T O P I C R E V I E W |
acestroke |
Posted - 20/05/2010 : 16:04:53 Trazim clana hogar_5. Osvojio sam stripove sa njegovih auckija, i pokusavam da ga kontaktiram da bi rjesili ovo, ali nikako ne odgovara na mail. Na profilu mu pise da se zove Emir Puric, iz B i H.
Ako ga neko zna, molim vas pitajte ga da mi posalje mail, pa da rjesimo ovu transakciju. Hvala unaprijed.
 |
5 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
acestroke |
Posted - 27/05/2010 : 00:02:37 quote: Originally posted by hogar_5
mail je ustvari hogar_5@hotmail.com,sutra sam slobodan pa cu da provjerim za postarinu
pozz
E, pa zato onda nisi dobio ni jednu mail od mene, zato sto sam ih ja slao na Hogar5@hotmail.com Kad sam osvojio tvoju aukciju, poruka koju sam dobio od sajta rekla mi je da ti pisem na tu adresu. Znaci oni imaju tvoje pogresne podatke - trebo bi to da ispravis s njima. |
hogar_5 |
Posted - 25/05/2010 : 19:04:20 mail je ustvari hogar_5@hotmail.com,sutra sam slobodan pa cu da provjerim za postarinu
pozz |
acestroke |
Posted - 25/05/2010 : 00:52:29 quote: Originally posted by hogar_5
neznam zasto ali na ovom forumu mail-ovi mi ne stizu, ali zato prolaze pp. pozz
ja ti pisem na ovaj mail:
hogar5@hotmail.com
Je li dobijas te poruke na hotmail? Kakva je situacija sa postarinom sa onaj Klasik komplet? |
hogar_5 |
Posted - 21/05/2010 : 00:28:35 neznam zasto ali na ovom forumu mail-ovi mi ne stizu, ali zato prolaze pp. pozz |
Garfield_Mo |
Posted - 20/05/2010 : 22:17:46 Dobar je hogar.Uzimao sam par puta od njega i nisam imao nikakvih problema, a ovo da se na javlja zna se desiti, ali javit ce se :) |