T O P I C R E V I E W |
BullShark |
Posted - 21/03/2016 : 10:33:43 Tražim ove dvije knjige. Jeli moguće da ih nigdje nema za nabaviti? Molim neka me netko razuvjeri
Vanja - BullShark |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
markotamara |
Posted - 03/04/2016 : 16:18:19 http://www.njuskalo.hr/stripovi/mister-no-biblioteka-covjek-gvajane-oglas-18700858 http://www.njuskalo.hr/stripovi/mister-no-biblioteka-posljednji-cangaceiro-oglas-18700842 |
darkwoodaxe |
Posted - 01/04/2016 : 08:24:03 meni samo taj fali, no pričekat ću neku atraktivniju cijenu. pravi hadžija počinje natjecanje na soma kunića, sve manje je igra amatera. :) |
markotamara |
Posted - 31/03/2016 : 19:11:12 http://www.stripovi.com/aukcije/mister-no-libellus-br-4/11647387/ Evo ga , culo se da se da je trazen pa ko ima love nek se isprsi |
Swiper |
Posted - 28/03/2016 : 18:25:03 quote: Originally posted by BullShark
Ja mogu isto tako reći "inteligentan" način bidanja kod tebe. Navedeni stripovi nisu za prodaju, za sad. Stoje mi u kolekciji sa ostalim stripovima na polici ima skoro 10 godina pa mogu i još. Inače, izuzetno sam miran i sad, i inače po prirodi. Ne znam po čemu zaključuješ da bih se trebao smiriti. [/quote] Da, ali nisam ja na kraju platio onoliku cijenu. Ni kada sam ga nabavio dan poslije kad su mi se sami javili drugi prodavači. Na smirivanje sam mislio samo iz razloga što si bio malo ljut zbog sebe i eventualne cijene koju ćeš morati platiti za istu knjigu, što je po mom mišljenju daleko od istine. I jedino još ne razumim zašto 9 godina imaš duplikate, a nisi zainteresiran za prodaju (i zaradu). Ako ikad dođe taj dan, a ja ih i dalje ne nabavim, svejedno se nadam da ćeš mi se javit. Pozdrav. [/quote] znam da nisi, još gore..."zakuva si manistru i uteka" Al dobro pustimo tu priču više. Budući da smo jurili iste stripove, ža mi je samo šta se nismo sitili prije bidanja dogovorit ko će šta - ovako sam ja tebi pumpa cijenu i ti meni. Nisam ja jedini koji ima duplikate stripova, to ti je normalno kod kolekcionarstva. Znaš samo koliko njih kupuje po 2 primjerka inače - ne iz špekulativnih razloga nego zato da jedan mogu pročitat a drugi za na policu. Što se tiče cijene koju ću dat za mn62 - da mi samo taj fali za cijelu kolekciju, i da ja u međuvremenu ubodem eurojackpot, ne bi da 420kn za njega, jer jednostavno taj strip za mene NE VRIDI tih novaca. Nije neki put stvar novaca koji netko može potrošit za nešto - stvar je principa. Eto toliko, pozdrav i sretno u nabavci mn 3 i 4. |
kra-kra |
Posted - 28/03/2016 : 18:01:02 Evo, imam ja MN #1-3 & Almanah 94/95. Jednom pročitani, 5-. Ponude? |
DODSFERD |
Posted - 28/03/2016 : 14:14:19 Nema ni godinu dana kako je knjiga 4 bila na aukcijama po prihvatljivoj cijeni, potražnja je bila takva da je jedva pala jedna ponuda što je ovom kupcu dobro došlo. http://www.stripovi.com/aukcije/mister-no-br-4-libellus/10031512/ |
BullShark |
Posted - 28/03/2016 : 12:54:47 [/quote] Ja mogu isto tako reći "inteligentan" način bidanja kod tebe. Navedeni stripovi nisu za prodaju, za sad. Stoje mi u kolekciji sa ostalim stripovima na polici ima skoro 10 godina pa mogu i još. Inače, izuzetno sam miran i sad, i inače po prirodi. Ne znam po čemu zaključuješ da bih se trebao smiriti. [/quote] Da, ali nisam ja na kraju platio onoliku cijenu. Ni kada sam ga nabavio dan poslije kad su mi se sami javili drugi prodavači. Na smirivanje sam mislio samo iz razloga što si bio malo ljut zbog sebe i eventualne cijene koju ćeš morati platiti za istu knjigu, što je po mom mišljenju daleko od istine. I jedino još ne razumim zašto 9 godina imaš duplikate, a nisi zainteresiran za prodaju (i zaradu). Ako ikad dođe taj dan, a ja ih i dalje ne nabavim, svejedno se nadam da ćeš mi se javit. Pozdrav. |
Swiper |
Posted - 28/03/2016 : 00:08:19 quote: Originally posted by BullShark
quote: Originally posted by Swiper
Ja imam duple MN libeluse br 3 ,br4 i br5 al ti ih neću prodat, jer ste napumpali cijenu jednog običnog,do sad ne toliko traženog stripa mn 62 (etrurski demon ) i tako sjebali sve iduće kupce tog stripa koji će sad morat isprsit 400kn za dobit ga (uključujući i mene) Ni tebi, ni onom drugom bideru
Jako "inteligentan" način razmišljanja od tebe. Cijene će splasnuti jer nije uvijek situacija kao kod te aukcije. Pa i MM Ljudi u crnom je znao doseći cijene oko 1000kn, i opet si ih mogao poslije kupiti za 300-tinjak kuna. A ako se malo smiriš i ipak ih idlučiš prodati, javi mi se.
