T O P I C R E V I E W |
zoemis |
Posted - 20/10/2009 : 23:13:46 Eto, samo da čovjeka pohvalim, žena mi je na aukcijama.hr kupila neke stripove od dveribada (uvezani miki mausi iz 1973!), čovjek je stripove donio, i još nije htio naplatiti ništa! Navaljivala je da plati ali nije htio, kad je došla do mene i ispričala mi, rekoh, moram čovjeku platiti pivu, dvije, tri, nema smisla! Još je komentirala da se na njenim aukcijama (ne stripovi) ovakvo nešto ne događa, čak te zezaju za kunu, dvije! Ovo sam napisao da se zna i da mu se zahvalim, ali nije poziv da sad svi od njega traže besplatne stripove! Haugh! |
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Porter |
Posted - 22/10/2009 : 20:19:11 quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Porter
Meni je topic dobar,pogotovo ovo navaljivanje da se plati. Meni uvijek papreno naplati,tvoja zena mora da je imala srecu kad nije htjeo
Pa eto ti formula,pošalji ženu!
Jedino moraš pazit i opomenut ju da ne prima poklone,teška su vremena,a i pokloni su ustvari postali "kupovanje prijateljstva".
Pa ne znam dal da je saljem Inace kakav si u privatnom zivotu,da li si grub?
Jeste kaze se prijateljstvo se ne kupuje,ali ipak je bolje kupiti prijatelja vec prodati neprijatelju. |
zoemis |
Posted - 21/10/2009 : 21:46:18 quote: Originally posted by Gand
quote: Originally posted by zoemis
quote: Originally posted by lwood
meni je to sumnjivo
Da mu ipak ne platim pivu?
stari, zena ti nesto presucuje.v
Samo modra skvo je dobra skvo? Ma super je ona, a i ostali su naučili da mi npr. za rođendan ne kupuju neke nja nji stvari već stripove, ne mogu fulat! |
zoemis |
Posted - 21/10/2009 : 21:40:38 quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by zoemis
Eto, samo da čovjeka pohvalim, žena mi je na aukcijama.hr kupila neke stripove od dveribada (uvezani miki mausi iz 1973!), čovjek je stripove donio, i još nije htio naplatiti ništa! Navaljivala je da plati ali nije htio, kad je došla do mene i ispričala mi, rekoh, moram čovjeku platiti pivu, dvije, tri, nema smisla! Još je komentirala da se na njenim aukcijama (ne stripovi) ovakvo nešto ne događa, čak te zezaju za kunu, dvije! Ovo sam napisao da se zna i da mu se zahvalim, ali nije poziv da sad svi od njega traže besplatne stripove! Haugh!
..hvala! Oprosti,ali ne znam jel se poznajemo,ne sjećam se tko je iza nick-a. Uglavnom,rijetko da supruga kupuje stripove za muža-svakako ljep primjer! Nisi trebo ovo pisat na forumu jer nije niti bitno tih par stripova,ovako će bit,kao što već i je, par šala na tvoj račun!
Pozdrav tebi i simpatičnoj tvojoj gospođi i ako bude prilika za upoznavanje,platiš kavu.Pozdrav
Nismo se upoznali ali bit će prilike, ne sumnjam! Netko će na to gledati kao na sitnicu, ali ja gledam gestu, obično prodavatelj ZAHTIJEVA da mu se dođe doma ili gdje njemu paše a ti si donio stripove (i to je već za pohvalu) i još nisi naplatio. E da, pa kud mi zamota stripove u Zagorov poster, kad sam razderao paket skužio sam ali kasno...
|
srdjandj |
Posted - 21/10/2009 : 21:05:58 Odlicna je to zena kad ti kupuje stripove, meni bi moja oci izvadila, kad bi morala da mi kupuje stripove! |
dveribad |
Posted - 21/10/2009 : 21:05:12 quote: Originally posted by Porter
Meni je topic dobar,pogotovo ovo navaljivanje da se plati. Meni uvijek papreno naplati,tvoja zena mora da je imala srecu kad nije htjeo
Pa eto ti formula,pošalji ženu!
Jedino moraš pazit i opomenut ju da ne prima poklone,teška su vremena,a i pokloni su ustvari postali "kupovanje prijateljstva". |
dveribad |
Posted - 21/10/2009 : 20:54:28 quote: Originally posted by zoemis
Eto, samo da čovjeka pohvalim, žena mi je na aukcijama.hr kupila neke stripove od dveribada (uvezani miki mausi iz 1973!), čovjek je stripove donio, i još nije htio naplatiti ništa! Navaljivala je da plati ali nije htio, kad je došla do mene i ispričala mi, rekoh, moram čovjeku platiti pivu, dvije, tri, nema smisla! Još je komentirala da se na njenim aukcijama (ne stripovi) ovakvo nešto ne događa, čak te zezaju za kunu, dvije! Ovo sam napisao da se zna i da mu se zahvalim, ali nije poziv da sad svi od njega traže besplatne stripove! Haugh!
..hvala! Oprosti,ali ne znam jel se poznajemo,ne sjećam se tko je iza nick-a. Uglavnom,rijetko da supruga kupuje stripove za muža-svakako ljep primjer! Nisi trebo ovo pisat na forumu jer nije niti bitno tih par stripova,ovako će bit,kao što već i je, par šala na tvoj račun!
Pozdrav tebi i simpatičnoj tvojoj gospođi i ako bude prilika za upoznavanje,platiš kavu.Pozdrav
|
zoemis |
Posted - 21/10/2009 : 17:45:33 quote: Originally posted by lwood
meni je to sumnjivo
Da mu ipak ne platim pivu? |
talicnitom |
Posted - 21/10/2009 : 17:42:15 quote: meni je to sumnjivo
|
lwood |
Posted - 21/10/2009 : 15:16:54 meni je to sumnjivo |
Porter |
Posted - 21/10/2009 : 14:45:45 Meni je topic dobar,pogotovo ovo navaljivanje da se plati. Meni uvijek papreno naplati,tvoja zena mora da je imala srecu kad nije htjeo |
zoemis |
Posted - 21/10/2009 : 13:01:15 quote: Originally posted by srdjandj
Svi treba da registrujemo zene da kupuju stripove kod dveribada!
eto ti sad, znao sam da nisam trebao napisati ovaj topic... |
srdjandj |
Posted - 21/10/2009 : 08:48:29 Svi treba da registrujemo zene da kupuju stripove kod dveribada! |
|
|