forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Ante P......

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
www2 Posted - 28/12/2009 : 12:59:29
Dogovorio sam se s čovjekom van aukcije za tri Agencije Alfa, uplatio novce i sad mi se ne javlja.

Kako sam se dogovorio na privatan mail i bilo je van aukcije ne znam mu user name sa foruma, već samo pravo ime i prezime.

Ako ga tko zna.....ili s njim poslovao......

Uplatu sam izvršio 22-og pa se sad već malo i brinem. Ako nekom treba prezime ja mu pošaljem na PM.
25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Rock.Bob Rock Posted - 31/12/2009 : 23:06:46
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by lwood

btw-ignore je za pičkice

Ovo je post godine!!!

Nema, nemožeš reći takvo nešto, moramo prvo anketu napraviti
Ultras Posted - 31/12/2009 : 22:54:42
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

btw-ignore je za pičkice

Ovo je post godine!!!

lwood
srdjandj Posted - 31/12/2009 : 21:05:41
quote:

btw-ignore je za pičkice

Ovo je post godine!!!
Tex Willer Posted - 31/12/2009 : 19:02:39
quote:
Originally posted by dveribad

Nisam,čak sam i napisao da se pokušavamo vrijeđat i da nema razloga zaključavat topic.Idemo dalje,pizda ko izda!

...Laki je malo nervozan!

Sad sam u praznicnom raspolozenju,tako da...necu

Za tebe i Carsona,jebite se vise s citati iz domaci filmovi
Tex Willer Posted - 31/12/2009 : 19:01:04
quote:

btw-ignore je za pičkice
meni nije niko nikad bija na ignore niti će ikad bit.
nije moj stil .
jer meni je draže slat ljude u pm,bm i već po potrebi
(naravno ako zasluže)

Jasta,cemu ignore kad postoji i opcija pm - pa nije dzabe dodata
Tex Willer Posted - 31/12/2009 : 18:56:34
quote:

to je zavjera protiv nas texe.ali doće i naših 5 minuti pa će bit plača

Znao sam da je neka pizdarija u pitanju
dveribad Posted - 31/12/2009 : 18:56:25
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Glasao sam za tebe!..ali i za južnjački topic jer je životopisno bezbrižna zajebancija tijekom cijele godine.
Pa di si ti?Već si me zabrinuo da si i ti u ekipi "ignorisanja"?
"Nemojte ljudi,ko boga vas molim"!

Sad,mozes da poverujes a ne moras.
Na ignore listu ne stavljam nikog,ne mrzim nikog(mada,s onakvim recnikom moze da deluje tako,al' to je taj juznjacki karakter - danas mozemo da se pobijemo a sutradan da pomognemo jedan drugom,npr. da se sloze drva za ogrev),sve epitete s moje strane si zasluzio zato sto smatram da je to moralo van foruma da se resi.
Ako ste vec upleli publiku,publika ume da zvizdi,gadja jajima,vredja... pa mi nije jasno sto si "indirektno" pominjao da je pre lokanja trebao neko(ja procitao ja) da dobije i ban.

Sve najbolje i zajebite svi s glupostima u ovoj "sad sto ide" godini

Nisam,čak sam i napisao da se pokušavamo vrijeđat i da nema razloga zaključavat topic.Idemo dalje,pizda ko izda!

...Laki je malo nervozan!
lwood Posted - 31/12/2009 : 18:53:47
btw-ignore je za pičkice
meni nije niko nikad bija na ignore niti će ikad bit.
nije moj stil .
jer meni je draže slat ljude u pm,bm i već po potrebi
(naravno ako zasluže)
lwood Posted - 31/12/2009 : 18:51:47
quote:

quote:

-To bi moja Smiljka rekla!

ko je ona?
Tex Willer Posted - 31/12/2009 : 18:48:41
quote:

Glasao sam za tebe!..ali i za južnjački topic jer je životopisno bezbrižna zajebancija tijekom cijele godine.

Sad,mozes da poverujes a ne moras.
Na ignore listu ne stavljam nikog,ne mrzim nikog(mada,s onakvim recnikom moze da deluje tako,al' to je taj juznjacki karakter - danas mozemo da se pobijemo a sutradan da pomognemo jedan drugom,npr. da se sloze drva za ogrev),sve epitete s moje strane si zasluzio zato sto smatram da je to moralo van foruma da se resi.
Ako ste vec upleli publiku,publika ume da zvizdi,gadja jajima,vredja... pa mi nije jasno sto si "indirektno" pominjao da je pre lokanja trebao neko(ja procitao ja) da dobije i ban.

Sve najbolje i zajebite svi s glupostima u ovoj "sad sto ide" godini
dveribad Posted - 31/12/2009 : 18:35:02
quote:

-To bi moja Smiljka rekla!
dveribad Posted - 31/12/2009 : 18:34:01
quote:
Originally posted by Kit Carson

dveribad

"Ovaj covek je neunistiv."

Ne mogu moderatori toliko topica da zatvore, koliko ti mozes da ...koji ste termin koristili...a, da... "zaseres".

-Jes vala,alal ga opravi!
dveribad Posted - 31/12/2009 : 18:33:09
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

ovo je bar treći topic koji je otiša na offtopic

Da,a posle on ne udje ni u uzi izbor za spamera godine a nas trojica svi prisutni

lwood Posted - 31/12/2009 : 17:59:53
Tex Willer Posted - 31/12/2009 : 17:54:36
quote:

Da,a posle on ne udje ni u uzi izbor za spamera godine a nas trojica svi prisutni
lwood Posted - 31/12/2009 : 17:00:07
Kit Carson Posted - 31/12/2009 : 16:36:25
dveribad

"Ovaj covek je neunistiv."

