T O P I C R E V I E W |
dveribad |
Posted - 18/02/2010 : 14:50:29 **Ukratko,postavljene aukcije(i one koje će još biti postavljene)sa slikom karte(na poleđini je grb Hajduka,slučajno naravno) su nagradne.Onaj tko u kupljenom stripu pronađe jednu od ove 4 karte(4 aša),dobit će sve stripove koje kupi na aukcijama besplatno.Znači,trebalo bi biti 4 kupca jer su u stripovima 4 karte.
Joker karta(vidi sliku na aukciji LMS 4 u vitrni),osim besplatnih stripova koje pronalazač karte kupi na aukcijama,donosi tom sretniku vrlo simpatične tri nagrade,a to: 1.-strip:BLAGO CRVENE PLANINE(LMS-4)Zagor*(očuvanost 4+)
2.-strip:NASILJE U DARKVUDU(ZS 13)Zagor*(očuvanost 5-)
3.-komplet stripova:ALAN FORD(Strip agent),tvrde korice,nečitano od br.1 do br.92!
*Slike stripova koji su nagrada postavit ću naknadno.Sretno svima!
-Trgovački gledano,dobar marketinški potez.Razlog:ćefnulo mi se! ![](icon_smile.gif)
*Popis di se kriju karte je kod Marka(Markos).Kada sve aukcije izađu,objavit će se.Pretpostavljam da se vjeruje najviše vlasniku sajta,pa sam popis poslao njemu.Sretno!![](icon_smile.gif)
![](http://i46.tinypic.com/1zn05u1.jpg)
![](http://i46.tinypic.com/347e4aa.jpg)
![](http://i48.tinypic.com/jfuide.jpg)
![](http://i50.tinypic.com/eb9awl.jpg)
![](http://i49.tinypic.com/3590gpk.jpg) |
25 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Porter |
Posted - 16/08/2010 : 18:38:28 Meni su stigli stripovi,bratica u Londonu si obradovao jos samo da obradujes Web-a (Zoran Vitez) i svi cemo biti obradovani. Hvala puno jos jednom na ovim velikodusnim poklonima. |
tristan |
Posted - 03/05/2010 : 12:50:52 quote: Originally posted by Porter
quote: Originally posted by tristan
quote: Originally posted by Porter
Vozdrica! Treba mi jos tacno 260 komada za oba serijala,posto sam 3.put pregledao stripove i izbacio dosta toga sto nisu glanc. Mislim da nemam ca 100 brojeva,ove izbacene ne racunam pa cifra ostaje 260. Dveribad mi je Ass za ove,za neku sitnu lovu od par hiljada €,garant ce mi pomoci.
Hello again, Ako moze savjet, nemoj sve od jednom kupiti pa popuniti komplete. Makar je sve to puno skuplje (sigurno), ti ne skupljas da skupis komplet, nego da skupljas ili kolekcioniras (osim ako grijesim).
Momenat kad ces ih dobiti zadnje glancere da popunis kolekciju bit ce sigurno velicanstven.
Ali, sto ces kad zavrasis komplete glancera? Neces ih sigurno prodat, jedino ako ti stvarno trebaju pare, sto ti ne zelim. Sto ces onda? Neces valjda skupljati nove komplete. Bit i car su skupljanje, a ne posjedovanje, pa malo slozi ovako, pa malo sortiraj onako, pa usporedi glancer s cistom peticom, pa se rjesi 5- kad dodje glancer. Eto. Ja moram priznat da, od kad su tu dva klinca, nemam vise vremena za skupljanje ZS, makar sam ih dobavio nekoliko stotina (ima glancera ali daleko da su svi).
Eto, mada trabunjam i jos k tome u topicu koji nema veze s time. Sad prestajem. Pozdrav svima. Treba malo radit.
Slazem se da je zanimljivo sastavljati polako kolekciju,ovo sa Zs i Lms vec radim 8 godina tako da je vrijeme da se privodi kraju. Osim ove kolekcije redovno kupujem manje vise sve sto izlazi,tako da ce tu biti jos meraka i poslije kompletiranja ova 2 serijala.
