. No, i ti daj što više i točnih podataka pa da to bude lakše.
Također, ako posjećujem sajmove ili striparnice, možda ti je lakše tamo kupiti nego praviti "uvoz". Ipak je to samo jedan strip.
morski Posted - 03/10/2015 : 17:47:06
Kako bih mogao da znam da je prodavac cijeg sam oglasa link postavio clan ovog foruma? To na oglasu ne pise.

Komsija nesto radi na svojoj kuci i ne bi mu skodila pomoc, ali ce njegov prvi komsija sa jednom rukom u dzepu, oslonjen na ogradu da mu daje savete kako je mogao i sta je trebalo da uradi umesto da mu pomogne.
Dukidule Posted - 03/10/2015 : 11:01:54
Ja pogotovo ne kapiram zašto tražiš od nekoga takvu uslugu a postavio si link sa njuškala od prodavača koji je svakako i ovdje na stranici. Ako nisi znao, Renky ti je svako malo po raznim strip festivalima i po Srbiji pa bi ti bilo najpametnije prvo čovjeka samog pitati za neku mogućnost, ukoliko stripove stvarno namjeravaš uzeti od njega. Pa čak i da on sam uskoro ne putuje, zna sigurno nekoga tko to u dogledno vrijeme čini.
jaki Posted - 02/10/2015 : 22:52:54
bolje je biti jasan a pogotovu kad tražiš uslugu.

morski Posted - 02/10/2015 : 22:41:25
Pa ako sam prvi kome je potrebna takva vrsta pomoci na ovom forumu, onda je mozda i trebalo. Ali sam se pouzdao u pronicljivost stripadzija. Nije valjda da sve mora da se nacrta :-)
jaki Posted - 02/10/2015 : 22:26:45
quote:
Originally posted by morski

Mislim, kupi i po nekome posalje ili licno donese ako dolazi. Da bi se izbegli (nepotrebno veliki) troskovi slanja postom. Ne znam sta je tu nejasno. Ne mislis valjda da ocekujem da mi neko kupi i posalje postom o svom trosku?! Zasto bih onda trazio pomoc?

Pa zašto onda tako nisi napisao nego onako ufinjaka zakamuflirano?
morski Posted - 02/10/2015 : 21:15:30
quote:
Originally posted by edvin

pa tog će biti u skaf-u, oni uvoze stripove u srbiju.
e
sk alan ford

Uvoze kada naruce od izdavaca, ovde je u pitanju privatni oglas za prodaju.
morski Posted - 02/10/2015 : 21:11:35
quote:
Originally posted by jaki

pojasni "uveze".
ako misliš da ti neko kupi i besplatno pošalje/donese u Srbiju onda tako i reci.
a ako misliš platiti pa onda valjda ima pošte tu kod tebe.

Mislim, kupi i po nekome posalje ili licno donese ako dolazi. Da bi se izbegli (nepotrebno veliki) troskovi slanja postom. Ne znam sta je tu nejasno. Ne mislis valjda da ocekujem da mi neko kupi i posalje postom o svom trosku?! Zasto bih onda trazio pomoc?
edvin Posted - 02/10/2015 : 20:42:21
pa tog će biti u skaf-u, oni uvoze stripove u srbiju.
e
sk alan ford
jaki Posted - 02/10/2015 : 19:06:13
pojasni "uveze".
ako misliš da ti neko kupi i besplatno pošalje/donese u Srbiju onda tako i reci.
a ako misliš platiti pa onda valjda ima pošte tu kod tebe.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000