T O P I C R E V I E W |
Bachy |
Posted - 20/08/2009 : 14:14:33 Nisam još do sada kupovao od nikoga iz Srbije pa ne znam kako to ide... Iako je ovo OK što se plaća poštarina iz Zagreba mene samo zanima kada će se ove aukcije što su sada završile realizirati? Odnosno koliko treba da stripovi stignu u Zagreb... i tako par informacija ako mi mogu dati ljudi koji su već surađivali sa Pajinim antikvitetima ili sam Pajo!
Unaprijed zahvalan ! |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
REJS |
Posted - 28/05/2010 : 20:56:33 Pajo nisam te zaboravio,stripovi ce biti podignuti u ponedeljak ili utorak. |
Mr.Brooks |
Posted - 27/05/2010 : 21:05:49 "Pajo" jel` vam legla uplata na racun ? Edit: Pitanje prevazidjeno, javio se Paja, sve je OK. |
risbozg |
Posted - 13/05/2010 : 10:39:32 ok,hvala |
Pajini antikviteti |
Posted - 12/05/2010 : 05:19:48 quote: Originally posted by risbozg
pitanje-- od tebe sam na aukcijama kupio BOOKGLOBE-ovog blueberry-dust a unutra je talijanski a ne hrvatski prijevod????....dali postoji kakva mogučnost da se to ispravi-zamijeni ili sam kupio mačka u vreči ?

Moze, naravno, javicu ti kada sve organizujem, da preuzmes novi strip u Libellusu. Nisam ni pretpostavio da ima tako necega. Bookglobe izdanje, sa italijanskim, ili je greskom bio italijanski strip? |
risbozg |
Posted - 09/05/2010 : 12:35:26 pitanje-- od tebe sam na aukcijama kupio BOOKGLOBE-ovog blueberry-dust a unutra je talijanski a ne hrvatski prijevod????....dali postoji kakva mogučnost da se to ispravi-zamijeni ili sam kupio mačka u vreči ? |
drag |
Posted - 26/04/2010 : 18:05:05 pozdrav, lova ti je uplacena u petak.cujemo se. |
cronos six |
Posted - 20/04/2010 : 15:06:12 pajo dobio sam mail,sve je ok.uplata sledi. |
cronos six |
Posted - 19/04/2010 : 16:32:29 pajo javljaj se,sunce ti kalaisano.      |
cronos six |
Posted - 18/04/2010 : 13:44:27 pajo,poslao sam ti mail.odgovaraj dok sam jos pri paru.   |
Porter |
Posted - 19/03/2010 : 01:10:31 quote: Originally posted by kreŠa
Fala za Mišinu adresu, jedva čekam da obučem Zagorov kostim i da ga plašim noću.
Bas zbog toga sam i stavio  |
kreŠa |
Posted - 18/03/2010 : 18:27:59 Fala za Mišinu adresu, jedva čekam da obučem Zagorov kostim i da ga plašim noću. |
Porter |
Posted - 18/03/2010 : 15:43:50 Prilikom slanja emaila kod zavrsenih aukcija postoje 2 sitnice koje mogu stvoriti komplikacije za slanje love iz inostranstva:
1. 56: Intermediary: SCBLDEFX Standard Chartered Bank (Germany) GmbH Frankfurt am Main
Ovo vam ne treba i slobodno izbrisite taj podatak,dovoljno je samo podatci banke u Srbiji,jer ako neko izabere 1.soluciju lova zavrsi kod svaba i zivi je belaj dok se ne prebaci.
2.stvarcica pisite slova u emailu bez kvacica,jer to buni strane banke tako da transakcija moze biti u zoni sumraka.
