T O P I C R E V I E W |
Anto_123 |
Posted - 02/06/2018 : 07:15:44 Ćao. Zna li netko gdje su zapela ova dva broja Tex-a LL 90 i 91. Planirao sam to kupiti sa Zgorom -Tropski korpus- i uštedjeti tako 20kn od ptt.ovako zagor pri isteku zaliha a ovoj dvojici ni traga.Zna li se kad to izlazi.I ovako su skupi a još da na to sve dam 2x po 20 kn e to bi bilo baš previše.Uvijek spominju nova tura ili u ovoj našoj novoj turi itd.a ne izbace je zajedno.Meni je posebno problem zbog terenskog rada i uplate za koju je rok 3 dana.hvala unaprijed |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
edvin |
Posted - 03/06/2018 : 09:36:20 koliko ja znam u slijedećih tjedan dana bi trebali izaći reprinti bez greške. ako naručuješ preko nekog od dućana onda svakako možeš reći da ti pričuvaju zagora i pošalju sve zajedno. |
Anto_123 |
Posted - 02/06/2018 : 14:21:12 quote: Originally posted by MaTex
quote: Originally posted by Anto_123
Ćao. Zna li netko gdje su zapela ova dva broja Tex-a LL 90 i 91. Planirao sam to kupiti sa Zgorom -Tropski korpus- i uštedjeti tako 20kn od ptt.ovako zagor pri isteku zaliha a ovoj dvojici ni traga.Zna li se kad to izlazi.I ovako su skupi a još da na to sve dam 2x po 20 kn e to bi bilo baš previše.Uvijek spominju nova tura ili u ovoj našoj novoj turi itd.a ne izbace je zajedno.Meni je posebno problem zbog terenskog rada i uplate za koju je rok 3 dana.hvala unaprijed
Pojavili su se na Mafestu,ali su povuceni iz prodaje..tiskarska greska
hvala kolega,ako je to slučaj sa cijelom nakladom nema njih skoro |
MaTex |
Posted - 02/06/2018 : 09:11:01 quote: Originally posted by Anto_123
Ćao. Zna li netko gdje su zapela ova dva broja Tex-a LL 90 i 91. Planirao sam to kupiti sa Zgorom -Tropski korpus- i uštedjeti tako 20kn od ptt.ovako zagor pri isteku zaliha a ovoj dvojici ni traga.Zna li se kad to izlazi.I ovako su skupi a još da na to sve dam 2x po 20 kn e to bi bilo baš previše.Uvijek spominju nova tura ili u ovoj našoj novoj turi itd.a ne izbace je zajedno.Meni je posebno problem zbog terenskog rada i uplate za koju je rok 3 dana.hvala unaprijed
Pojavili su se na Mafestu,ali su povuceni iz prodaje..tiskarska greska |
jaki |
Posted - 02/06/2018 : 08:32:07 pitaj na libellusovom forumu. |