T O P I C R E V I E W |
Bob Rok |
Posted - 02/01/2010 : 16:52:47 http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=1979094
Po mojoj racunici po broju oko 20 kn tj, 200 dinara :) |
21 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
docA |
Posted - 04/01/2010 : 19:24:02  |
docA |
Posted - 04/01/2010 : 19:23:45 A kaj je to ?
   |
henry |
Posted - 04/01/2010 : 18:47:06 I ambrozija i nektar |
cronos six |
Posted - 04/01/2010 : 18:01:58 quote: Originally posted by ponki
Ovi juznjaci su kao ambrozija...uspjeli su u svaki dio foruma o stripova da unesu alkohol,zene,spam...cak i na ovaj dio o aukcijama... vjerovatno je to njihov odgovor na to sto njihov topic "forumasi sa juzne pruge" nije topic 2009 godine a i to sto im je jedan slovenac ispred nosa odnio titulu spamera godine... toliko poraza za kratko vrijeme je tesko prihvatiti pa ove godine krecu jos agresivnije(dosadnije ) opet predvodjeni Tex-om... vjerovatno on i stara kamila predosjecaju da im se blizi kraj, pa su ove godine rijesili da daju svoj maksimum i konacno dodju do zasluzene titule               kad nas napuste tex i carson,kao predsednik stranke ostaje cronos six.
ps: izvinjavam se svima sto nisam za ove juznjake glasao kao glavne spamere na ovom forumu 
       |
ponki |
Posted - 04/01/2010 : 17:16:05 Ovi juznjaci su kao ambrozija...uspjeli su u svaki dio foruma o stripova da unesu alkohol,zene,spam...cak i na ovaj dio o aukcijama... vjerovatno je to njihov odgovor na to sto njihov topic "forumasi sa juzne pruge" nije topic 2009 godine a i to sto im je jedan slovenac ispred nosa odnio titulu spamera godine... toliko poraza za kratko vrijeme je tesko prihvatiti pa ove godine krecu jos agresivnije(dosadnije ) opet predvodjeni Tex-om... vjerovatno on i stara kamila predosjecaju da im se blizi kraj, pa su ove godine rijesili da daju svoj maksimum i konacno dodju do zasluzene titule              
ps: izvinjavam se svima sto nisam za ove juznjake glasao kao glavne spamere na ovom forumu  |
cronos six |
Posted - 04/01/2010 : 16:18:30 quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by Tex Willer
I jos laze. Ako su kurve bile bezvredne na njih nije trosio nista. Znaci,spickao je sve na alkohol   Propio si 800 evra crni cronose  
Odavno sam ja rekao da je on notorni alkos i nista drugo!   

P.S. Pazi ga sad ce on: Pa jok! Da ne cu mozda trosim pare na sveps?!
jebiga,pilo se nekad?al tad su sokovi bili dostupni samo za odabrane.vampiri su pili krv,alkosi alkohol,a doca sweps. |
docA |
Posted - 04/01/2010 : 15:22:34 quote: Originally posted by Tex Willer
I jos laze. Ako su kurve bile bezvredne na njih nije trosio nista. Znaci,spickao je sve na alkohol   Propio si 800 evra crni cronose  
Odavno sam ja rekao da je on notorni alkos i nista drugo!   

P.S. Pazi ga sad ce on: Pa jok! Da ne cu mozda trosim pare na sveps?! |
Rock.Bob Rock |
Posted - 04/01/2010 : 14:15:11 Hm, zar nisu pirati potpuno zabranjeni? Čak i kao poklon. |
Tex Willer |
Posted - 04/01/2010 : 11:32:34 quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by cronos six bio sam u situaciji da kupim komplet stripoteke za 800eura,al sam mnogo razmisljao i sad se kajem.jebiga u tom momentu sam imao love,i verovao ili ne spickao sam lovu na alkohol i bezvredne kurve.
I ti si mi neki stripofil!
