forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Placanje prema inostranstvu iz BiH?

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailYoutubeInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

Smilies
Angry [:(!] Approve [^] Big Smile [:D] Black Eye [B)]
Blush [:I] Clown [:o)] Cool [8D] Dead [xx(]
Disapprove [V] Eight Ball [8] Evil [}:)] Facepalm [facepalm]
Hail [hail] Kisses [:X] LOL [lol] Mister No [mrno]
Pirat [pirat] Question [?] Sad [:(] Shock [:O]
Shy [8)] Sleepy [|)] Smile [:)] Tongue [:P]
Wink [;)] Zagor! [zagor]    

-  HTML is OFF | Forum Code is ON
Check here to include your profile signature.

T O P I C    R E V I E W
doktor78 Posted - 19/11/2010 : 10:44:18
Pozdrav!
Ovaj sajt pratim vec 6-7 godina, a u posljednje vrijeme ga koristim i za kupovinu nekih stripova na aukcijama.
Cesto naletim na neku dobru ponudu u Srbiji ili Hrvatskoj, ali me uvijek odbije nepoznavanje mogucnosti uplata iz BiH prema ovim dvjema drzavama. Dakle, kada bih zelio da kupim neku aukciju iz Srbije ili Hrvatske, na koji nacin bih to mogao uraditi?
Hvala unaprijed!
7   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
rssc Posted - 24/11/2010 : 00:25:03
quote:
Originally posted by osmo

Ja sam za ovo godina izgradio mnoga prijateljstva, tako da sa tim nemam problema. To ti je jedini način....
Kod nas u Bosni bi rekli " gradi kuću u svakom selu " - čitaj državi !

ovo si 101% u pravu :)
inace da nisi jedno 90% aukcija bih samo odgledao i zaboravio, no kad znas da imas prijatelje koji su spremni uskociti i odraditi to za tebe onda je sve lakse, dok je osme i kolege sa posla srbija i hrvatska mi dodju kao i BiH.

nego kako family, sta malac radi? nismo se odavno culi a i ja imam masu nekakvih duplih zagora a trebaju mi dylani, ako si zainteresovan reci da trampimo sta :)

zivio!!
all_ba Posted - 20/11/2010 : 20:30:05
A može i preko busa. Pogura se malo vozač i nemaš problema. To što si mislio da daš za poštarinu daš vozačima i svima dobro.:)
osmo Posted - 19/11/2010 : 12:32:58
Ja sam za ovo godina izgradio mnoga prijateljstva, tako da sa tim nemam problema. To ti je jedini način....
Kod nas u Bosni bi rekli " gradi kuću u svakom selu " - čitaj državi !
feka82 Posted - 19/11/2010 : 12:05:29
quote:
Originally posted by doktor78

Ufff, stvarno velika provizija, ispala bi skuplja pita nego tepsija, sto nas narod kaze...

takva ti je sudbina nas stripofila
delboj Posted - 19/11/2010 : 11:29:40
quote:
Originally posted by doktor78

Pozdrav!
Ovaj sajt pratim vec 6-7 godina, a u posljednje vrijeme ga koristim i za kupovinu nekih stripova na aukcijama.
Cesto naletim na neku dobru ponudu u Srbiji ili Hrvatskoj, ali me uvijek odbije nepoznavanje mogucnosti uplata iz BiH prema ovim dvjema drzavama. Dakle, kada bih zelio da kupim neku aukciju iz Srbije ili Hrvatske, na koji nacin bih to mogao uraditi?
Hvala unaprijed!

Jedini isplativ način je ako imaš nekog u Srbiji ili Hrvatskoj, nađeš način da pošalješ novac po nekom ko ide tamo, pošalju ti na neku adresu u Srbiji ili Hrvatskoj, pa ti onda to neko donese kad dolazi. Uvijek se može naći bar neko od studenata, samo što je mnogim mrsko

To je jedini isplativ način.
doktor78 Posted - 19/11/2010 : 11:29:32
Ufff, stvarno velika provizija, ispala bi skuplja pita nego tepsija, sto nas narod kaze...
feka82 Posted - 19/11/2010 : 10:59:04
Za hrvatsku preko medjunarodne postanske uputnice u posti ili western unionom . Takodje preko deviznog racuna kojeg otvoris na svoje ime u banci .

Preko western uniona je najsigurnije i lovu odmah izvjesna osoba moze podignuti preko koda koji dobijes pri uplati , jedina razlika je velika provizija .
100 EUR - 8 EUR
100-200 EUR - 16 EUR itd

forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.07 seconds. Snitz Forums 2000