forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Dodatne slike kompleta(+slike pojedinih stripova)*

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
dveribad Posted - 08/05/2010 : 00:13:35
-Slike su isključivo zbog popriličnih upita na očuvanost stripova na aukcijama.Pokraj pojedinih stripova stavio sam ocijene očuvanosti(po vlastitom sudu i ne pretstavljaju mjerilo po kojem bi se stripovi trebali ocijenjivat).Nadam se da će ove slike pomoć eventualno zainteresiranima za ove komplete.U kompletima nema stripova ispod ocijene 5-,odnosno,nastojao sam složit ujednačene komplete.

25   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
ado_14 Posted - 04/06/2011 : 07:39:11
kad citam ovo i gledam slike dode mi da postupim ko onaj lik kaj je napravio filmic i stavo na jutub u kojem moli ove svjetske multimilijunase da mu poklone jedan milijun (jer je to njemu ko stotica) sam sto bi ja molio da mi se pokloni par stripova haha
masni Posted - 15/05/2010 : 06:09:46
Skinuo sam aukciju, pa cu je postaviti kad budem doneo strip kuci pa ga detaljnije pregledam.
kerber Posted - 15/05/2010 : 02:46:03
quote:
Originally posted by zlikovski

quote:
Originally posted by dveribad

quote:

dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

Ne,na žalost.Vidiš po slikama da su svježe odštampani.

hvala na odgovoru. da, na slikama mi se neki čine nestvarno kvarni.

giant Posted - 14/05/2010 : 23:08:48
Klark siti ti je super, i vredi dosta...a za Otrovni totem šteta zbog selotepa, ali vremenom će otpasti. Važno je, da imaš obojicu.
masni Posted - 14/05/2010 : 22:27:46
ma taj broj je sama reklama za sebe, jako je los ali sam nabavio solidan klark siti. Koji necu prodavati.

kao i

koji je bolji nego na slici ali ovo su primerci za mene
giant Posted - 14/05/2010 : 22:14:39
@masni:
Inače ti ovo služi i kao dobra reklama za aukciju, ali po mom mišljenju nisi baš ništa promašio sa cijenom....JBG, nije glancer, ali ti je raritet - i to je ono glavno.
zlikovski Posted - 13/05/2010 : 23:25:43
quote:

quote:

dobije li se kakvo jamstvo da su u pitanju originali, da nema lažnjaka ili reprinta među ovim "starinama"?

hvala na odgovoru. da, na slikama mi se neki čine nestvarno kvarni.
1Euro Posted - 13/05/2010 : 18:30:33
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

quote:

Pitanje za Dveribada:

-jel imaš ti i neke lošije očuvane komplete stripova koji nisu glanceri ili -5 i te stvari nego su šta ja znam 3,2,...ili takve stripove bacaš?
Jer nismo svi kolekcionari i neki samo želimo pročitati stripove pa nam je svejedno za glancere,..... zbog toga pitam

Ne,stripove ne bacam.Tu i tamo nešto poklonim.Da,imam i slabije očuvanih stripova,negdje oko 4,4-.Postoje i kompleti u tom stanju,samo mi navedi na što konkretno misliš.?
Jedini je problemčić što ja nastojim stripove prodat na aukcijama,ovako javno.Bit će uskoro puno tog na aukcijama,ali napiši mi na kakve konkretno komplete misliš,na koje edicije i koje junake?

Pa najprije hvala na odgovoru,jer ti si meni stvarno legenda sa ovoliko stripova i to i drago mi je da si uzeo malo vremena da mi odpišeš.
Pa mene zanimaju stripovi od Kita Tellera ali se bojim da ne bi imao čak dovoljno novca za -4,....stvarno sam mislio na kupus stripove,može biti bez naslovnica,ili dodatka kao što je lon volf,svemirski patroldžija,....važno mi je da pročitam priču.Ali možda bi stvarno bilo najbolje da ja napravim neki "the best off" pa ti onda javim,na PM one brojeve koje bi trebao,tada bi možda uzeo i bolje očuvane,no tek toliko da ti odgovorim na pitanje da se zanimam za stripove Kita Tellera.
Inače stvarno si za mene legenda pa ču i ja pokušati da sakupim glancer komplet Kapetana Mikija,to če mi biti izzazov.
Inače Kapetan Miki mi nije neki strip ali mislim da je imao najmanje stripova od svih pa če ga vjerovatno biti najlakše sakupiti a pošto je i počeo kasno mislim da je bio prvi broj oko 460+ broja mislim da i neče imati takvu cijenu?
Pitanje za Portera:

-koliko vrijedi glancer komplet Kapetana Mikija (po tvom mišljenju)

Javi mi adresu.Ako ti stripovi trebaju samo za čitanje,navedi šta i koji serijali.Nakon slaganja kompleta,sastavim ti što mogu i poklanjam.