Kad rece ovo sa usporedjivanjem 5-ca -5-ca i glancera to cu ubrzo da uslikam pa da vidis kako to radim .
Bit ce 4 komada Zs 13 2 komada Zs 1 ......2-3 komada Lms 4 ,2 komada Lms 1 ..... 2 komada Zs 1 itd sve ce to nadgledati statua od Zagora ![](icon_zagor.gif)
Kad sve to usporedis, i onda ne znas sto ces s onima koji nisu dovoljno glancirani ili glancerirani, sjeti se na mene...![](icon_pirat.gif) |
Porter |
Posted - 27/04/2010 : 20:35:29 nisam ali ne vjerujem da bi pomoglo,mozda banje ![](icon_smile_tongue.gif) |
sawitch |
Posted - 27/04/2010 : 15:02:34 quote: Originally posted by Porter Bit ce 4 komada Zs 13 2 komada Zs 1 ......2-3 komada Lms 4 ,2 komada Lms 1 ..... 2 komada Zs 1 itd sve ce to nadgledati statua od Zagora ![](icon_zagor.gif)
Jesi li bio kod lekara da se konsultujes oko banje ili nekog drugog vida terapije??? ![](icon_smile.gif) |
Porter |
Posted - 27/04/2010 : 14:37:37 quote: Originally posted by tristan
quote: Originally posted by Porter
Vozdrica! Treba mi jos tacno 260 komada za oba serijala,posto sam 3.put pregledao stripove i izbacio dosta toga sto nisu glanc. Mislim da nemam ca 100 brojeva,ove izbacene ne racunam pa cifra ostaje 260. Dveribad mi je Ass za ove,za neku sitnu lovu od par hiljada €,garant ce mi pomoci.
Hello again, Ako moze savjet, nemoj sve od jednom kupiti pa popuniti komplete. Makar je sve to puno skuplje (sigurno), ti ne skupljas da skupis komplet, nego da skupljas ili kolekcioniras (osim ako grijesim).
Momenat kad ces ih dobiti zadnje glancere da popunis kolekciju bit ce sigurno velicanstven.
Ali, sto ces kad zavrasis komplete glancera? Neces ih sigurno prodat, jedino ako ti stvarno trebaju pare, sto ti ne zelim. Sto ces onda? Neces valjda skupljati nove komplete. Bit i car su skupljanje, a ne posjedovanje, pa malo slozi ovako, pa malo sortiraj onako, pa usporedi glancer s cistom peticom, pa se rjesi 5- kad dodje glancer. Eto. Ja moram priznat da, od kad su tu dva klinca, nemam vise vremena za skupljanje ZS, makar sam ih dobavio nekoliko stotina (ima glancera ali daleko da su svi).
Eto, mada trabunjam i jos k tome u topicu koji nema veze s time. Sad prestajem. Pozdrav svima. Treba malo radit.
Slazem se da je zanimljivo sastavljati polako kolekciju,ovo sa Zs i Lms vec radim 8 godina tako da je vrijeme da se privodi kraju. Osim ove kolekcije redovno kupujem manje vise sve sto izlazi,tako da ce tu biti jos meraka i poslije kompletiranja ova 2 serijala.
Kad rece ovo sa usporedjivanjem 5-ca -5-ca i glancera to cu ubrzo da uslikam pa da vidis kako to radim .
Bit ce 4 komada Zs 13 2 komada Zs 1 ......2-3 komada Lms 4 ,2 komada Lms 1 ..... 2 komada Zs 1 itd sve ce to nadgledati statua od Zagora ![](icon_zagor.gif) |
tristan |
Posted - 27/04/2010 : 10:22:36 quote: Originally posted by Porter
Eto, mada trabunjam i jos k tome u topicu koji nema veze s time. Sad prestajem. Pozdrav svima. Treba malo radit. |
sawitch |
Posted - 27/04/2010 : 07:11:57 quote: Originally posted by dveribad Saviću,ne prdi!![](icon_smile.gif) ...puna mi je kapa Vas partizanovaca ovih dana!Kakvi ste vi srećkovići,nevjerojatno nešto!(ali zasluženo,čovjek je pogodio!)![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif)
Mi smo majstori!!! Jednostavno ne mozemo da izgubimo... Pogledaj ovaj klip: http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE
![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_approve.gif) |
hua |
Posted - 27/04/2010 : 01:26:39 quote: Originally posted by dveribad ...bit će tu još stotine kompleta i nekoliko smješnih aukcija....