Ne mogu moderatori toliko topica da zatvore, koliko ti mozes da ...koji ste termin koristili...a, da... "zaseres".
dveribad Posted - 31/12/2009 : 13:28:46
quote:
Originally posted by www2

A jeb. ga....sad kad si ga vec pocelo napadat, onda cu reci da cijena nije bila nista manja od renky-evih sa aukcije....stvar je rijesena van aukcije samo iz razloga sto sam vidio da ja ponudio sva 4 agencije alfa a meni prvi nije trebao.

Poslao sam covjeku mail i pitao ga dali moze samo brojevi 2,3 i 4 i on je pristao......

Nadam se da je sad sve jasnije....ne bi htjeo da ga se napada jer mislim da nije nis zaaje.. u ovoj transakciji

Ma nije i zaista ga ne napadam.Ništa loše nisam mislio.Takva prodaja nije fer naspram striparnica koje prodavaju Libellus-ove stripove i nije on jedini koji to za njih radi.Druga je stvar što oni lažu i kunu se u poštenje, da ne rade takve stvari,itd.Druga je stvar što će netko reć da prodaje svoje jednom pročitane stripove ili prodaje one koje si je uzeo kao zasluga za minuli rad tj.volontiranje u udruzi se plaća u stripovima jer nema para.Renky bi to puno bolje objasnio i naveo da ja lažem.Uglavnom,razgovarajući sa nekoliko Antinih kupaca,stekao sam dojam da je čovjek dobro plaćen u stripovima.Jedino mi nije jasno zašto stalno uzima povelik broj stripova u nekoliko primjeraka.
Ne mislim ništa loše,dobar je rocco trgovac i drago mi je da je transakcija uredno završila.Pozdrav
www2 Posted - 31/12/2009 : 10:30:44
A jeb. ga....sad kad si ga vec pocelo napadat, onda cu reci da cijena nije bila nista manja od renky-evih sa aukcije....stvar je rijesena van aukcije samo iz razloga sto sam vidio da ja ponudio sva 4 agencije alfa a meni prvi nije trebao.

Poslao sam covjeku mail i pitao ga dali moze samo brojevi 2,3 i 4 i on je pristao......

Nadam se da je sad sve jasnije....ne bi htjeo da ga se napada jer mislim da nije nis zaaje.. u ovoj transakciji
dveribad Posted - 31/12/2009 : 00:03:48
quote:

Opa.... ne kuzim zasto nije preporucljivo otvarat ovakav topic....zar se ne smije dogovarati prodaja romana van aukcije????

Ako sam nes zaje.. sorry nisam znao.

Laku noć :)

Pa ne znam,samo naslućujem kako sam i napisao.Čudno mi je da čovjek čita pojedine primjerke i po nekoliko puta.Stavi ih na aukcije,a kada se prodavaju(tebi u ovom slučaju i još nekolicini na forumu),uvijek ispadne da su pročitani,pa ih se riješava po nešto nižim cijenama.Znam i vjerujem ljudima da se Libellus izdanja ne prodavaju ovako,zakleli se,bože sačuvaj.Dobro,sigurno postoji i objašnjenje za ovo,ali nekako mi je najdraže čut objašnjenje od Renky-a jer su njegova nekako najiscrpnija i najlogičnija.

Eto,mislim da sam pojasnio,može opet ispast da insinuiram,podmećem,lažem i blatim cijenjenu izdavačku kuću.One koje iritiram neistinama-ispričavam se unaprijed,jednostavno sam zbunjen takvim načinom čitanja pojedinog istog stripa u nekoliko primjeraka??
www2 Posted - 30/12/2009 : 23:50:23
Opa.... ne kuzim zasto nije preporucljivo otvarat ovakav topic....zar se ne smije dogovarati prodaja romana van aukcije????

Ako sam nes zaje.. sorry nisam znao.

Laku noć :)
dveribad Posted - 30/12/2009 : 23:28:00
quote:

A ne znam...samo moram rec da su romani dosli danas ida ovakvo pakiranje nisam nikad vidio....svaka čast i sve pohvale....jel mu mogu dati nekako pozitivnu ocjenu ako smo ovo riješili van aukcije.....i Ante, jos uvijek ti ne znam nadimak na forumu???

Nemoj nigdje spominjat.Čak i ovo što si otvorio topic nije preporučljivo.Deskreditiraš čovjeka zbog prodaje....evo,ako Renky ovo pročita,objasnit će ovakvu prodaju(kad se već rocco21 ne javlja)...sigurno postoji "normalno" opravdanje
...moram pazit što pišem,da ne "zaserem topic(kao što "kića" napisa) ili će opet lokot da se ne čita(jel se smije pitat tko ključa i zašto?)

Renky,pucaj(prozvan si)
sawitch Posted - 30/12/2009 : 17:27:33
Isti djavo...
lwood Posted - 30/12/2009 : 16:51:23
quote:
Originally posted by sawitch

Ko kaze? Samo spamujes bezveze... Ides u topic Bijela lista i pohvalis coveka...

pitanje je bilo jel mu može dat ocjenu.
nije isto šta i bila lista.
ponki Posted - 30/12/2009 : 16:30:07
quote:

A ne znam...samo moram rec da su romani dosli danas ida ovakvo pakiranje nisam nikad vidio....svaka čast i sve pohvale....jel mu mogu dati nekako pozitivnu ocjenu ako smo ovo riješili van aukcije.....i Ante, jos uvijek ti ne znam nadimak na forumu???

rocco21

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000