Ma neeeeee,hvala ti puno ali ne želim da mi poklanjaš,stvarno ne.
Znam da si ti dosta stripova poklonio i da bi ti to stvarno učinio ali ne želim ja to,i ispalo bi ko da sam se tebi nešto ulizivao da dobijem neki besplatni strip,stvarno nema potrebe za takvim stvarima ali svejedno,hvala ti od srca što si se ponudio i to priča kako si dobar čovjek.
Ja tu i tamo kupim neke stripove najviše od člana isseserin preko aukcija on ima recimo malo lošije očuvane što meni treba za pročitati a kada budem složio neki spisak ja ču ti poslati pa češ vidjeti imaš li nešto od toga pa čemo se dogovoriti i ja ču ti naravno platiti,ne trebaju mi besplatni stripovi iako hvala ti puno što si se ponudio.
dveribad Posted - 13/05/2010 : 00:48:43
quote:
Originally posted by Porter

Zaboravih,poslacu ti i brojeve na PM pa ih pici dok ne ulete u najgorem slucaju mozes prodati jednu kolekciju i to je to

.....hvala!
dveribad Posted - 13/05/2010 : 00:47:48
quote:

dveribad Posted - 13/05/2010 : 00:41:48
quote:

quote:

quote:

Pitanje za Dveribada:

-jel imaš ti i neke lošije očuvane komplete stripova koji nisu glanceri ili -5 i te stvari nego su šta ja znam 3,2,...ili takve stripove bacaš?
Jer nismo svi kolekcionari i neki samo želimo pročitati stripove pa nam je svejedno za glancere,..... zbog toga pitam

Ne,stripove ne bacam.Tu i tamo nešto poklonim.Da,imam i slabije očuvanih stripova,negdje oko 4,4-.Postoje i kompleti u tom stanju,samo mi navedi na što konkretno misliš.?
Jedini je problemčić što ja nastojim stripove prodat na aukcijama,ovako javno.Bit će uskoro puno tog na aukcijama,ali napiši mi na kakve konkretno komplete misliš,na koje edicije i koje junake?

Pa najprije hvala na odgovoru,jer ti si meni stvarno legenda sa ovoliko stripova i to i drago mi je da si uzeo malo vremena da mi odpišeš.
Pa mene zanimaju stripovi od Kita Tellera ali se bojim da ne bi imao čak dovoljno novca za -4,....stvarno sam mislio na kupus stripove,može biti bez naslovnica,ili dodatka kao što je lon volf,svemirski patroldžija,....važno mi je da pročitam priču.Ali možda bi stvarno bilo najbolje da ja napravim neki "the best off" pa ti onda javim,na PM one brojeve koje bi trebao,tada bi možda uzeo i bolje očuvane,no tek toliko da ti odgovorim na pitanje da se zanimam za stripove Kita Tellera.
Inače stvarno si za mene legenda pa ču i ja pokušati da sakupim glancer komplet Kapetana Mikija,to če mi biti izzazov.
Inače Kapetan Miki mi nije neki strip ali mislim da je imao najmanje stripova od svih pa če ga vjerovatno biti najlakše sakupiti a pošto je i počeo kasno mislim da je bio prvi broj oko 460+ broja mislim da i neče imati takvu cijenu?
Pitanje za Portera:

Javi mi adresu.Ako ti stripovi trebaju samo za čitanje,navedi šta i koji serijali.Nakon slaganja kompleta,sastavim ti što mogu i poklanjam.
zlikovski Posted - 12/05/2010 : 23:03:41
1Euro Posted - 11/05/2010 : 14:22:06
quote:

Jang ti je odgovorio 1 €uro,nekih 1000 €.
Inace imas Karabina Slim,Dzudas oni su jeftiniji.
Posto nema bas puno brojeva u serijalu,inace je najeftinija solucija kupovati Malog Rendzera od Van Ghoga a najbolje su napravljeni.

ok puno ti hvala.
a za Karabinu Slima nisam znao da je on imao svoj strip?
Ja sam mislio da je on kao dodatak u stripovima,.....nešto kao Roki džo,Makis,Denis,Lon Volf,Traper Keri,....
Porter Posted - 11/05/2010 : 13:49:34
quote:

quote:

Ma kartu sam slucajno pogodio,pocetnicka sreca.

Ajde...a kako si pogodio ovu rezervnu cifru?Jel to zbog čitanja DD...ŠESTO ČULO??

Ma kakvo sesto culo,naso sam dobrog suhog mesa pa mi proradile mozdane vijuge .
Nije tesko pogoditi posto vec 8 godina pratim razvoj cijena stripova,onda citam i ucestvujem na aukcijama.
Kod tebe su najbolji stripovi i najjace cijene budu,jednog dana ces i ti prodati svoje kolekcije tako da ce euforija lijepo ocuvanih stripova polako splaknuti jer takvih vise na aukcijama nece biti mnogo.Onda ce polako poceti da idu i stripovi sto su ocuvani za 4 jer danas samo vidis ponude na 5-ce i glancere poneka 4-ka.
Porter Posted - 11/05/2010 : 13:40:32
Jang ti je odgovorio 1 €uro,nekih 1000 €.
Inace imas Karabina Slim,Dzudas oni su jeftiniji.
Posto nema bas puno brojeva u serijalu,inace je najeftinija solucija kupovati Malog Rendzera od Van Ghoga a najbolje su napravljeni.
jang Posted - 11/05/2010 : 11:31:58
možda 10% ovog Zagorovog...ili čak manje
Kod Mikija je puno reprinta u ZS
1Euro Posted - 11/05/2010 : 11:24:01
quote:

quote:

Pitanje za Dveribada:

Pitanje za Portera:

dveribad Posted - 11/05/2010 : 01:49:43
quote:

Ajde...a kako si pogodio ovu rezervnu cifru?Jel to zbog čitanja DD...ŠESTO ČULO??
Porter Posted - 11/05/2010 : 01:16:19
dveribad Posted - 11/05/2010 : 01:08:39
quote:

Kad smo vec kod lota evo ti jedan fazon iz mog djetinstva.
Mislim da sam tad imao 14 godina,bila je subota probudio sam se i ispunio loto.
Tada je bilo izvlacenje mislim u 20.00 sa Suzanom Mancic i bilo je 7 brojeva u igri.
Nazvao sam ujaka u Sarajevo i zamolio da odigra 7 brojeva koje sam mu rekao,za 6 brojeva sam bio siguran a za 7-mi sam rekao da nisam 100%.
Takodje sam nazvao tetku u Rijeci i ponovio istu pricu.
Rekao sam brojeve i djevojci ali ona nije odigrala ali ih je zapisala.
Tako krece poslije par sati direktno izvlacenje,sjedim sa ocem rahmetli i gledamo.
Ide lagano sportski:1 pogodag,2 pogodak 3,4,5,6 pogodtci i 7 kad mi je vec malkice srce zalupalo promasaj nije do mene rekao sam svima da sam nesiguran za 7.broj .
Uglavnom svi smo se malkice oparili posto je bilo dosta 6-ca a ujak ubo 6+1 i kupio yuga a mene castio 3 sedmice u Baskom polju.

Inace o ovakvim stvarima se ne prica ali eto kad si spomenuo loto nisam mogao

......ostatk priče znamo!..poslije je nastala pjesma od Pušenja "Yugo 45"!

Nikada nisam igrao loto,ali ću iskoristit one brojeve.Nisi ti slučajno pogodio onu kartu!
Porter Posted - 11/05/2010 : 00:49:06
Zaboravih,poslacu ti i brojeve na PM pa ih pici dok ne ulete u najgorem slucaju mozes prodati jednu kolekciju i to je to
Porter Posted - 11/05/2010 : 00:44:58
Kad smo vec kod lota evo ti jedan fazon iz mog djetinstva.
Mislim da sam tad imao 14 godina,bila je subota probudio sam se i ispunio loto.
Tada je bilo izvlacenje mislim u 20.00 sa Suzanom Mancic i bilo je 7 brojeva u igri.
Nazvao sam ujaka u Sarajevo i zamolio da odigra 7 brojeva koje sam mu rekao,za 6 brojeva sam bio siguran a za 7-mi sam rekao da nisam 100%.
Takodje sam nazvao tetku u Rijeci i ponovio istu pricu.
Rekao sam brojeve i djevojci ali ona nije odigrala ali ih je zapisala.
Tako krece poslije par sati direktno izvlacenje,sjedim sa ocem rahmetli i gledamo.
Ide lagano sportski:1 pogodag,2 pogodak 3,4,5,6 pogodtci i 7 kad mi je vec malkice srce zalupalo promasaj nije do mene rekao sam svima da sam nesiguran za 7.broj .
Uglavnom svi smo se malkice oparili posto je bilo dosta 6-ca a ujak ubo 6+1 i kupio yuga a mene castio 3 sedmice u Baskom polju.

Inace o ovakvim stvarima se ne prica ali eto kad si spomenuo loto nisam mogao
jaki Posted - 10/05/2010 : 23:26:53
i jel se prodalo i za koliko?
dveribad Posted - 10/05/2010 : 22:58:08
quote:

quote:

quote:

Stvarno su lijepi stripovi,nadam se da ces nekog usreciti a Bogami i olaksati.

Ti bi mogao bit dovoljno mjerodavan za procjenu vrijednosti ovih kompleta po aukcijama.Da probamo zbrojit kada bi ih prodavali pojedinačno?Do kojeg bi iznosa došli npr. kod Zagora?

Evo ti cijenovnik Lunov Magnus Stripa pa racunaj sebi

4- 800€(ovaj primjerak na aukcijama)
7,10,17,21,22- 200 € komad
.....
....
Ukupno4200 € LMS.

ZS 13 300 €
ostalih 7 dvocifrenih 150 € komad
Ukupno: ovih osam 1350 €
..........
.............

Ako si stavio 10 000 € cijenu rezerve to je tu negdje za ovaj komplet.
S time da bi se moglo navuci vise kod pojedinacne prodaje,zbog kolekcionarske strasti i zudnje.
Recimo brojevi od 200 -400 i kusur idu od 25-40€ komad.

Alene,ti si nevjerojatan lik.Jel bi mi možda mogao poslat 8 brojeva od 1-39.Probat ću sa tim brojevima koje odabereš igrat loto!
dveribad Posted - 10/05/2010 : 22:55:55
quote:

Pitanje za Dveribada:

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000