Hou hou hou ![](icon_smile_blush.gif)
(nek budu i pojedinacni, nece smetati :D ) |
dveribad |
Posted - 27/04/2010 : 00:31:11 quote: Originally posted by sawitch
Treba kamion para za sve to... Ali prelepo izgleda...
@Dveribad Ne treba sad druze, sve obavljeno.. Ali javi se na PM, imam jedan predlog za tebe...
Saviću,ne prdi!![](icon_smile.gif) ...puna mi je kapa Vas partizanovaca ovih dana!Kakvi ste vi srećkovići,nevjerojatno nešto!(ali zasluženo,čovjek je pogodio!)![](icon_smile_sad.gif) ![](icon_smile_sad.gif) |
dveribad |
Posted - 26/04/2010 : 23:40:23 quote: Originally posted by dejan borca
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by dejan borca
svaka cast za ove aukcije,prava prilika za kolekcionare koji bi odjednom da zavrse posao ali mene zanima,pitam iz radoznalosti,nebi da nekog uvredim ili da me pogresno shvati vidim ove tri aukcije vec su na 81000 kn,ima zaintresovanih,znaci nije im mnogo,a za aukciju komplet zs 1-1103 koja je 70000 kn(mislim da je jos aktivna)bilo je mnogo komentara da je preskupa,inace ocuvanost je slicna.samo sam hteo reci kako su cudna razmisljanja balkanskog naroda.ovo je iz radonalosti,nadam se da se niko nece uvrediti
Ne znam,vjerojatno se radi o ujednačenosti očuvanosti kompleta.Svi su stripovi odlično očuvani,sve do jednog,a to baš nije jednostavno postić.U pojedinačnoj prodaji na aukcijama,razbijanje ovakvih kompleta bi bilo višestruko učinkovitije(mislim na novac koji bi prodavač dobio).Mislim da bi bilo šteta rasparčat ovakve cjeline.Stvar prosudbe svakog potencijalnog kupca i njegove želje što hoće i želi. Meni je recimo više interesantna stvar kako pojedini kompleti znatno variraju u cijeni.Svatko tko je slagao ovakav komplet vjerojatno je primjetio da se daleko najteže može sastavit komplet Komadanta Marka.Daleko teže od npr. kompleta Zagora(mislim na sastavljanje kompleta u odličnom stanju i pišem o vlastitom iskustvu).Evo,trenutno slažem treći komplet zs i lms-a.Uvijek je problem Mark. Cijene?Vrijedi li to toliko?...ne znam,kako kome.No,gledajući aukcije u zadnjih par godina,očito je da kolekcionarima vrijedi.Hoće li vremenski vrijedit manje ili više,vrijeme će pokazat.
