forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 komentari koji nisu postavljeni!!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
kerber Posted - 06/08/2006 : 03:04:01
zasto nije obavezatelno ostavljanje komentara,pa bio i negativan?evo npr.ja vec imam 5-6 komentara koje mi vise u vazduhu,a s'tim ljudima je sve bilo u redu,ja sam njima naravno odmah posle transakcije ostavio pozitivni komentar,a neki meni se javili i rekli da je sve u redu da su zadovoljni stripovima,ili neki se nisu ni javili da su stripovi stigli(a oni uvek stignu),a komentar nema,i sad neko od njih moze posle 5-6 meseci da mi ostavi komentar kakav bude hteo,jel?

ZIVELA STRIPOSLAVIJA
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
wolf Posted - 15/04/2012 : 15:22:43
Ja nekako ipak mislim da komentar treba prvo ostaviti onaj koji je prvi namiren međusobnim dogovorom, a to je u većini slučajeva prodavatelj, budući da on prvo dobije novac. Mada ima slučajeva da trgovac tako i učini, a onda se nađe neki biser kupac koji počne istjerivati neke neosnovane primjedbe, pa to zna završiti i prekidom suradnje, a kupac prikači i neosnovan negativni (uvijek se sjetim trgovaca poput Tomislava, kojemu je onaj lik dao bezvezni negativni).
nikia Posted - 15/04/2012 : 08:43:46
Ideja sa obaveznim ostavljanjem komentara mi se sviđa,ali u kojem roku.Nekad se sve reši za par dana a nekada prođe i više od mesec.Naravno uz obostrani dogovor gde,kako,kada...Ako organizujem slanje iz HR u HR,uz dogovor sa kupcem,čekamo da se sve kockice slože.Verovatno svi imamo nedobijenih komentara i to me uvek čudi kako je nekome teško ili neinteresantno staviti ga.Kad sam par puta ostavio a nisam dobio komentar iako je sve bilo ok,promenio sam sistem.Čini mi se dobar.Kad kupujem stripove komentar dajem kad ih dobijem bez obzira da li sam ga dobio ili ne.Kad prodajem ostavljam tek kad kupac primi stripove,kaže da je zadovoljan i ostavi ga prvi.Mislim da je puno važnije da li je on zadovoljan kvalitetom stripova nego ja sa novcima.
Whetherpine Posted - 03/04/2012 : 22:57:52
isti problem...
... čekam prodavačev komentar...
Tutta Posted - 03/04/2012 : 20:54:45
oki dobro kaze. a meni se cini,da neki cekaju prvo da vide kakav ce komentar primiti,pa onda ostave svoj komentar. glupo je kad prodavaca il kupca moras "moliti" za komentar. a najace mi je, ljudi koji imaju par tisuca prodaja,ostavljaju komentare bez problema,a nek sa stotinjak prodaja il manje,ponasaju se kao da je to njima opterecenje davati komentar.
Oki Posted - 03/04/2012 : 00:24:22
Znači po meni su prodavači ti koji bi prvi trebali ostavljati komentare...izuzetak su oni koji prvo pošalju stripove pa čekaju uplatu ili oni koji stripove jednostavno poklone jer se radi o manjim iznosima...
Inače, uvijek ću imati više povjerenja u čovjeka koji ima više ostavljenih od primljenih komentara...zar ne?
Oki Posted - 03/04/2012 : 00:15:39
Prodavač bi trebao ostaviti pozitivne komentare kupcu odmah nakon zaprimljene uplate,a kupac bi trebao ostaviti pozitivne komentare nakon što primi stripove sa kojima je zadovoljan....
Ako kupac uplati prodavaču novce i ako prodavač šalje stripove tek nakon te uplate i uz sve to još čeka kupca da mu prvi ostavi pozitivne komentare,e onda po meni taj prodavač pa makar imao i 500 pozitivnih komentara i nije neki prodavač jer ne stoji 100% iza onoga što prodaje...!
Tonka24 Posted - 02/04/2012 : 21:22:44
quote:
Originally posted by COLUMBO

Trebalo bi da se odmah nakon transakacije ostave komentari sa obje strane. Bili to pozitivni ili negativni komentari.

Slažem se.
Kojot Posted - 31/03/2012 : 11:01:07
quote:
Originally posted by Tutta

sve to utjece i na buducu suradnju. komentari su reklama i kupcima i prodavacima.

Bas tako!
Tutta Posted - 31/03/2012 : 10:09:38
sve to utjece i na buducu suradnju. komentari su reklama i kupcima i prodavacima.
vknez Posted - 31/03/2012 : 01:05:41
quote:
Originally posted by lwood

ideš na kupovina- osvojene aukcije

hvala
ovo bi se moglo i malo kvalitetnije riješiti...
lwood Posted - 31/03/2012 : 00:53:58
ideš na kupovina- osvojene aukcije
vknez Posted - 31/03/2012 : 00:51:37
ne znam jel sam ćorav ili lud ili nešto treće ali ne mogu naći kako da ostavim komentar nakon obavljene aukcije (btw moje prve ikad). pomoć molim
no1 Posted - 21/08/2006 : 23:52:24
quote:
Originally posted by Daniel

Pa ne,ali bi bilo lijepo i fer od svakog čovjeka da ostavi pozitivan komentar nakon pozitivno završenog deala.

Ma znam ali večina tih komentara je bezveze,većina ljudi ostave pozitivan komentar iako nisu u potpunosti zadovoljni stripom.Upravo sam pročitao u jednom topicsu kako lik čeka stripove več dva mjeseca i neželi da da negativan komentar, a ima ih još takvih koji iz ko zna kojeg razloga ne žele dati negativan komentar boječi se da i oni neče dobiti negativan komentar.Tako da mi to s komentarima je malo smješno.

Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju
Daniel Posted - 21/08/2006 : 23:41:06
Pa ne,ali bi bilo lijepo i fer od svakog čovjeka da ostavi pozitivan komentar nakon pozitivno završenog deala.
no1 Posted - 21/08/2006 : 23:13:34
Vremenski ograničiti ostavljanje komentara je glupost,da je čovjek htio ostaviti komentar vjerovatno bi ga ostavio.
Šta bi sad trebalo svima koji nisu ostavili komentar dati negativan komentar.

Mogu se oduprijeti svemu osim iskušenju
Kuna Posted - 15/08/2006 : 02:44:54
quote:
Originally posted by SSTOSIC5@htnet-dsl

trebalo bi postavit rok od recimo maksimalno 7 dana za ostavljanje komentara,mislim da je to i više nego dovoljno da se to sredi,čak i ako u međuvremenu imaš nekog posla i spriječen si

Recimo mjesec dana (fer rok dok stripovi putuju dok se stranke dogovore itd.)
Tvoje ideja je dobra.

She got her looks from her father. He's a plastic surgeon.
-Groucho Marx-
TomDar Posted - 14/08/2006 : 02:25:49
quote:
Originally posted by dcarapo2

prodajem stripove 3-4 godine a imam svega 100 komentara,bilo bi lijepo da stoji broj 500...dobar dio stripova sam rijesio tako da se nadjem s kupcem ili prodavacem,evo npr sdragan-u sam prodao pun gepek stripova ali nema komentara,dovoljno je bilo druzenje i pijancenje po novom sadu,vise i ne trazim...tomdar je to dobro smislio na svojim licitacijama,ocekujem ga danas oko 15 sati,covjek je potego iz slovenije u slavoniju...svijet je uistinu mali

Ma dobro stigli smo oko 18 ili još kasnije :)
ali važno, da smo se mi upoznali.
Sada smo na vezi, poštovanje...

Forum
http://forum.striparna.com       
Društvo ljubitelja stripov STRIPOHOLIK
dcarapo2 Posted - 13/08/2006 : 21:47:19
pašćeš prije3 s skele i krggggr

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
sdragan@ Posted - 13/08/2006 : 20:15:37
quote:
Originally posted by dcarapo2

prodajem stripove 3-4 godine a imam svega 100 komentara,bilo bi lijepo da stoji broj 500...dobar dio stripova sam rijesio tako da se nadjem s kupcem ili prodavacem,evo npr sdragan-u sam prodao pun gepek stripova ali nema komentara,dovoljno je bilo druzenje i pijancenje po novom sadu,vise i ne trazim...tomdar je to dobro smislio na svojim licitacijama,ocekujem ga danas oko 15 sati,covjek je potego iz slovenije u slavoniju...svijet je uistinu mali

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice

Kako nema komentara!!!
Objavicu ih u svojim memoarima za 30-tak godina...

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

dcarapo2 Posted - 13/08/2006 : 12:03:46

srdjandj Posted - 10/08/2006 : 14:27:33
... i ja podržavam, dobar predlog :)))

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Obi-wan Posted - 10/08/2006 : 00:13:29
Pametno...

"Njegovi neuspjesi nadilaze tuđe uspjehe"
Alexander
TomDar Posted - 09/08/2006 : 23:36:55
Pozdrav
Ovo sa komentarima je zanimivo.
Jer baš kad sam radio licitacije na našem site-u (www.striparna.com/avkcije), sam imao to u mislima. Jeste da nikad ne mozes natjerati i vremenski postavljat, kad i do kad mora dati komentare. Ali kako ljude naućiti da je to vrlo bitno i zbog njih samih i zbog ostalih, pa bili oni kupci ili prodavaći.
Ja sam to rešio tako, da kad se avkcija završi kupac ima listu kupljenih stvari a prodavač listu prodanih. E kad se transakcija završi potrebno je staviti komentare. (ok to je sve jasno)
E kod nas nije moguče izbrisati licitacije iz liste kupljenih ili prodanih(zavisi na kojoj strani transakcije se nalazimo) dok nisi poslao komentar. E pa onda kad se mu nabije par sto stripova na spisku i kad mora da šeta tamo vamo po spiskovima e onda lepo ostavi komentare i onda moze izbrisati sa spiska !! To je sasvim malo rešenje ali dok ne budu korisnici shvatili, da su komentari sastavni element aukcija i uzeli si 5-10 sekundi da ostave komentar, neče se moći naći nikakavo "pametno" riješenje.

Forum
http://forum.striparna.com       
Društvo ljubitelja stripov STRIPOHOLIK
srdjandj Posted - 09/08/2006 : 14:51:41
Ja sada radim na sledeći način: pošaljem stripove i čekam da kupac javi da je dobio, pa onda ako hoće da ostavimo komentare, ja mu kažem da ostavi ako hoće, ako neće onda ne ostavljam više ni ja !

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
GTI_TURBO Posted - 07/08/2006 : 21:46:12
quote:
Originally posted by kerber

quote:
Originally posted by GTI_TURBO

Skroz si u pravu kerber, sada ce neko reci nemam ja vremena za to ili slicno a drago mu je kada dobije pozitivne. Mislim to se stvarno moze iskoristiti.
Zato cekaj dok ti drugi ne ostavi komentar pa nema veze koliko to trajalo.

i da znas da cu odsad cekati

ZIVELA STRIPOSLAVIJA

Ok, sad znam.

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000