Ja mogu isto tako reći "inteligentan" način bidanja kod tebe. Navedeni stripovi nisu za prodaju, za sad. Stoje mi u kolekciji sa ostalim stripovima na polici ima skoro 10 godina pa mogu i još. Inače, izuzetno sam miran i sad, i inače po prirodi. Ne znam po čemu zaključuješ da bih se trebao smiriti. |
BullShark |
Posted - 27/03/2016 : 16:12:07 quote: Originally posted by Swiper
Ja imam duple MN libeluse br 3 ,br4 i br5 al ti ih neću prodat, jer ste napumpali cijenu jednog običnog,do sad ne toliko traženog stripa mn 62 (etrurski demon ) i tako sjebali sve iduće kupce tog stripa koji će sad morat isprsit 400kn za dobit ga (uključujući i mene) Ni tebi, ni onom drugom bideru
Jako "inteligentan" način razmišljanja od tebe. Cijene će splasnuti jer nije uvijek situacija kao kod te aukcije. Pa i MM Ljudi u crnom je znao doseći cijene oko 1000kn, i opet si ih mogao poslije kupiti za 300-tinjak kuna. A ako se malo smiriš i ipak ih idlučiš prodati, javi mi se. |
markotamara |
Posted - 27/03/2016 : 04:10:17 Pa prodaj br 3 ili 4 i kupis taj koji su nadbidali na 400 kn Mislim da ako ga neko stavi opet cijena nece ici ni priblizno toliko osim ako opet ne nalete neka 2 slicna |
Swiper |
Posted - 26/03/2016 : 23:01:22 Ja imam duple MN libeluse br 3 ,br4 i br5 al ti ih neću prodat, jer ste napumpali cijenu jednog običnog,do sad ne toliko traženog stripa mn 62 (etrurski demon ) i tako sjebali sve iduće kupce tog stripa koji će sad morat isprsit 400kn za dobit ga (uključujući i mene) Ni tebi, ni onom drugom bideru |
Kum Ruzvelt |
Posted - 26/03/2016 : 10:55:01 quote: Originally posted by BullShark
Malo sam skeptičan. Knjiga 4 se u zadnjih godinu dana pojavila samo tri puta na aukcijama, u veljači (tu sam outbidan), u prosincu prošle godine i tek u travnju isto prošle godine. Knjiga 3 je još gora. Jednom u prosincu 2015., listopad i prosinac 2014. i ostalo je iz 2013-te. Bojim se da neću kompletirati kolekciju.
Ne znam odakle si ali ako imas koga u Srbiji ili BiH mozes pokusati nesto napraviti u ovom slucaju:
http://www.olx.ba/artikal/21206044/mister-no-libellus-3/ |
BullShark |
Posted - 25/03/2016 : 23:55:47 Malo sam skeptičan. Knjiga 4 se u zadnjih godinu dana pojavila samo tri puta na aukcijama, u veljači (tu sam outbidan), u prosincu prošle godine i tek u travnju isto prošle godine. Knjiga 3 je još gora. Jednom u prosincu 2015., listopad i prosinac 2014. i ostalo je iz 2013-te. Bojim se da neću kompletirati kolekciju.
|
markotamara |
Posted - 25/03/2016 : 16:56:27 ali su masne cijene |
risbozg |
Posted - 25/03/2016 : 10:20:39 Možeš ih nabaviti na aukcijama samo trebaš biti strpljiv |