hvala na odgovoru,cisto me zanimalo kako ljudi ralicito gledaju na takoreci iste stvari razlicito u odredjenim momentima.nadam se da nisi nesto zamerio za ovo sto sam napisao,nisam nista lose mislio,narocito ne tebi,kupci sami formiraju cene
Stripovi su kao žene.Hoću ljepu,a to košta!![](icon_smile.gif) (šala!) |
dveribad |
Posted - 26/04/2010 : 23:39:00 quote: Originally posted by hua
Ja sam mozda ludak, slikam jeftine aukcije po 100 puta... ali ovakva aukcija stvarno zasluzuje vise fotografija. Prosto mi je krivo sto ne mogu neke starije stripove izbilza da vidim :-)
Ma ne,super je tvoj primjer,ali ja ne stignem,a i žao mi je što ne postoji ona opcija sa dodatnim slikama.Ustvari,ovo je tek "zatišje pred buru"...bit će tu još stotine kompleta i nekoliko smješnih aukcija.Lagano slažem,slikam i pripremam.![](icon_smile.gif) |
hua |
Posted - 26/04/2010 : 23:12:53 Ja sam mozda ludak, slikam jeftine aukcije po 100 puta... ali ovakva aukcija stvarno zasluzuje vise fotografija. Prosto mi je krivo sto ne mogu neke starije stripove izbilza da vidim :-) |
dejan borca |
Posted - 26/04/2010 : 19:53:14 quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by dejan borca
svaka cast za ove aukcije,prava prilika za kolekcionare koji bi odjednom da zavrse posao ali mene zanima,pitam iz radoznalosti,nebi da nekog uvredim ili da me pogresno shvati vidim ove tri aukcije vec su na 81000 kn,ima zaintresovanih,znaci nije im mnogo,a za aukciju komplet zs 1-1103 koja je 70000 kn(mislim da je jos aktivna)bilo je mnogo komentara da je preskupa,inace ocuvanost je slicna.samo sam hteo reci kako su cudna razmisljanja balkanskog naroda.ovo je iz radonalosti,nadam se da se niko nece uvrediti
Ne znam,vjerojatno se radi o ujednačenosti očuvanosti kompleta.Svi su stripovi odlično očuvani,sve do jednog,a to baš nije jednostavno postić.U pojedinačnoj prodaji na aukcijama,razbijanje ovakvih kompleta bi bilo višestruko učinkovitije(mislim na novac koji bi prodavač dobio).Mislim da bi bilo šteta rasparčat ovakve cjeline.Stvar prosudbe svakog potencijalnog kupca i njegove želje što hoće i želi. Meni je recimo više interesantna stvar kako pojedini kompleti znatno variraju u cijeni.Svatko tko je slagao ovakav komplet vjerojatno je primjetio da se daleko najteže može sastavit komplet Komadanta Marka.Daleko teže od npr. kompleta Zagora(mislim na sastavljanje kompleta u odličnom stanju i pišem o vlastitom iskustvu).Evo,trenutno slažem treći komplet zs i lms-a.Uvijek je problem Mark. Cijene?Vrijedi li to toliko?...ne znam,kako kome.No,gledajući aukcije u zadnjih par godina,očito je da kolekcionarima vrijedi.Hoće li vremenski vrijedit manje ili više,vrijeme će pokazat.
hvala na odgovoru,cisto me zanimalo kako ljudi ralicito gledaju na takoreci iste stvari razlicito u odredjenim momentima.nadam se da nisi nesto zamerio za ovo sto sam napisao,nisam nista lose mislio,narocito ne tebi,kupci sami formiraju cene |
dveribad |
Posted - 26/04/2010 : 19:47:27 quote: Originally posted by cronos six
nocu se juris po aukcije,a danju kad ne pijes u topic 8.5.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) mora jurim gore-dole da te nagovorim maximalno da svrnes u leskemburg.![](icon_smile_big.gif) texu sam reko,da u znaku osvete,ima pravo da ti krade piviki kolko mu volja.![](icon_smile_big.gif) dodji da pijancimo zajedno.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Ne brini,dolazim 100%,a dovest ću i gosta iznenađenja!Ako ti nije problem,pošalji mi na PM broj mobitela...pozdrav |
cronos six |
Posted - 26/04/2010 : 19:15:33 nocu se juris po aukcije,a danju kad ne pijes u topic 8.5.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) mora jurim gore-dole da te nagovorim maximalno da svrnes u leskemburg.![](icon_smile_big.gif) texu sam reko,da u znaku osvete,ima pravo da ti krade piviki kolko mu volja.![](icon_smile_big.gif) dodji da pijancimo zajedno.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_approve.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
