forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 objava anotherface

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
anotherface Posted - 26/11/2009 : 00:08:13
ovim putem molim za razumijevanje i zelim da kazem svima od kojih sam nesto kupio na aukcijama da necu moci u narednih nekoliko dana nista da realizujem.prvo-bio sam na putu.drugo-taman kada sam se vratio dobio sam gripu pa su me u bolnici drzali 7 dana sa sumnjom da je svinjski,jer doktori mi barem u banjaluci slice vise na zidare.trece-taman izadjem iz bolnice i u ponedjeljak uvece sam imao saobracajku u kojoj sam polomio rebra i zadobio potres mozga,tako da sada upravo sve ovo pisem sa telefona.i zato molim sve ljude kod kojih sam nesto bidao da malo sacekaju,jer bas me krenulo,pa kad ovo za par dana prodje obecavam da cu svakom od njih objaviti i javno izvinjenje uz realizaciju mog bidanja.hvala i zivi mi bili.
3   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Sekta Posted - 01/12/2009 : 20:40:07
Ja bih volio da se čujemo za ove Magicne što su ti bili na aukcijama. Ovaj mejl stalno provjeravam jocotb@yahoo.com. Pozdrav i ozdravi što prije.
ponki Posted - 27/11/2009 : 15:17:42
bas mi je zao sto cujem da mi je jedan sugrađanin tako tesko nastradao...pogotovo zato sto voli stripove...
evo javi mi se pa da ti ja donesem koji strip na poklon pa da se sto prije oporavis...
valjda nece taj tvoj baksuzluk preci na mene

LP Goran
zoemis Posted - 26/11/2009 : 00:16:28
Samo ti ozdravi... i iz bolnice izađi na zadnja vrata, očito ti je proradio Murphy

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.05 seconds. Snitz Forums 2000