|
rgorgiev |
Posted - 17/03/2010 : 16:16:05 quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by rgorgiev
Bas sam sad pogledao. Tacno 20.S ovim mi se udvojila kolekcija ;-)))_
Aha,20 si osvojio znaci???De se saberi majke ti koliko ih plati! A to je samo kap u moru od citave Zagor kolekcije Radi toga brisi ono tamo"placam 5000 € za Zagor odlicnu kolekciju",nemoj da me sramotis 
Ma ja sam vecinom kupio ono sto vise imam.    Ne moras se ni truditi razumjeti me  
Ovim sam osvojio svoju omiljenu seriju i sada je konacno imam 
A i prosek mi je taman da za sve stripove dodyem do 5.000  |
bihac-una |
Posted - 17/03/2010 : 10:34:10 quote: Originally posted by rgorgiev
Bas sam sad pogledao. Tacno 20.S ovim mi se udvojila kolekcija ;-)))_
Aha,20 si osvojio znaci???De se saberi majke ti koliko ih plati! A to je samo kap u moru od citave Zagor kolekcije Radi toga brisi ono tamo"placam 5000 € za Zagor odlicnu kolekciju",nemoj da me sramotis  |
Mozen |
Posted - 17/03/2010 : 04:49:13 quote: Originally posted by Pajini antikviteti
quote: Originally posted by Mozen
Evo, "From Hell" je riješen. Netko me prešišao na aukciji. Dakle, Milane, ova moja zamolba odozgo vrijedi još samo za strip Marti Misterija almanah 1994/1995, Libellus http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2131758
Nema nikakvih problema, ponudicemo taj strip sledecem ponudjacu koji je izgubio, i jos mu dati 20% nize od cene koju je on da i svi zadovoljni :)
Ali...kh, kh, drugi put citaj, tekst, tome sluzi  . Salim se, ali obratite uvek paznju na deo sa napomenama koji ide pri kraju teksta. Tu uvek moze stajati nestop vazno.
Ziveo ti nama jos 100 godina 
Divovsko hvala i svaka ti dala.  |
rgorgiev |
Posted - 17/03/2010 : 00:36:31 quote: Originally posted by Pajini antikviteti
Bas sam sad pogledao. Tacno 20. S ovim mi se udvojila kolekcija ;-)))_
Napredujes  
Malo po malo   |
Pajini antikviteti |
Posted - 17/03/2010 : 00:34:08 quote: Originally posted by rgorgiev
Bas sam sad pogledao. Tacno 20. S ovim mi se udvojila kolekcija ;-)))_
Napredujes   |
rgorgiev |
Posted - 17/03/2010 : 00:09:56 Bas sam sad pogledao. Tacno 20. S ovim mi se udvojila kolekcija ;-)))_ |
rgorgiev |
Posted - 16/03/2010 : 23:50:04 quote: Originally posted by Pajini antikviteti
@pajini
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-)))
Prevario si me, ja pomislio stvarno nista nisi osvojio  , kad on skoro 20 komada. Nezasit, hteo bi sve za sebe   Dosta ti je, nov si na aukcijama, ima iskusnijih od tebe, zasluzili su, docices i ti na red 
Kad sam napisao post stvarno sam sve gubio, ali povratih se u zivot. Tako mi novi, da bar poneki strip stavimo u kolekciji   |
Pajini antikviteti |
Posted - 16/03/2010 : 23:45:01 quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by Pajini antikviteti
quote: Originally posted by tumen
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida
Važi,poslaću na mejl naziv i broj stripa,to je ZS 442 inače,a eto mene u petak pa da spojim kupovine. Pozdrav.
Vidimo se  |
Pajini antikviteti |
Posted - 16/03/2010 : 23:43:43 quote: Originally posted by elfak nish
I ja cu u petak do Bg,pa cu do Darkvuda tad ili u subotu.pusticu ovo i na mail,osvojio sam Mister Noa sedmicu POzdrav drustvo pa se vidimo 
Moze  |
Pajini antikviteti |
Posted - 16/03/2010 : 23:42:54 quote: Originally posted by rgorgiev
@pajini
strasno decki, alal vera, izgubih sve aukcije za koje sam bidao, a bidao sam... Vise sem komplet ne bidam za nista:-)))
Prevario si me, ja pomislio stvarno nista nisi osvojio  , kad on skoro 20 komada. Nezasit, hteo bi sve za sebe   Dosta ti je, nov si na aukcijama, ima iskusnijih od tebe, zasluzili su, docices i ti na red  |
tumen |
Posted - 16/03/2010 : 23:22:59 quote: Originally posted by Pajini antikviteti
quote: Originally posted by tumen
Osvojio sam jedan strip na upravo završenim aukcijama i želim da pitam mogu li ga platiti i podignuti u petak u Darkvudu jer tada nameravam put Beograda?
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida
Važi,poslaću na mejl naziv i broj stripa,to je ZS 442 inače,a eto mene u petak pa da spojim kupovine. Pozdrav. |
elfak nish |
Posted - 16/03/2010 : 23:22:47 I ja cu u petak do Bg,pa cu do Darkvuda tad ili u subotu.pusticu ovo i na mail,osvojio sam Mister Noa sedmicu POzdrav drustvo pa se vidimo  |
Pajini antikviteti |
Posted - 16/03/2010 : 23:17:04 quote: Originally posted by tumen
Moze, naravno, samo prosledi i na mail isto ovo, jer tako je preglednije kada se sortiraju aukcije, a i manja je sansa da se nesto ispusti iz vida |