dveribad |
Posted - 26/04/2010 : 18:39:14 quote: Originally posted by Prodigy
Opet Ratko sa svojim LMS i ZS kupusima![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Kupus je čudo od povrća!![](icon_smile_big.gif) ...sve je u korijenu! |
dveribad |
Posted - 26/04/2010 : 18:36:11 quote: Originally posted by dejan borca
Ne znam,vjerojatno se radi o ujednačenosti očuvanosti kompleta.Svi su stripovi odlično očuvani,sve do jednog,a to baš nije jednostavno postić.U pojedinačnoj prodaji na aukcijama,razbijanje ovakvih kompleta bi bilo višestruko učinkovitije(mislim na novac koji bi prodavač dobio).Mislim da bi bilo šteta rasparčat ovakve cjeline.Stvar prosudbe svakog potencijalnog kupca i njegove želje što hoće i želi. Meni je recimo više interesantna stvar kako pojedini kompleti znatno variraju u cijeni.Svatko tko je slagao ovakav komplet vjerojatno je primjetio da se daleko najteže može sastavit komplet Komadanta Marka.Daleko teže od npr. kompleta Zagora(mislim na sastavljanje kompleta u odličnom stanju i pišem o vlastitom iskustvu).Evo,trenutno slažem treći komplet zs i lms-a.Uvijek je problem Mark. Cijene?Vrijedi li to toliko?...ne znam,kako kome.No,gledajući aukcije u zadnjih par godina,očito je da kolekcionarima vrijedi.Hoće li vremenski vrijedit manje ili više,vrijeme će pokazat. |
Porter |
Posted - 26/04/2010 : 17:37:07 Ocuvanost u tome je razlika Lms 4 glancer je vrijedan 1000 € Ocuvanost 4 je vrijednost 300 € ocuvanost 3 je vrijedan 5 €. |
dejan borca |
Posted - 26/04/2010 : 15:26:23 svaka cast za ove aukcije,prava prilika za kolekcionare koji bi odjednom da zavrse posao ali mene zanima,pitam iz radoznalosti,nebi da nekog uvredim ili da me pogresno shvati vidim ove tri aukcije vec su na 81000 kn,ima zaintresovanih,znaci nije im mnogo,a za aukciju komplet zs 1-1103 koja je 70000 kn(mislim da je jos aktivna)bilo je mnogo komentara da je preskupa,inace ocuvanost je slicna.samo sam hteo reci kako su cudna razmisljanja balkanskog naroda.ovo je iz radonalosti,nadam se da se niko nece uvrediti |
Prodigy |
Posted - 26/04/2010 : 15:22:00 Opet Ratko sa svojim LMS i ZS kupusima![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Porter |
Posted - 26/04/2010 : 12:09:02 Vozdrica! Treba mi jos tacno 260 komada za oba serijala,posto sam 3.put pregledao stripove i izbacio dosta toga sto nisu glanc. Mislim da nemam ca 100 brojeva,ove izbacene ne racunam pa cifra ostaje 260. Dveribad mi je Ass za ove,za neku sitnu lovu od par hiljada €,garant ce mi pomoci. |
tristan |
Posted - 26/04/2010 : 08:55:49 quote: Originally posted by Porter
Vidim stavio si par sitnijih aukcija ,steta sto nema neki joker da se mogu osvojiti besplatno ovi kompleti. Ono das mi prst,a ja bi...ma ne bi treba imati obraz,ma kad bolje razmislim jeb.s obraz ma cekaj malo ne treba bolje razmisljati.
Ovo nisam nikad vidjeo ,izgleda ipak ima sanse da sastavim komplet Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa u glanc stanju. Ako to uspijem bit cu najverovatnije zadnji covjek na zemlji kome je to uspjelo da sastavi pojedinacno a ne kupovinom cijelog kompleta. Gledajuci razvoj cijena i nedostatka ovih stripova,mislim ko to planira da sastavi pojedinacno a tek je poceo ,bolje da odmah odustane ili da kupi cijeli komplet. Puno lakse za nabaviti i puno jeftinije.
Pozdrav Porteru, Ovo me isto zanima pa cemo se mozda naci na aukcijama (hahaha, samo sala). Siguran sam da ces uspjeti nabaviti sve sto ti treba za taj komplet glancera. Imas strpljenja, para koliko vise manje treba, a i mjesta u sobi specijalnoj za stripove (iliti buducem muzeju). Koliko ti jos fale zs? Pozdra TK |
sawitch |
Posted - 26/04/2010 : 00:01:18 Treba kamion para za sve to... Ali prelepo izgleda...
