T O P I C R E V I E W |
BO |
Posted - 26/08/2023 : 20:49:57 Tražim u odličnom stanju, plaćam 3100€ |
4 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
BO |
Posted - 29/12/2023 : 18:33:47 Brisati, kupljeno |
BO |
Posted - 25/10/2023 : 10:42:42 quote: Originally posted by ddeki
quote: Originally posted by osmo
3500e i lično preuzimanje u Brčkom ;)
Trenutno imam 98 brojeva, ali cu do kraja godine imati komplet od svih 101 brojeva (3 broja su mi rezervisana). Nisam jos odlucio da ih prodam, ali sam blizu toga da ih sve prodam u kopmletu koliko ih tada bude bilo, verovatno sledeceg leta, a mozda i pre ako dobijem neku ponudu koja se ne odbija. Stripovi su svi glanc i svi su kupljeni u Darkwoodu, a preuzimanje bi bilo u Sapcu. Ponude mi mozete slati na private messages, pa cu na osnovu toga odluciti da li cu ih i kada prodavati.
U naslovu topica piše koliko plaćam komplet, zadnjih par brojeva mi nije uvjet za kupovinu. Zahvaljujem na ponudi, ali preferiram preuzimanje u Zagrebu (ili Hrvatskoj i EU) kako bi izbjegao plaćanje carine. |
ddeki |
Posted - 24/10/2023 : 13:39:43 quote: Originally posted by osmo
3500e i lično preuzimanje u Brčkom ;)
Trenutno imam 98 brojeva, ali cu do kraja godine imati komplet od svih 101 brojeva (3 broja su mi rezervisana). Nisam jos odlucio da ih prodam, ali sam blizu toga da ih sve prodam u kopmletu koliko ih tada bude bilo, verovatno sledeceg leta, a mozda i pre ako dobijem neku ponudu koja se ne odbija. Stripovi su svi glanc i svi su kupljeni u Darkwoodu, a preuzimanje bi bilo u Sapcu. Ponude mi mozete slati na private messages, pa cu na osnovu toga odluciti da li cu ih i kada prodavati.
|
osmo |
Posted - 26/08/2023 : 21:22:40 3500e i lično preuzimanje u Brčkom ;) |
|
|