I jos laze. Ako su kurve bile bezvredne na njih nije trosio nista. Znaci,spickao je sve na alkohol   Propio si 800 evra crni cronose   |
docA |
Posted - 04/01/2010 : 06:29:31 quote: Originally posted by cronos six bio sam u situaciji da kupim komplet stripoteke za 800eura,al sam mnogo razmisljao i sad se kajem.jebiga u tom momentu sam imao love,i verovao ili ne spickao sam lovu na alkohol i bezvredne kurve.
I ti si mi neki stripofil!
|
cronos six |
Posted - 03/01/2010 : 20:37:08 quote: Originally posted by sdragan@
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Bob Rok
Ma, ja nema sanse da ovo kupim Nego, ne znam da li se ljudima isplati kupovati VPA Alane, kada ima SA klasike. Osim sentimentalnog razloga, sta jos moze da ga natera da kupi komplet? Dobro, i kolekcionarskog ludila 
bio sam u situaciji da kupim komplet stripoteke za 800eura,al sam mnogo razmisljao i sad se kajem.jebiga u tom momentu sam imao love,i verovao ili ne spickao sam lovu na alkohol i bezvredne kurve.
Al' zato imas sta pricati unucima jednog dana...
A stripoteka ce naleteti kad-tad jos jedamput...
ipak se kajem.boze oprosti za greh ,grehova?  |
sdragan@ |
Posted - 03/01/2010 : 20:34:45 quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by Bob Rok
Ma, ja nema sanse da ovo kupim Nego, ne znam da li se ljudima isplati kupovati VPA Alane, kada ima SA klasike. Osim sentimentalnog razloga, sta jos moze da ga natera da kupi komplet? Dobro, i kolekcionarskog ludila 
bio sam u situaciji da kupim komplet stripoteke za 800eura,al sam mnogo razmisljao i sad se kajem.jebiga u tom momentu sam imao love,i verovao ili ne spickao sam lovu na alkohol i bezvredne kurve.
Al' zato imas sta pricati unucima jednog dana...
A stripoteka ce naleteti kad-tad jos jedamput... |
Bob Rok |
Posted - 03/01/2010 : 20:31:41 Kakva mudrost... I ja bih verovatno isto ucinio (kao i 99% ljudi)   |
cronos six |
Posted - 03/01/2010 : 20:28:49 quote: Originally posted by Bob Rok
bio sam u situaciji da kupim komplet stripoteke za 800eura,al sam mnogo razmisljao i sad se kajem.jebiga u tom momentu sam imao love,i verovao ili ne spickao sam lovu na alkohol i bezvredne kurve. |
talicnitom |
Posted - 03/01/2010 : 20:20:44 Uvek je draz imati takav komplet.
A kolekcionarsko ludilo moze nekada da prevlada i kupovnu moc |
sdragan@ |
Posted - 03/01/2010 : 20:18:28 quote: Originally posted by Bob Rok
Po meni...Vjesnikovi AF su mnoooogo kvalitetnije odradjeni od SA klasika... Pravo je zadovoljstvo uzeti staro izdanje AF-a i citati ga...za razliku od klasika koga ne smes otvoriti...a i manji je sa dimenzijama  Jedina prednost SA klasika lezi u cinjenici da lepse izgleda na polici..
|
Bob Rok |
Posted - 03/01/2010 : 20:09:44 Ma, ja nema sanse da ovo kupim Nego, ne znam da li se ljudima isplati kupovati VPA Alane, kada ima SA klasike. Osim sentimentalnog razloga, sta jos moze da ga natera da kupi komplet? Dobro, i kolekcionarskog ludila  |
cronos six |
Posted - 03/01/2010 : 20:07:35 ako se nevaram ima jos 13 dana do kraja?verovatno ce tu leteti i pm poruke?najbolje kontaktiraj prodavca,ipak dosta korektna cena. |
zeljko |
Posted - 03/01/2010 : 01:32:15 ko ima para sad je prilika...
|
srdjandj |
Posted - 02/01/2010 : 21:29:04 Cena je prava sitnica! |
sdragan@ |
Posted - 02/01/2010 : 21:22:57 Ako pazljivije udjemo u ovaj matematicki problem... dolazimo do cifre od oko 280 din/kom...sto bi zaista bila realna cena...ali...gomila je to love na gomili pa ko voli...nek izvoli :-) |