@Dveribad Ne treba sad druze, sve obavljeno.. Ali javi se na PM, imam jedan predlog za tebe... |
Porter |
Posted - 25/04/2010 : 23:36:13 Vidim stavio si par sitnijih aukcija ,steta sto nema neki joker da se mogu osvojiti besplatno ovi kompleti. Ono das mi prst,a ja bi...ma ne bi treba imati obraz,ma kad bolje razmislim jeb.s obraz ma cekaj malo ne treba bolje razmisljati.
Komplet Zagora
![](http://www.stripovi.com/AucImages/6666508_IMG_0082.JPG)
Komplet Texa
![](http://www.stripovi.com/AucImages/7339545_IMG_0088.JPG)
Komplet Komandant Marka
![](http://www.stripovi.com/AucImages/9917764_IMG_0094.JPG)
Ovo nisam nikad vidjeo ,izgleda ipak ima sanse da sastavim komplet Zlatne Serije i Lunov Magnus Stripa u glanc stanju. Ako to uspijem bit cu najverovatnije zadnji covjek na zemlji kome je to uspjelo da sastavi pojedinacno a ne kupovinom cijelog kompleta. Gledajuci razvoj cijena i nedostatka ovih stripova,mislim ko to planira da sastavi pojedinacno a tek je poceo ,bolje da odmah odustane ili da kupi cijeli komplet. Puno lakse za nabaviti i puno jeftinije. |
cronos six |
Posted - 25/04/2010 : 23:30:47 quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by DrB
quote: Originally posted by dveribad
quote: Originally posted by Markos
Evo, Ratko me zamolio da objavim popis:
Marko,evo nek popis bude kod tebe do kraja aukcija,pa sačuvaj ovaj mail. Četri asa su u: 1.Strip album:CAT CLAW(Kerac,PROFIL 4) 2.FANTA ČIKO 3.ZS br.880(Mark)-ZAVERA NA JAMAJCI 4.LMS br.(Mr.NO)-KUĆA OBOJENIH SNOVA
*JOKER karta je u strip albumu:ANDRIJA MAUROVIĆ-BLAGO FATAHIVE,BISER ZLA,...(DEČJE NOVINE).
Pozdrav!
----------------------------
Da,svi stripovi u kojima su bile karte su pogođeni,a dobitnici su:
1.-PROFIL br.4 CAT CLAW(B.Kerac)--- Baby Cate
2.- FANTA ČIKO(SPEC. BROJ ZS)------ balpeza2
3.-LMS br.880 Mr.NO - KUĆA OBOJENIH SNOVA--- nedeljko bilkić
4.- ZS br.880 K.Mark - ZAVERA NA JAMAJCI--- DrB
5.- strip album A.MAUROVIĆ(D.NOVINE) -- Porter--JOKER KARTA***
-Svi navedeni dobivaju stripove koje su osvojili na aukcijama besplatno,a osim besplatnih stripova Porter dobiva na poklon još i ZS br.13....LMS br.4....i komplet ALAN FORDA u tvrdim koricama 1-92(STRIP AGENT). -Čestitam! Ostalima hvala na sudjelovanju.Više sreće drugi puta,jer će bit uskoro prilika.![](icon_smile.gif)
Hvala gosn Rale :)
E sad fino spakuj to,plus stripoteke , plus Vope sto ima kod tebe, plus Zeljac i Mikac ...I pravac Podgorica.
Imam i ja razloga da castim ![](icon_smile_wink.gif)
Porteru cestitke i tebi, uz pitanje do koliko si isao na Maurovica, jer si ga kupio za 51 kn a ja isao do 50 ![](icon_smile_tongue.gif)
Dražene,ako iz Leskovca ne produžim do Titograda,riješit ćemo ovo u Makarskoj.Važi?
cekamo te na obracun s krompirici,i tone holesterola.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|