T O P I C R E V I E W |
zlot |
Posted - 10/07/2010 : 16:27:57 Strip je uplacen pre par dana iz Srbije,post netom.Dali ste podigli uplatu i poslali strip. Pozdrav Sinisa zlot |
23 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
djukak |
Posted - 30/01/2011 : 16:15:12 Nije problem ni cekanje. 10 ili 20 dana ne znaci nista. Drago mi je da se nesto radi po ovom pitanju. Pozdrav i sve najbolje. |
Pajini antikviteti |
Posted - 28/01/2011 : 21:55:28 I mi bismo to zeleli, ali nije lako kada nemas bazu gde bi mogao slati, drugo nije lako poslati. Nesto smo pokusali da organizujemo i mislim da cemo uspeti, ali samo za one koji su voljni sacekati nakon isteka aukcija, nekada 5 do 10 dana, a nekada i dvadesetak dana. Javicemo kada i ako uspemo sve da organizujemo |
djukak |
Posted - 28/01/2011 : 11:27:29 Ima li ikakve šanse za bilo kakav relevantan odgovor? |
Davor2403 |
Posted - 16/01/2011 : 11:13:17 Da, to sam i ja odavno htio pitati pa nikako, valjalo bi kada bi se to moglo ostvariti da te stvari stignu u Bih preko nekoga pa onda postarina i nije toliko problem?! |
djukak |
Posted - 13/01/2011 : 12:13:47 Zašto ne pokušate nekako ostvariti saradnju sa nekim iz BiH oko plaćanja i isporuke stripova. Ove trenutne aukcije su fenomenalne i ima dosta toga što bih uzeo, ali način plaćanja i isporuka + poštarina su užasno skupe.... |
cronos six |
Posted - 17/10/2010 : 13:44:38 pajco,strip koji sam dobio na aukciji preuzece neko na sajmu! javicu ti ko! aj zdravo. |
www2 |
Posted - 17/09/2010 : 18:04:01 quote: Originally posted by Pajini antikviteti
quote: Originally posted by www2
Da iskoristim priliku i pitam.
Osvojio sam jednog Kena:
http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2470009
.....i niti riječi na moja dva (ili čak tri maila). Je li to u Libellusu ili nije, ako nije kad dolazi?
Pozdrav
Ta aukcija je već dva meseca u Libellusu, tako da slobodno možete otići da je podignete. Pozovite radnju da se dogovorite oko preuzimanja. Koliko ja vidim po mailovima, kolega koji je to radio Vam je odgovorio na upit o još nekim Ken Parker stripovima, da li ste dobili tu poruku, možda postoji neki problem sa porukama koje šaljemo na Vašu adresu.
Pozdrav Pajini Antikviteti
Samo da javim da sam podigao ovo prije par dana....sve 5 |
kerber |
Posted - 12/09/2010 : 03:28:45 Pozz! Poslao sam vam mail da cu preuzeti obaveze koje ima Aminta prema vama,pisao sam vam,trebali ste mi poslati na mail cene za stripove sa postarinom koje je on osvojio kod vas,ajde pisite mi pa da podmirimo to.Aminta je trenutno u Italiji pa nece on to moci uskoro. |
Pajini antikviteti |
Posted - 10/09/2010 : 18:41:17 quote: Originally posted by www2
Da iskoristim priliku i pitam.
Osvojio sam jednog Kena:
.....i niti riječi na moja dva (ili čak tri maila). Je li to u Libellusu ili nije, ako nije kad dolazi?
Pozdrav
Ta aukcija je već dva meseca u Libellusu, tako da slobodno možete otići da je podignete. Pozovite radnju da se dogovorite oko preuzimanja. Koliko ja vidim po mailovima, kolega koji je to radio Vam je odgovorio na upit o još nekim Ken Parker stripovima, da li ste dobili tu poruku, možda postoji neki problem sa porukama koje šaljemo na Vašu adresu.
Pozdrav Pajini Antikviteti |
www2 |
Posted - 10/09/2010 : 10:07:25 Da iskoristim priliku i pitam.
