T O P I C R E V I E W |
hrvoje23 |
Posted - 16/03/2010 : 09:51:46 Da li ga netko zna?? Osvojio je aukciju, ne javlja se niti odgovara na mailove! Iznos je simboličnih 5 kn, ali bar bi se mogao javiti...
No, više me zanima, kako moze sudjelovati i dalje u aukcijama, a ima negativne komentare od 4 razlicite osobe!?? Nije li uvjet da netko bude 'zaključan' bio 3 neg.komenrata, ili je nešto promijenjeno? |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
alen77nek |
Posted - 21/04/2010 : 15:02:56 alen77nek@gmail.com |
alen77nek |
Posted - 21/04/2010 : 15:02:28 hi ja sam alen77nek onaj email mi ne radi već dugo a na gmail nisam dobio nikakve poruke,međuvremenu mi se zatvorio korisnički račun zbog neodgovaranja,i evo mene u banani.i sad ne mogu ništa dok mi se ne skinu negativne ocjene pa da vidim na čemu sam s kupovinom itd... ispričavam se svima zbog neugodnosti ali nije bilo namjerno. |
alen |
Posted - 23/03/2010 : 08:38:38 Ostavio sam mu negativan komentar jer se tjednima nije javljao, iako sam mu strip poslao odmah. Na koncu poslao mail s isprikama (zaposlen je itd, ali nismo li svi?) i pričom da će uplatiti lovu (ne sječam se koliko, ali bio je neki zanemarivi kikiriki, 10-20kn). Tu uplatu nisam dobio. Negativni je dobio iz principa, jer se tako NE odrađuju aukcije. |
talicnitom |
Posted - 22/03/2010 : 23:28:44 Ovo za komentare ne znam sta da ti kazem Ali znam da covek ne ocenjuje transakcije.Mislim da nikoga do sada nije ocenio, meni ne smeta to ali su se pojedini pozalili.Citao sam negde na forumu |
talicnitom |
Posted - 22/03/2010 : 23:25:07 Ja sam sa njim imao korektnu saradnju.Dva puta smo saradjivali,dosta dobro komunicirali putem mailova i uspesno zavrsili posao.Ja cu ti sada dati oba maila koje imam pa pokusaj stupiti nekako u kontakt s njim.
alen77nek@gmail.com alen@loncar-nekretnine.com
Pozdrav Hrvoje |