T O P I C R E V I E W |
iseserin |
Posted - 13/09/2010 : 11:19:54 Budući mi nije uspijelo dogovoriti primopredaju stripova osvojenih od strane Barkley-a i Mornar-a, jer se dotični ne javljaju (od završetka aukcija je prošlo bar 10-ak dana), molim prozvane da mi se jave ovim putem (nije problem ako odustaju samo da znam na čemu sam). Hvala! |
2 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
1Euro |
Posted - 16/09/2010 : 10:25:03 tvoja je dužnost da im podeliš negativni komentar! Mislim da bi trebalo da se uvede pravilo koliko je najduže vrijeme koje mora prodavač čekati da dođe do posla, ako do isteka tog vrijemena ne dođe do posla, ne samo javljanja nego sve ukupno,znači novac stigao stripovi stigli,....onda se stavi negativni komentar i tačka. Trije negativni letiš sa aukcija. Bez suviše priče po forumima i tako. Recimo obi wan je imao primjer kada mu se čovjek javio po godini dana ili tako neštop a sad ga još taj čovjek i vrijeđa i to.Ma nema ništa,negativni i tačka. Ja mislim da bi bilo 15 dana sasvim dovoljno vremena da se posao sklopi ako ne NEGATIVNI! |
iseserin |
Posted - 16/09/2010 : 08:03:43 Dotični se ne javljaju, stoga su stripovi vračeni u prodaju. Nadam se da će ih idući puta bidati ozbiljniji kupci. |
|
|