Osvojio sam jednog Kena:
Pozdrav |
oaky |
Posted - 25/08/2010 : 02:16:27 Ok, zahvaljujem na brzom odgovoru. |
Pajini antikviteti |
Posted - 25/08/2010 : 02:03:00 quote: Originally posted by oaky
Evo da također iskoristim ovaj topic:
Poslao sam prije 4 dana upit na gmail adresu na koju mi je rečeno da se javim oko uplate nakon aukcije ali još nema odgovora, pa bih molio da mi se netko javi ili ako mail nije stigao da znam pa da opet šaljem. :)
Ako je to adresa u HR, onda to nije cudno, Vedtan ne odgovara nikome :). Salu na stranu, tek kada stripovi stignu u HR, a to ce biti pocetkom sledeceg meseca, onda cete dobiti sve dalje inforamcije, bez brige.
|
oaky |
Posted - 24/08/2010 : 18:15:50 Evo da također iskoristim ovaj topic:
Poslao sam prije 4 dana upit na gmail adresu na koju mi je rečeno da se javim oko uplate nakon aukcije ali još nema odgovora, pa bih molio da mi se netko javi ili ako mail nije stigao da znam pa da opet šaljem. :) |
Marenovic |
Posted - 30/07/2010 : 22:25:09 quote: Originally posted by REJS
Tacno neke stvari sluze za svakodnevnu upotrebu i nikada nece dostici pravu vrednost.
Upravo tako.
I bolje sto srednje ocuvanih za uzivanje i citanje, nego dva samo za gledanje.
|
REJS |
Posted - 27/07/2010 : 21:10:38 Tacno neke stvari sluze za svakodnevnu upotrebu i nikada nece dostici pravu vrednost. |
radulovic marko |
Posted - 27/07/2010 : 18:04:45 quote: Originally posted by REJS
Vratimo stripovima stari sjaj jebes ocuvanost,zelim da citam stripove 100 puta dnevno da spavam sa njima,da ih nosim na plazu,sve je prolazno a smrdljivi papir je najobicnija stvar. Kada sve prodje mi nestajemo a trule stvari ostaju iza nas,opustite se vec jednom pojam glancer i ostala sranja nisu vasi,nametnuli su vam ih strip streberi ,odlicni djaci ,mamini sinovi,i ostali alieni u svedtu stripa.Odjebite ih i zivite kako vam srce nalaze. I bez fraza drogiras li se i tako ta sranja,smislite nesto originalnije i bolje vi dosadni streberi.
Za spavanje sa stripovima i nosenje na plazu pobrinuli su se veseli cetvrtak,ludens i ostali novi izdavaci,,neka stari glanceri odmaraju njihovo je proslo sad su samo za gledanje i uzivanje,,,,,,,,, |
REJS |
Posted - 27/07/2010 : 17:22:34 Vratimo stripovima stari sjaj jebes ocuvanost,zelim da citam stripove 100 puta dnevno da spavam sa njima,da ih nosim na plazu,sve je prolazno a smrdljivi papir je najobicnija stvar. Kada sve prodje mi nestajemo a trule stvari ostaju iza nas,opustite se vec jednom pojam glancer i ostala sranja nisu vasi,nametnuli su vam ih strip streberi ,odlicni djaci ,mamini sinovi,i ostali alieni u svedtu stripa.Odjebite ih i zivite kako vam srce nalaze. I bez fraza drogiras li se i tako ta sranja,smislite nesto originalnije i bolje vi dosadni streberi. |
pknezevic |
Posted - 17/07/2010 : 00:14:06 quote: Originally posted by bihac-una
Evo i ja koristim topic da pitam sta se desilo sa rigoroznoscu u ocjenjivanju stripova kod vas???Ove ocjene ne lice mi apsolutno na vas,kao da gledam stripove nekih pocetnika,a ne stripove ljudi cijim sam OCJENJIVANJEM bio naj,naj zadovoljniji do sad LP
potpisujem/ pitanje za deset |
REJS |
Posted - 16/07/2010 : 11:48:52 Ja samo ocu da vi se zafalim,fala viiii Pajo,stripovi su o.k stigli su brzo i sada su smesteni kod mene.evo bas sada ih hranim i presvlacim a posle idu na spavanje. Kao i uvek saradnja odlicna stripovi super po mom ukusu. |
bihac-una |
Posted - 16/07/2010 : 11:20:12 Evo i ja koristim topic da pitam sta se desilo sa rigoroznoscu u ocjenjivanju stripova kod vas???Ove ocjene ne lice mi apsolutno na vas,kao da gledam stripove nekih pocetnika,a ne stripove ljudi cijim sam OCJENJIVANJEM bio naj,naj zadovoljniji do sad LP |
Pajini antikviteti |
Posted - 10/07/2010 : 22:15:09 quote: Originally posted by giant
Evo, koristim zlotov topik da se i ja javim ovde i ptiam, da li su pare stigle,Pajini?
Pozdrav giant
Jesu, hvala |
giant |
Posted - 10/07/2010 : 18:46:57 Evo, koristim zlotov topik da se i ja javim ovde i ptiam, da li su pare stigle,Pajini?
Pozdrav giant |
Pajini antikviteti |
Posted - 10/07/2010 : 17:59:24 Imas PM. Resavamo sve od ponedeljka.
Pozdrav |